Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belirli bi tarhiten önce milli takımı seçmiş galiba o yüzden sayılıyoMilli takımda oynaması gerekiyor diye biliyorum yeni kurala göre.
Öyle birşey olursa gelsin kardeşi de takılsın hiç önemli değil
![]()
Anis Slimane - Oyuncu profili 23/24
Anis Slimane, 22, Tunus ➤ Sheffield United, 2023'den beri ➤ Orta saha ➤ Piyasa Değeri: 2.50 mil. € ➤ * 16 Mar 2001, Kopenhagen, Danimarkawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Anis Slimane - Oyuncu profili 23/24
Anis Slimane, 22, Tunus ➤ Sheffield United, 2023'den beri ➤ Orta saha ➤ Piyasa Değeri: 2.50 mil. € ➤ * 16 Mar 2001, Kopenhagen, Danimarkawww.transfermarkt.com.tr
Niels Frederiksen ile birlikte gelsin bronby takımını biraz analiz ettim oyuncu sistemi hemen hemen bizimkilere yakın.Anüs beyi takımımızda görmek isterim

Gerçek hayattan bahsediyoruz fm mi kaldiFmde cüzi miktara aldım iyiydi.
Fm hayatın ta kendisiGerçek hayattan bahsediyoruz fm mi kaldi
Kerem'i sene sonu tutabileceğimizi sanmıyorum yerine şimdiden bakmak lazım Rangers taki bu elemanı baya beğeniyorum ama alabilir miyiz ki geçen sene 7.2 milyona almış Rangers
![]()
Ryan Kent - Oyuncu profili
Ryan Kent ➤ 1 Oca 2026'den beri kulüpsüz ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 1.80 mil. € ➤ * 11 Kas 1996, Oldham, İngilterewww.transfermarkt.com.tr
Keşke alabilsek yetenekli topçu vallahayatta düşmez yav adam coşmuş resmen 15 ten açarlar kapıyı en az