Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Offf var ya OFB'yi alsak ve ortalama ustu bi herif olsa Fb kulubu bastan asagi yapilanir kongredeki herkes degisir logo stad ismi vs. bir suru seyi degistirirler haa

Skov_Olsen_MG1_0641-1280x720.jpg

Ya bizim bir Andreas Skov Olsen vardı adam İtalya'da silindi gitti.

Tam seneye Feghouli yerine kiralamalık durumda bence.

Bu sezon sadece 8 maçta toplam 272 dk süre almış. Maç başı 3 dk ediyor. 1 gol 1 asistle oynuyor.

Skov Olsen-------------Mohamed--------------Onyekuru

Direkt kaleye inen yılan gibi forvet hattı olur :uiyy:
30dur o 3 dk olsa 24 yapmaz mı

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sene sonu fazla transfere gerek yok Lyundamayı satıp bir 6 numara birde sağ açık alırsak yeterlidir.

Saracchi etebo belhanda gidiyor sol iç ve sol bek de lazım. Gedsonun kaldığını düşünürsek tabi.
Saracciyi yine kiralamaya çalışırız büyük ihtimal bıktırıp alabiliriz Belhanda gitsede olur eksiklik değil taylanı koy belhanda yerine daha çok katkı verir
etobo zaten gitsin en elzem olanları yazdım ben

Tabiki 6 numara
bir 8 numara
1 sağ açık almalıyız (Keşke Boupendza olsa)
Solbek saracchi giderse alınmalı

Ama en önemlisi kapı gibi bir 6 numara

Saracciyi yine kiralamaya çalışırız büyük ihtimal bıktırıp alabiliriz Belhanda gitsede olur eksiklik değil taylanı koy belhanda yerine daha çok katkı verir
etobo zaten gitsin en elzem olanları yazdım ben

Tabiki 6 numara
bir 8 numara
1 sağ açık almalıyız (Keşke Boupendza olsa)
Solbek saracchi giderse alınmalı

Ama en önemlisi kapı gibi bir 6 numara

Zaten 6 numara almadan nasıl kapattık transferi anlam veremiyorum ilk alınması gereken 6 numaraydı. Saracchiyi tekrar kiralamayız ali naci granadaya gönderilmek üzereydi son anda gerçekleşmedi dedi sene sonu için bedava bi sol bekle anlaştık diyolar öyle olur muhtemelen. Bi de yabancı sınırı var salih aytaç kesin gelecek gibi

Zaten 6 numara almadan nasıl kapattık transferi anlam veremiyorum ilk alınması gereken 6 numaraydı. Saracchiyi tekrar kiralamayız ali naci granadaya gönderilmek üzereydi son anda gerçekleşmedi dedi sene sonu için bedava bi sol bekle anlaştık diyolar öyle olur muhtemelen. Bi de yabancı sınırı var salih aytaç kesin gelecek gibi
Gerçekten kaliteli 6numara da bulmak zor düşünüyorum şöyle bir çırpıda şunu alalım diyeceğimiz adam gelmiyor aklıma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt