Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanatlarda şöyle oyun kurucu playmaker falan olayından gına geldi artık daha çok şöyle Garry Rodrigues gibi yardıran dripling yeteneği iyi fiziği kuvvetli isimler şart bence

Öyle birşey olursa gelsin kardeşi de takılsın hiç önemli değil

lozano'yu psv den 40 m 'a aldilar 2019 agustos sicaginda...
kontrati 2024 yazinda bitiyor...
maas'ini yazmaya gerek yok. son bildigim 3 uzeri aliyordu 4 olabilir. bu maasin yanindan gecemeyiz gecmemeliyiz.

tipoloji olarak nasil bir forvet anlayisinda olacak olasi yeni teknik direktor. asil onemli olan bu...
klasik tip pivot/uzun mu, santrafor kanat bazli hibrid forvet mi, poacher mi vs vs vs....

hoca isi hallolduktan sonra
daha sonra isimlere bakilir....

Anüs beyi takımımızda görmek isterim
Niels Frederiksen ile birlikte gelsin bronby takımını biraz analiz ettim oyuncu sistemi hemen hemen bizimkilere yakın.
Sol kanat kerem misali çalımcı bir kanat var.
Forvetlerini MM tarzına benzettim.

Oynatmak istediği oyun defanstan sağlam oyuncularla hızlı çıkmak ve sağlam bir defans hattı oluşturmak ama kendi takımında bu yetersiz. Marcao ve nelsson bulunmaz bir nimet olur onun için ve nelsson da danimarkalı bu konuda ekstra bir +

3'lü oynatıyor ve orta saha hareketli. Orta sahaları bir tiki taka olmasa da hızlı paslaşmalarla bir oyuncuyu boşa kaçırıp gole gidiyorlar. Berkan ve Cicaldau'dan farklı işler çıkartabilir.

Kanat bek kullanıyor ve bunlarla sürekli pozisyona giriyorlar. Bu konuda da bakarsak elimizde ofansif olarak hızlı kanat oyuncuları var.
Mevcut takıma torrent denen beceriksizden daha çok uyum sağlayabilecek bir adam.

-Bu sene avrupa arenasında büyük sıçmışlar ancak 20 eylüle kadar takımı oturtmaya çalışmış ve o saatten sonra ligin sonu olan 20 mart'a kadar
14 maçta 11 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet var. Lig 12 takımlı. Üst üste 9 galibiyet var ve ligin 2. yarısında ligdeki bütün rakipleri üst üste yenmişler.

Sadede gelirsek eğer bir yapılanma olacaksa yapılanmaya uygun bir hoca gibi görünüyor.

Bu arada Jesper Lindström gibi bir oyuncuyu da sene başı 7 milyon gibi komik rakama satmışlar :asd:

34 20 4 10 1.88 ->Geçen sene takım performansı da bu.

Son düzenleme:
Simon Adingra Kerem satılırsa alınmalı.Bonservisi fazla gelirse de Onyekuru tercihimdir..

Hazır pena konusunda iyi ilişkiler kurmuşken barcadan puigi 1 sezon kiralasak enfes olurdu.. Bu eleman ilk çıktığında Pedri kadar büyük yetenek diye lanse ediliyordu bize level atlatacagini dusunuyorum.. Yaşı 22 olmuş Barça yavaştan umudunu kesmiştir sans da bulamıyor yeniden isildamasi için bir şans taniyabilirler

Kerem'i sene sonu tutabileceğimizi sanmıyorum yerine şimdiden bakmak lazım Rangers taki bu elemanı baya beğeniyorum ama alabilir miyiz ki geçen sene 7.2 milyona almış Rangers

Al sana b2b 4 milyona almış Nice Max 7-8'e alırsın yanına da free Xeka bebek gibi ikili olur önlerine de Evander gibi temiz bi ayak

Kerem'i sene sonu tutabileceğimizi sanmıyorum yerine şimdiden bakmak lazım Rangers taki bu elemanı baya beğeniyorum ama alabilir miyiz ki geçen sene 7.2 milyona almış Rangers

hayatta düşmez yav adam coşmuş resmen 15 ten açarlar kapıyı en az

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt