Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelip duran topları teslim edeceğimiz bir adam lazım

6 numara fernando - 8 numara boomen - 10 numara bardhi şöyle bir orta saha kurulsa tadından yenmez melo selçuk sneijder orta sahası gibi verim alırız

3ünüde kiralıyalım

kerem mostafa nelson satalım

kabak kiralayalım

groB larsen ve xekayı beleşe renklerimize bağlıyalım

okan
larsen ozan marcao pva
demme
yunus groB xeka ounas
petagna

Fernando bir sene boş gezdi gidip almadık şimdi para verip almak absürt olur alınması lazımdı o orta saha yokluğunda bardhi ve boomen iyi oyuncular

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fernando bir sene boş gezdi gidip almadık şimdi para verip almak absürt olur alınması lazımdı o orta saha yokluğunda bardhi ve boomen iyi oyuncular

Yani Elneny ve Xeka isimleri dolaşıyor da kimse bu takım orta sahada nasıl yaratıcı olacak, duran topları kim kullanacak, kim skor üretecek düşünmüyor mu çok merak ediyorum

İyice sıkıcı bir orta saha ikilisi olur Elneny ve Xeka olursa önlerinde böyle kusursuz hücumcu bir orta saha lazım

Okan ile devam etmeyi düşünüyor muyuz emin değilim ancak Pena'nın bonservisi alınana kadar linç edilmeyecekse Strakosha bedelsiz alınabilir. Kendisine yeterince iyi bakmaması itibariyle Muslera efsanemiz ve bir türlü güven verip vermediği konusunda bizi ikna edemeyen ancak ayakları çok iyi kalecimiz Pena'dan ziyade, yerli İrfancan transferi veya Okan'a şans verilmeyecek ise Strakosha'ya imzalatalım.

Sağ için Mert Müldür ve Bünyamin Balcı'dan birini alıp monte etmeyecek isek ki keşke ikisini de alsak (uygun bedellere), Aurier ve Sidibe'den birini bedelsiz almak iyi olurdu. Boey soru işareti bu noktada ince eleyip sık dokumak gerek. Omar'dan ve satılma kararı alınırsa Boey'den bonservis kazanılabilir, Boey kiraya da verilebilir.

Yapılanmak adına Marcao ve Nelsson satılacak ise Denayer ve Zagadou kesinlikle kaçırılmamalı. Zagadou planlamaya göre lüks kaçar ise her ne olursa olsun Denayer ikna edilmeli, burada oynayıp katkı vermeli ve bonservis kazandırmalı. Planlamaya göre Ozan Kabak opsiyonlu kiralık getirilip gereken yerli olarak kullanılabilir.

Aanholt ile devam edilecek mi bilemiyorum, talibi varsa ciddi bir bonservis kazanacaksak kesinlikle verilebilir, yerine oyuncu bakılır (Leipzigli Halstenberg pek iyi bir tercih olmaz bence), ek olarak Kasımpaşa'dan Eren Elmalı veya Altay'dan Kazımcan Karataş rotasyona getirilebilir uygun bedelli olması kaydı ile.

Ortasaha rotasyonuna yine Kasımpaşa'dan Doğucan alınabilir saçma sapan fiyat çekmezler ise tabi. Boubacar Kamara, Corentin Tolisso falan düşmez buralara belki şampiyon olsak şampiyonlar ligi vs. derken bir ihtimaldi. Xeka ve Elneny'i inşallah basına yansıdığı gibi bağlamışlardır, Groß gibi bir alternatif daha var merkeze, önlerine ise Enis Bardhi, Isco, Djuricic gibi üç isim var bedelsiz yine. (tercihen Enis Bardhi, Djuricic son alternatif olmalı bu noktada) + (Cica Sampdoria umarım gerçekleşir) + (yerli olarak Hakan Çalhanoğlu imkansız gibi görünüyor, ayrılır mı, ayrılsa gelir mi, gelse maliyeti, onu da geçtim akan oyunda devamlılığı ve fayda sağlayacak mı maliyeti itibariyle soruları tam bir bilinmeyen)

Çok zor ihtimal ama basında geçmesi itibariyle Bernardeschi zorlanabilir ki bir şeyler var zannediyorum, onun dışında Adnan Januzaj ve Cristian Pavon'un sözleşmeleri sona eriyor. Sağ kenara bu isimlerden biri getirilebilir ancak bu noktada Yunus'a değinmezsek haksızlık ederiz. Kerem satılır satılmaz bilemem ama bizim Yunus'u kazanmamız bu takıma monte etmemiz elzem.

Okan [Yunus'a göre yabancı (Strakosha)]
Müldür - Bünyamin
Denayer (Nelsson s.kalma bedeli EPL)
Marcao
Yabancı Sol Bek
Elneny
Xeka
Bardhi (Isco) (Cica Sampdoria)
Yunus? (Bernardeschi, Januzaj, Pavon)
Kerem
Forvet (Keşke şöyle Jardel gibi bir leblebici)

Sağ bek ve Forvet için bonservis ödenmeli, planlamaya göre de 6-7 milyon Euro maksimum imza parası gider yazılabilir. İçimden Nelsson'un 25 milyon serbest kalma bedeli ödenecek gibi geçiyor ama hayırlısı bakalım, Cicaldau'dan da bahsedilen bonservisi alırsak harika olur, sözleşmesi biten isimlerden kalan maaş bütçesi ve boşa çıkan uyrukları yada geldikleri ligler itibariyle piyasası olan oyunculardan da bonservis kazanırsak tadından yenmez.

Yani Elneny ve Xeka isimleri dolaşıyor da kimse bu takım orta sahada nasıl yaratıcı olacak, duran topları kim kullanacak, kim skor üretecek düşünmüyor mu çok merak ediyorum

İyice sıkıcı bir orta saha ikilisi olur Elneny ve Xeka olursa önlerinde böyle kusursuz hücumcu bir orta saha lazım
Isco yada Bardhi keser mi Enesciğim :)

Isco yada Bardhi keser mi Enesciğim :)
Keşke Babel veya Feghouli ye vereceğimiz parayı Isco ya versek diycem de bankalar birliği anlaşmasıydı, borç ödemesiydi elimizdeki Marcao ve Kerem i biran önce 3 kuruşa elimizden çıkarmak zorunda kalmasak bana yeter 😄

Şaka bir yana bana kalırsa ilk 11 e doğrudan 2 orta saha, 1 forvet ve mümkünse 1 sağ bek gerekiyor kimsenin satılmadığı durumda.

Senelerdir takımın duran toplarında Emre Kılınç, Ömer Bayram, Cicaldau, PvA, Emre Akbaba, Feghouli, Pulgar vs. vs. derken halısaha maçında penaltı olduğu zaman defanstan gol atmayan birisini çağırırız ya tam o kafa da ilerliyor bizim takımın duran top kullananları

Herkes birer tur şansını deniyor herhalde. Böyle Enis Bardhi gibi duran topları koşulsuz şartsız güvenip teslim edeceğimiz bir oyuncu gerekiyor. Benim önerim Branco van den Boomen olurdu herhalde

Geçen geçen lig maçını 7 kilit pas 18/14 uzun top 12/7 orta ondan önceki lig maçını 1 asist 8 kilit pas 12/10 uzun top 10/6 orta başarısıyla tamamladı

Senelerdir takımın duran toplarında Emre Kılınç, Ömer Bayram, Cicaldau, PvA, Emre Akbaba, Feghouli, Pulgar vs. vs. derken halısaha maçında penaltı olduğu zaman defanstan gol atmayan birisini çağırırız ya tam o kafa da ilerliyor bizim takımın duran top kullananları

Herkes birer tur şansını deniyor herhalde. Böyle Enis Bardhi gibi duran topları koşulsuz şartsız güvenip teslim edeceğimiz bir oyuncu gerekiyor. Benim önerim
Bu profil topçu lazım bize

Hakikaten aradığımız isim Bardhi bu arada, tarz olarak Sneijder'e benziyor Kerem ve Yunus'u acayip oynatır, Sneijder'in Yasin'i Ronaldo gibi göstermesi geldi aklıma.

Keşke imkan olsa hem Bardhi hem Isco'yu alabilsek müthiş hücum gücümüz olurdu.

Isco 6 milyon, Bardhi ise sadece 1 milyon euroya oynuyormuş yıllık. Becerikli bir adam şu ikisi Xeka ve Elneny'i getirse de bayram etsek, bir kere de biz toplasak bedelsiz olarak kalburüstü isimleri.

@Enes Dalmış @Emrah Duvar

Hakikaten aradığımız isim Bardhi bu arada, tarz olarak Sneijder'e benziyor Kerem ve Yunus'u acayip oynatır, Sneijder'in Yasin'i Ronaldo gibi göstermesi geldi aklıma.

Isco 6 milyon, Bardhi ise sadece 1 milyon euroya oynuyormuş yıllık. Becerikli bir adam şu ikisi Xeka ve Elneny'i getirse de bayram etsek, bir kere de biz toplasak bedelsiz olarak kalburüstü isimleri.

Isco'yu sevmem he oldu öyle bir niyet; maaşının stopajını ödeyemeyiz.

Mümkünse brezilyalı on numara alınsın ölüsü iş yapıyor bu lig de

Yunus/Morutan Kerem/BAY

Mohamed/Halil

Bu hücum hattına güven olsaydı azda olsa iş yapabilecek olsaydı işimiz çok kolaydı seneye kadro kurmakta sadece kilit 3 orta sahaya yönelirdik. Kağıt üzerinde müthiş potansiyelli bir hücum hattı ama gel gelelim potansiyelin çok çok altında kaldılar

Yunus Adana’da gayet iyidi bizde olsa 11 in bankosu olurdu diye izledik bu sene ama döndüğünde ne vereceği şüpheli belki hayal kırıklığı olmaya devam edecek yine

BAY o fizik ve atletik oyun ile cidden harcanıyor biraz şut,pas,orta açmayı geliştirse kerem in arkasında süper bi kulübe oyuncumuz olur ama ona güvenip yola çıkabilir miyiz sanmıyorum

Morutan ı anlatmaya gerek yok 10 numaranın sahibi olacak derken yedek kulübesine bile giremez hale geldi. Yeteneklerinin çeyreğini sergilediği ilk başlarda hepimizi orgazm etmişti, seneye güvenip yola çıkar mıyız tabiki hayır ama ufacıkta olsa hala umudum var kendini toparlasa cicaldaudan falan fersah fersah yetenekli eleman takımın değişmezi olur

Mohamed aynı şekilde ilk geldiği dönemde aradığımız golcüyü bulduk diye sevinirken sonradan geldiği durum beni üzdü. Mohamed potansiyelli isim mi evet her şey beklenir ama güvenip onla başlar mıyız yine kocaman bir soru işareti

Halil ilginç bir çocuk , hem kadromuzda yer alsın istiyorum hemde bu çocuktan golcü olmaz diyorum. Potansiyeli ortada ama yeterli gelişimi sergileyemeyecek muhtemelen. Ama yinede kadromuzda yer alsın isterim

Şu hücüm hattında sivrilen ve güvendiğimiz tek isim kerem Ancak onunda çok eksiği var yinede iyi bir teklif gelmezse kadronun bel kemiği olmaya devam eder

Kısacası yukarıdaki genç,potansiyelli yetenekli oyuncuların olduğu hücum hattı kağıt üzerinde boş değil ama harcanacak muhtemelen..

Gençleştirme politikasını uyguladığımız doğru isimlerdi bence ama tutmadı maalesef

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hic bir oyuncuya o kadar yillik maas verilmemeli.

Ondan ziyade bize yedirmezler zaten.

Marko Livaja ve bir Hırvat orta saha daha alalım. Hırvat pazarına girelim artık. Şu rumenler yerine rahat alabilirdik.

Her oyuncuya degeri neyse o verilmeli. 3 milyonluk oyuncuysa 3 milyon, 1 milyonluk oyuncuysa 1 milyon.

Marcao harici degerine yakin teklifler varsa Nelsson, Kerem, Mustafa satilmali. Cica filan da 3 - 4 varsa satilmali.
Marcao da iyi teklif varsa satilmali. 12 - 13 milyona satilmamali. Gerekirse 4 - 5 sene tepe tepe kullanilmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt