- 26 Kasım 2012
- 185.538
- 258.057
- 5.998
Jetro Willems’in de sözleşmesi bitiyormuş Ekli dosyayı görüntüle 112422
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
#Sakat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jetro Willems’in de sözleşmesi bitiyormuş Ekli dosyayı görüntüle 112422
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Harun tekin ekibimize hayırlı olsun o halde
Kolpacan Terzi çalışıyor galiba orada.Sportcell yasaklansın.Attlla ile anlaşmışız yazın.Eski haberi şimdi gibi gösteriyolar![]()
La bi de bi heyecanlı anlatıyolarKolpacan Terzi çalışıyor galiba orada.
severiz#Sakat
30dur o 3 dk olsa 24 yapmaz mı![]()
Ya bizim bir Andreas Skov Olsen vardı adam İtalya'da silindi gitti.
Tam seneye Feghouli yerine kiralamalık durumda bence.
Bu sezon sadece 8 maçta toplam 272 dk süre almış. Maç başı 3 dk ediyor. 1 gol 1 asistle oynuyor.
Skov Olsen-------------Mohamed--------------Onyekuru
Direkt kaleye inen yılan gibi forvet hattı olur![]()
Burhan yanına 3-4 tane genç toplamışSportcell yasaklansın.Attlla ile anlaşmışız yazın.Eski haberi şimdi gibi gösteriyolar![]()
insan yine de transfer istiyor renkdaş öyle deme.Sene sonu fazla transfere gerek yok Lyundamayı satıp bir 6 numara birde sağ açık alırsak yeterlidir.
Sene sonu fazla transfere gerek yok Lyundamayı satıp bir 6 numara birde sağ açık alırsak yeterlidir.
Saracciyi yine kiralamaya çalışırız büyük ihtimal bıktırıp alabiliriz Belhanda gitsede olur eksiklik değil taylanı koy belhanda yerine daha çok katkı verirSaracchi etebo belhanda gidiyor sol iç ve sol bek de lazım. Gedsonun kaldığını düşünürsek tabi.
YokGhezzall kiralik alamazlarsa biz kapsak ya oyun akli ve paslari muazzam
Saracciyi yine kiralamaya çalışırız büyük ihtimal bıktırıp alabiliriz Belhanda gitsede olur eksiklik değil taylanı koy belhanda yerine daha çok katkı verir
etobo zaten gitsin en elzem olanları yazdım ben
Tabiki 6 numara
bir 8 numara
1 sağ açık almalıyız (Keşke Boupendza olsa)
Solbek saracchi giderse alınmalı
Ama en önemlisi kapı gibi bir 6 numara
Gerçekten kaliteli 6numara da bulmak zor düşünüyorum şöyle bir çırpıda şunu alalım diyeceğimiz adam gelmiyor aklımaZaten 6 numara almadan nasıl kapattık transferi anlam veremiyorum ilk alınması gereken 6 numaraydı. Saracchiyi tekrar kiralamayız ali naci granadaya gönderilmek üzereydi son anda gerçekleşmedi dedi sene sonu için bedava bi sol bekle anlaştık diyolar öyle olur muhtemelen. Bi de yabancı sınırı var salih aytaç kesin gelecek gibi