Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleci:
Doğan Alemdar

Sol bek:
Andrea Cambiaso

Orta saha:
Batista Mendy
Gedson
Joey Veerman
Isco

Sol/Sag acik:
Sofiane Boufal

Forvet:
Arthur Cabral
Hugo Ekitike
Randal Kolo Muani
Beto
Mariano Diaz
Borja Mayoral
Arnaud Kalimuendo
Lorenzo Colombo

Kaleci:
Doğan Alemdar

Sol bek:
Andrea Cambiaso

Orta saha:
Batista Mendy
Gedson
Joey Veerman
Isco

Sol/Sag acik:
Sofiane Boufal

Forvet:
Arthur Cabral
Hugo Ekitike
Randal Kolo Muani
Beto
Mariano Diaz
Borja Mayoral
Arnaud Kalimuendo
Lorenzo Colombo

iscoyu bize yedirmezler

united, arsenal city iddialar vardi

bugun satisa cikartilirsa en az 5-6 avrupali kulup onu ister

Dogan alemdar,gedson,isco,mariano diaz super olur yav

Kaleci:
Doğan Alemdar

Sol bek:
Andrea Cambiaso

Orta saha:
Batista Mendy
Gedson
Joey Veerman
Isco

Sol/Sag acik:
Sofiane Boufal

Forvet:
Arthur Cabral
Hugo Ekitike
Randal Kolo Muani
Beto
Mariano Diaz
Borja Mayoral
Arnaud Kalimuendo
Lorenzo Colombo
Iscoya ikna olmuşsun sonunda.sozlesmesi de bitiyo bu yaz

Hic belli olmaz. Isco ne oynuyormus son 2 senedir bir anlatirmisin? Neden EPL takimlari alsin mesela? Ismi unutulmak uzere olan bir oyuncu, firsat transferi olabilir bizim adimiza.

Isco hala kaliteli topcu, Madridde gozden dusmek kotu olmak demek degildir.

Everton ve Leeds de istiyormus. :)

Isco hala kaliteli topcu, Madridde gozden dusmek kotu olmak demek degildir.

Everton ve Leeds de istiyormus. :)

Isco gelir gelmez bilemem, zaten sartlar uygun olursa denemekte fayda var. Senelik 4-5 milyon euro veremeyiz zaten ancak bu tarz bir oyuncu icin 2.5-2.75 vermelisin . EPL'den bir takim cok iyi para teklif ederse oraya gider zaten.

Isco gelir gelmez bilemem, zaten sartlar uygun olursa denemekte fayda var. Senelik 4-5 milyon euro veremeyiz zaten ancak bu tarz bir oyuncu icin 2.5-2.75 vermelisin . EPL'den bir takim cok iyi para teklif ederse oraya gider zaten.

Katiliyorum ama boyle topcular bizim alabilecegimiz turden degil, onu anlatmaya calisiyorum. Ancak Arsenal yahut Spurs gibi takimlarin gozden dusmus topculari almaya calisabiliriz su an gercekci olmak gerekirse. Elneny, daha önce Poldi gibi. Bunlar da istedigimiz seviyelerde olurlar mi, orasi muamma.

Katiliyorum ama boyle topcular bizim alabilecegimiz turden degil, onu anlatmaya calisiyorum. Ancak Arsenal yahut Spurs gibi takimlarin gozden dusmus topculari almaya calisabiliriz su an gercekci olmak gerekirse. Elneny, daha önce Poldi gibi. Bunlar da istedigimiz seviyelerde olurlar mi, orasi muamma.
Su orta sahaya 2 tane futbolcuya benzeyen adam bulabilirsek takim komple rahatlayacak, o yuzden bir tane soyle beyni calisan ve topa hakim teknik bir oyuncu istiyorum da aklima direk Isco gelmisti. Hem sezon sonu bedava olmasi da tam zamani diyorum kendimce. Kismet iste.

Şuan messi,neymar,mbappe 3lüsü aralarında anlaşıp,psgyi ikna edip,bonservissiz ve maaş almadan bize gelmek isteseler dahi hiçbir şekilde transfer yapmamalıyız yeni hocamız gelene kadar

Gerekirse transfer dönemlerinde bağrımıza taş basacaz ama transfer istemeyecez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt