Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okayla bu kadar uğraşana kadar git bedavaya elnenyi kirala.Okayın elnenyden tek artısı türk olması.Ama yinede satın alma opsiyonlu gelmesini isterim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada San marino_Lincestayn macı var izlemekte fayda var....

nöbete devam

dürüst gsliler burda nöbete devam ediyor

okay inşallah olur. yavaş ama 3lü hücüm stoper hattında güzel yer alır. oyun kurması için hızlı kanat elzem. hayrılı olsun

gerçek bi aslan.

renktaş o zaman biraz futbol konuşalım

sen atakta 343 mü 352 mi tercih edersin ki bu durumda sigdursun mu naingolan mı daha iş yapar sonuçta 2sinden birini aldık ;)

352 şart üstat 3lü orta saha gerekir oyunculara gelir isek ikisi de iş yapar bence

352 şart üstat 3lü orta saha gerekir oyunculara gelir isek ikisi de iş yapar bence
yani bir tanesi gelicek onu da zaten biliyoruz
orta sahayı
ekubu-okay-? yaparsak kanat da gerekicek.

onun için de 2-3 aday bakalım neler olucak

herkes yarın bekliyor ama perşembe de güzel bir gün gibi. yakında cumartesi tribünde olucak lafları çıkar

Evet bugün gördüğümüz gibi Etebo'nun yanına 1 transfer daha işimizi görecektir.

Sağlam bir önlibero iyi olur.

özette gördüm iyiye benziyordu

Bize 6 numara lazim diyen arkadaslar neye gore oyle konustuklarini mwrak ediyorum. Iki senedir 6 no'suz oynuyoruz. Her neyse hem DM hem CM oynayabilen Meksika'li kardesim Luis Romo son 6 haftadaki 5. Asistini yapti. Hazir oynayan kondisyonlu topcu. Satin alma opsiyonlu kiralamaya bakmali.

Screenshot_20200915-110814_Chrome.webp

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu cocugu Leverkusen izliyormus. 1.91m boyunda genc polonyali forvet. Yüksek bonservise sattiklari fazla oyuncu yok. Piateki bile 4 sene önce 700 bine satmislar. Belki bu cocuk firsat transferi olabilirmi? Hic tanimiyor etmiyorum, ama Leverkusenin scoutlari gayet iyi calisiyor. Onlar begendiyse, bizdede is yapar herhalde.

Zaten Falcao senede 10 mac kacirir düsünürsek, baya forma sansida bulur bizde.
5 milyon euroya Almanya Ligi'ne gitmiş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt