Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayri bir baslik acmak istemedim konuyu bu hususta ilerletirsek sevinirim :

seferovic yanina tamamlayici gezici ama fast striker tanimina uyan poacher tarzi bir firsatci golcu
- Yeri geldiginde 9.5 ve 10 numara oynayabilecek bir oyuncu Alex gibi
- genc 27 yas alti gol ve asist istatistikleri kabul edilebilir duzeyde

Onerileri alalim?

ayri bir baslik acmak istemedim konuyu bu hususta ilerletirsek sevinirim :

seferovic yanina tamamlayici gezici ama fast striker tanimina uyan poacher tarzi bir firsatci golcu
- Yeri geldiginde 9.5 ve 10 numara oynayabilecek bir oyuncu Alex gibi
- genc 27 yas alti gol ve asist istatistikleri kabul edilebilir duzeyde

Onerileri alalim?
Livaja bu iş için biçilmiş kaftan
Hoffmann bu işin piri ama tuzlu olur
Rashani clermontta oynuyor rotasyon için iyi iş görür
Deulofeu mesela hayalim ama zor transfer
En temiz transfer boufal olur manyak bi adam

Son düzenleme:
Bugün okudum araplar €20m istiyormuş. Kulübüyle kavgalı. Üstüne gidilse opsiyonlu kiralanır, kumda pek oynayacak gibi durmuyor bakalım
Dehşet bi herif usta, kumda oynamaz. Büyük konuşmayı sevmem ama Süperligimiz Hagi, Lincoln, Sneijder'den sonra böyle bir topçu görmemiştir.

E43F61DF-5ADC-4C26-A9A5-3C83E0B55BE4.webp

@Sami Karakoç durum bu kanka

Dehşet bi herif usta, kumda oynamaz. Büyük konuşmayı sevmem ama Süperligimiz Hagi, Lincoln, Sneijder'den sonra böyle bir topçu görmemiştir.

Bir süredir takip ediyorum, kesinlike bahsettiğin kalibrede. Kulübüyle arası düzelmez, devre arasına kadar verim alamazlarsa ucuza bırakabilirler gibi. Yoksa zor gözüküyor

öyle ztn. musap schalkenin forvetler malak olmasa asist sayısı çift haneyi görür diyordu.
Bi kaç video baktım çok asist yemişler harbi, aynı şey evanderdr de var mesela. Ama evander benim gözümde 1 m maaşla 3 mye alınacak bi topçu, öyle alınsa hiçbir lafım olmaz al rotasyonda dursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt