Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Livaja bu iş için biçilmiş kaftanayri bir baslik acmak istemedim konuyu bu hususta ilerletirsek sevinirim :
seferovic yanina tamamlayici gezici ama fast striker tanimina uyan poacher tarzi bir firsatci golcu
- Yeri geldiginde 9.5 ve 10 numara oynayabilecek bir oyuncu Alex gibi
- genc 27 yas alti gol ve asist istatistikleri kabul edilebilir duzeyde
Onerileri alalim?
Nöbetten uçunca burada takılmaya mı başladınLivaja bu iş için biçilmiş kaftan
Hoffmann bu işin piri ama tuzlu olur
Rashani clermontta oynuyor rotasyon için iyi iş görür

10 Matheus Pereira
Dehşet bi herif usta, kumda oynamaz. Büyük konuşmayı sevmem ama Süperligimiz Hagi, Lincoln, Sneijder'den sonra böyle bir topçu görmemiştir.Bugün okudum araplar €20m istiyormuş. Kulübüyle kavgalı. Üstüne gidilse opsiyonlu kiralanır, kumda pek oynayacak gibi durmuyor bakalım
asker 10 diyenler bizi kolpalıyor sanırım
Transfer önerilerini farklı konulara taşımayalım.
Şu an öneride bulunuyorumTransfer önerilerini farklı konulara taşımayalım.
Harit amiri evander den kimi önerirsinŞu an öneride bulunuyorum
Harit amiriyi tokatlar önerisi
Hariti tek geçerim ama sol kanatta oynatırımHarit amiri evander den kimi önerirsin
Dehşet bi herif usta, kumda oynamaz. Büyük konuşmayı sevmem ama Süperligimiz Hagi, Lincoln, Sneijder'den sonra böyle bir topçu görmemiştir.
öyle ztn. musap schalkenin forvetler malak olmasa asist sayısı çift haneyi görür diyordu.
O zaman 10 numaraya kimi önerirsin.Hariti tek geçerim ama sol kanatta oynatırım
Bi kaç video baktım çok asist yemişler harbi, aynı şey evanderdr de var mesela. Ama evander benim gözümde 1 m maaşla 3 mye alınacak bi topçu, öyle alınsa hiçbir lafım olmaz al rotasyonda dursunöyle ztn. musap schalkenin forvetler malak olmasa asist sayısı çift haneyi görür diyordu.