Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dembele nasıl iyi mi ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herif bu sezon 3 gol atmis. Drogbanilson.

Görmek istediğimi bilmiyorum ama devre arası sınır kalkarsa bu takıma iki tane fişek gibi kanat 1 tane 10 numara 1 tane de sol bek lazım hatta hatta olursa liderlik vasfı olan sol stoper

An itibari ile kadromuz

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Transfer
Torreira Oliveira
Rashitsa Transfer Transfer
İcardi

Bitane vurma Onyekuru Rodrigez tarzı kanat alırsak bitanede Sneijder tarzı adam bulursak çol başka şeyler konuşuruz

Bu Halil Akbunar dan bize sol bek olmaz mı? Abdülkerim & Halil Akbunar ikilisine ek olarak Yunus, Kerem veya Berkan üçlüsünden birisi ilk 11 olarak kullanırız işte

Görmek istediğimi bilmiyorum ama devre arası sınır kalkarsa bu takıma iki tane fişek gibi kanat 1 tane 10 numara 1 tane de sol bek lazım hatta hatta olursa liderlik vasfı olan sol stoper
1 tane bile transfere gerek yok ne 2 kanadı ne 10 numarası arkadaş nasıl bi transfer obezliği bu ya

Kenji Gorre çok underrated 1 oyuncu.Yazın bonservissiz 1 şekilde kadromuza katabiliriz istersek çok da güzel 1 transfer olur..

name ûl muazzama
B2142EAD-CDCB-4C1C-BADD-2B76EEA68694.jpeg

Seferovici iade edip Peter Musayi kiralayalim benficadan zaten yedek kalıyor tam bizim ligin topçusu yazık ediyorlar son 20 dk oynatarak..

Seferovici iade edip Peter Musayi kiralayalim benficadan zaten yedek kalıyor tam bizim ligin topçusu yazık ediyorlar son 20 dk oynatarak..
o adami benfica niye aldi acaba ya tamam pivot vs ama bi anda o seviyede budlu kendini normalde cok da bi sey yapmadi oraya kadar ben bizim lige bekliyodum bunu aslinda dedigin gibi

o adami benfica niye aldi acaba ya tamam pivot vs ama bi anda o seviyede budlu kendini normalde cok da bi sey yapmadi oraya kadar ben bizim lige bekliyodum bunu aslinda dedigin gibi

Benfica öncesinde pek tanımıyordum dediğin gibi ilginç bir hikayesi var boavista kiralayıp almış ve hemen benficaya satmis.. genel olarak pek parlak istatistiği de yok ama ben tarz olarak çok beğendim ikidir dikkatimi cekiyor

TONİ MARTİNEZ
icardi gibi portonun 3-4. forveti
belki?

Boey satılırsa yerine Dubois var ama yedeğe veya dönüşümlü oynatılması için bonservissiz Noah Sadiki alınabilir.Yaşına göre çok rahat oynayan 1 futbolcu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt