Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelecek sezon icin sol bek, 6 numara ve sag kanat arayislari baslamali.

6 numara icin Jean Onana olabilir.

Emre Utkucan'a Fransa 2 ligini sıkı takip etmesini öneriyorum zira yaz transfer sezonunda transfer yapmamız gereken en önemli bölge Taylan'ın alternatifi olan 6. numara pozisyonunda ön libero olan aşağıdaki futbolcunun maçlarını izlesin beğenirse Fatih Terim'e raporunu versin ve şimdiden bağlasın transferi

Kenny Rocha Santos - Oyuncu profili 20/21

Verin hocam şampiyon olursa, şampiyonluk hediyesi Çalhanoglunu :)

Kaan Ayhan (Mecburi)

Free solbek (Meksikadan falan diyorlar)

Sagacık da gonlumden gecen De La Vega(Lanus). Videoları cık iyiydi.

Rotasyona da;

Salih

Aytac

İsmail(Bursa)

Kenan Karaman

Bu arada Parma büyük olasılıkla küme düşecek. Acayip topcuları var salca olabiliriz.

Boupedza icin 10 milyon bonservis verecegime Thauvin icin 5 milyon imza parasi veririm. Hatta ayni sozlesmeyi Hakan icin de veririm.
Taylan Gedson
Thauvin Hakan Onyekuru
Muhammad
Gayet ölümcül hücum hatti.
İşte böyle yapmayacaksın renktaş bonservisi düşük maaş verdiğin genç bir oyuncuyla ortalama bir performans ile çıkarırsın ama yıllık ücret yüksek olunca oyuncu elinde kalır hele bir de kötü oynarsa atsan atılmaz satsan satılmaz

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hüseyin türkmen. Baktım 23 yaşındaymış. Bu performansla 18 yaşında olsa kesin alınmalı diyecektim ama değil. Marcao da 24 yaşında zaten

Gelecek sezon icin sol bek, 6 numara ve sag kanat arayislari baslamali.

6 numara icin Jean Onana olabilir.
Alınmalı..
jean-onana-taylan-antalyalı-istatistik-1.webp

Belhanda bizden 4 milyon Euro maaş alıyor bununla sözleşme yenilemezsek maaş bütçesinde 4 milyon Euro'luk bir bütçe oluşur, o bütçeyi 6 ay sonra sözleşmesi bitecek olan ve hala sözleşme yenilemeyen Hakan Çalhanoğlu için kullansak keşke, son 1 yıldır Milan'da çok iyi performans gösteriyor ancak Milan için değişmez bir oyuncu olmuş olsaydı şimdiye çoktan sözleşme yenilenirdi. Hakan Çalhanoğlu kendisi de Aspor'da ilerde Galatasaray'da oynamak istiyorum diye söylemişti, henüz 26 yaşında ve önümüzdeki yıllarda gelebilecek olası yabancı kısıtlamasına karşı elimizde ciddi koz olur. Kolay transfer demiyorum ancak yönetim şu an bile bossman kuralından yararlanarak sözleşme imzalayabilir.

Belhanda bizden 4 milyon Euro maaş alıyor bununla sözleşme yenilemezsek maaş bütçesinde 4 milyon Euro'luk bir bütçe oluşur, o bütçeyi 6 ay sonra sözleşmesi bitecek olan ve hala sözleşme yenilemeyen Hakan Çalhanoğlu için kullansak keşke, son 1 yıldır Milan'da çok iyi performans gösteriyor ancak Milan için değişmez bir oyuncu olmuş olsaydı şimdiye çoktan sözleşme yenilenirdi. Hakan Çalhanoğlu kendisi de Aspor'da ilerde Galatasaray'da oynamak istiyorum diye söylemişti, henüz 26 yaşında ve önümüzdeki yıllarda gelebilecek olası yabancı kısıtlamasına karşı elimizde ciddi koz olur. Kolay transfer demiyorum ancak yönetim şu an bile bossman kuralından yararlanarak sözleşme imzalayabilir.
+ Falcao

Ligimize düşmesi yakındır. Fransa veya Italya'dan alıcı bulamazlarsa

Önümüzdeki sezon ligde 20 takımla devam edilicek, Avrupaya da kalırsak 50+ maçlık bir maratonda kronik sakat Sarachiyle devam etmek intihar olur. Evvela bir sol bek, Josef ve Gustavo gibi sert hamleli iki kişilik oynayan 6 numara ve 10 numara lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt