Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Gelecek sezon icin sol bek, 6 numara ve sag kanat arayislari baslamali.
6 numara icin Jean Onana olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu fener bitirmiş galiba tepe tepe kullansınlar bizim forvetimiz varMarega da bosa dusuyor.
İşte alacaksan böyle ihtiyar alacaksın hala oynayan ve standartıni koruyan sakatlığı olmayan ihtiyar yıldız okeygüvenilir olmayan bir kanala göre modricle 2 sene sözleşme yapılacak deniyor.
Aman aman aman Allah korusun Onyekadan evlerden ırak ayaksız herifin tekiÖn liberoya FC Midtjylland'dan Frank Onyeka,
Forvete AZ ALKMAAR'dan M.Boadu...
İşte böyle yapmayacaksın renktaş bonservisi düşük maaş verdiğin genç bir oyuncuyla ortalama bir performans ile çıkarırsın ama yıllık ücret yüksek olunca oyuncu elinde kalır hele bir de kötü oynarsa atsan atılmaz satsan satılmazBoupedza icin 10 milyon bonservis verecegime Thauvin icin 5 milyon imza parasi veririm. Hatta ayni sozlesmeyi Hakan icin de veririm.
Taylan Gedson
Thauvin Hakan Onyekuru
Muhammad
Gayet ölümcül hücum hatti.
Alınmalı..Gelecek sezon icin sol bek, 6 numara ve sag kanat arayislari baslamali.
+ FalcaoBelhanda bizden 4 milyon Euro maaş alıyor bununla sözleşme yenilemezsek maaş bütçesinde 4 milyon Euro'luk bir bütçe oluşur, o bütçeyi 6 ay sonra sözleşmesi bitecek olan ve hala sözleşme yenilemeyen Hakan Çalhanoğlu için kullansak keşke, son 1 yıldır Milan'da çok iyi performans gösteriyor ancak Milan için değişmez bir oyuncu olmuş olsaydı şimdiye çoktan sözleşme yenilenirdi. Hakan Çalhanoğlu kendisi de Aspor'da ilerde Galatasaray'da oynamak istiyorum diye söylemişti, henüz 26 yaşında ve önümüzdeki yıllarda gelebilecek olası yabancı kısıtlamasına karşı elimizde ciddi koz olur. Kolay transfer demiyorum ancak yönetim şu an bile bossman kuralından yararlanarak sözleşme imzalayabilir.
Falcao'nun sözleşmesi önümüzdeki sezonda devam ediyor ondan kurtulma şansımız malesef yok. Kimse futbol hayatı bitmiş adama 6 milyon maaş vermez.+ Falcao
Yedek kalinca belki giderFalcao'nun sözleşmesi önümüzdeki sezonda devam ediyor ondan kurtulma şansımız malesef yok. Kimse futbol hayatı bitmiş adama 6 milyon maaş vermez.
Keşke gitse ama hiç sanmıyorum. Tek bir ihtimal maaşının bir bölümünü biz öderiz ve Kolombiya veya Arjantin'e kiralık yollarız. Öyle de gitmesine razıyım keşke gitse.Yedek kalinca belki gider