Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alakasi yok, o tren coktan kacti Marsilya'ya transfer olduktan sonra degeri katlandi. Artik Milli takim oyuncusu da oldu bu saatten sonra parayla alinabilecek ve Turkiye'ye getirilebilecek bir durumu kalmadi.

Biz böyle adamlari niye daha erken bulamiyoz, tren kacmadan alabilcek durumdayken. Scout olmak okadar zor olamaz yav, bence fransa ya cökmek lazim genc iyi topcular bol orada genc yasta uygun maliyete ikna edilebilir

Nelsson anlaşılan gidecek bu bariz belli 20+ bonuslara gider gibi
2 tane stoperimiz kalıyor Kaan ve Abdülkerim

1.si Stefan De Vrij Avrupa için bu seviyede tecrübeli adam mükemmel olur

2.si Nelsson geldiği zaman nasıl ne vereceği potansiyeli çok belliydi aynı şey Toulouse'da oynayan Anthony Rouault'da var piyasasıda 10-15 arası Fransa pasaportlu olması da çok avantajlı kesinlikle almamız lazım

Nelsson yerine= Becao, Baschirotto, Rouault
Boey yerne= Emil Holm, Timothe Pembele, Assignon
8 no(Mtdsjö yerine)= İlaix Moriba, Adem Zorgane, Cher Ndour
10 no(Mata-Yusuf yerine)=Ludovic Blas, Baturina, Lazar Samardzic
Santrafor=Haji Wright, Alejo Veliz, John Kennedy

Boey
Nelsson

Bu ikisi banko gidecekler öyle görünüyor.
Torreira inşallah gitmez ama o da gidebilir.

Mertens, sergio bu arkadaşların içinden geçerler şampiyonlar liginde.

Veya sergio yerine daha diri ve sert bir 8 numara bulunursa mertens olabilir. Ama sergio yüzünden mertens de kötü göründü neredeyse bütün sezon.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir genis liste yapmistim ama sonra eklemeler yapacam.

Kaleci: Alban Lafont (24)

Solbek: Aarón Martín* (26)
Stoper: Ismaël Doukouré (19)

Sagbek: ?

Orta saha: Dani Ceballos* (26) / Leandro Paredes (28) / Habib Diarra (19) / Denis Zakaria (26)

Ofansif kanat: Samuel Chukwueze (23) / Jonathan Bamba* (27)

Forvet: Georges Mikautadze (22) / Jean-Philippe Krasso* (25) / Moïse Sahi Dion (21) / Haji Wright (25)

*bonservissiz
Becao (27)
Lazar Samardzic (21)

duruma gore kiralik alinabilecek bazi oyuncular:

Pape Matar Sarr
Tanguy Ndombélé
Carney Chukwuemeka
Emile Smith Rowe
Albert Sambi Lokonga
Andrey Santos

Avrupa kupalarinda olsun ligde bazi maclarda olsun su orta saha veya benzer profilde kaliteleri ayaklari alsak Icardi, Kerem ve kalirsa Zaniolo da daha rahat oynarlar:

-------Paredes/Habib Diarra/Pape Matar Sarr --- Torreira-------
---- Ceballos/Samardzic ----
Zaniolo/Bamba-------------Kerem
--- Icardi ---​

Avrupa kupalarinda olsun ligde bazi maclarda olsun su orta saha veya benzer profilde kaliteleri ayaklari alsak Icardi, Kerem ve kalirsa Zaniolo da daha rahat oynarlar:

-------Paredes/Habib Diarra/Pape Matar Sarr --- Torreira-------
---- Ceballos/Samardzic ----
Zaniolo/Bamba-------------Kerem
--- Icardi ---​
Lille'de bu sezon her oyuncunun sürekli yeri değişiyo.Jonathan Bamba daha çok sol kanatta daha etkili oluyo.Son maçta da 10 numara gibi başlattı forvete attı.Bence ideal olarak alacaksak sol kanat için düşünülmeli ek olarak forvet olarak daha çok görmek isterim Lille'de şu an için..

Lille'de bu sezon her oyuncunun sürekli yeri değişiyo.Jonathan Bamba daha çok sol kanatta daha etkili oluyo.Son maçta da 10 numara gibi başlattı forvete attı.Bence ideal olarak alacaksak sol kanat içindüşünmeli ek olarak forvet olarak daha çok görmek isterim Lille'de şu an için..
Solda Kerem var diye oraya yazmam. Zaniolo kalirsa zaten Bamba'nin alinacagini dusunmuyorum yabanci kuralindan dolayi ama olurda Zaniolo ayrilirsa oraya sag ayakli oyuncu tercih ederim o yuzden sag tarafa yazdim. Orada cok mac oynamisligi var oynar yani.

14 yabancidan fazlasina izin verilmedigi icin seneye mutlaka yabanci kadrosunda daha secici olmamiz gerekiyor. Karavana lüksümüz yok.

Muslera 1
Nelsson 2
Ross 3
Adekugbe 4
Boey 5
Dubois 6
Torreira 7
Oliveira 8
Midtsjö 9
Zaniolo 10
Mata 11
Rashica 12
Yusuf 13
Mertens 14
Icardi 15
Gomis 16
Mostafa 17
Cicaldau 18
Morutan 19
Luyindama 20

14 yabancidan fazlasina izin verilmedigi icin seneye mutlaka yabanci kadrosunda daha secici olmamiz gerekiyor. Karavana lüksümüz yok.

Muslera 1
Nelsson 2
Ross 3
Adekugbe 4
Boey 5
Dubois 6
Torreira 7
Oliveira 8
Midtsjö 9
Zaniolo 10
Mata 11
Rashica 12
Yusuf 13
Mertens 14
Icardi 15
Gomis 16
Mostafa 17
Cicaldau 18
Morutan 19
Luyindama 20
Bunları saymaya gerek yok bence.

Barcelona'da ki Raphinha'nın durumu takip edilmeli.Gelecek sene büyük ihtimalle yedek olacaktır.Diğer sezon yedek kaldıktan sonra ayrılmak isteyecektir satın alma opsiyonlu kiralamak gerekli bence..

Barcelona'da ki Raphinha'nın durumu takip edilmeli.Gelecek sene büyük ihtimalle yedek olacaktır.Diğer sezon yedek kaldıktan sonra ayrılmak isteyecektir satın alma opsiyonlu kiralamak gerekli bence..
58 milyona aldıkları adam ve bu sene full 11 olan herif gelecek yıl nasıl yedek olacak yav yerine kimi aldırdın barçaya? :D

Lazar Sarmardzic'i Mertens'in yerine çok yakıştırıyorum umarım ilgileniriz. Hatta Becao(sözleşme bitimine 1 yıl kaldı)+ Samardzic için 15+ 3 milyon bonus+ Yusuf(hala piyasası var bence) gibi bir teklif yapardım 20 ye kadar da çıkardım. Boey, Nelsson ikilisinden 40 kazanırsak gayet verilebilir bir para. Tek korkum yıldız oyuncu furyalarına düşmemeleri İcardi kalırsa zaten elimizde İcardi, Mertens, Oliveira gibi bu tarz isimler var ileride iyi paraya satabileceğimiz maaşı düşük oyuncular almamız lazım diye düşünüyorum özellikle sağ beke ve Mertens'in yerine Mertens yerine Yusuf'u oynatacağız diyorsak o zaman Sarmadzic'e de gerek yok lakin sabırlı olmalı ve Yusuf'u hep oynatmalıyız bu durumda

Lazar Sarmardzic'i Mertens'in yerine çok yakıştırıyorum umarım ilgileniriz. Hatta Becao(sözleşme bitimine 1 yıl kaldı)+ Samardzic için 15+ 3 milyon bonus+ Yusuf(hala piyasası var bence) gibi bir teklif yapardım 20 ye kadar da çıkardım. Boey, Nelsson ikilisinden 40 kazanırsak gayet verilebilir bir para. Tek korkum yıldız oyuncu furyalarına düşmemeleri İcardi kalırsa zaten elimizde İcardi, Mertens, Oliveira gibi bu tarz isimler var ileride iyi paraya satabileceğimiz maaşı düşük oyuncular almamız lazım diye düşünüyorum özellikle sağ beke ve Mertens'in yerine Mertens yerine Yusuf'u oynatacağız diyorsak o zaman Sarmadzic'e de gerek yok lakin sabırlı olmalı ve Yusuf'u hep oynatmalıyız bu durumda

Nando
Assignon - Becao - Apo - Kazimcan
Torreira - Ceballos
Rashica - Blas - Kerem
Icardi

Nelsson sonrası lider özellikli hava toplarinda etkili bir stoper, orta sahaya iki tane tempolu ve teknik bizi diri tutacak adam , forvete İcardi olmadığı zamanlarda ve fazlaca maç oynayacagimiz için alternatif bir golcü kesinlikle şart ...

Nelsson giderse onun parasıyla iki stoper almak lazım gelecek. Aşağıdaki isimlere bakılsın isterim:

- Adamo Nagalo (scout olumlu derse direkt alırım, kağıt üstünde istatistikleri müthiş
- Victor Lindelöf (United'da kalacak mı gidecek mi durumu belirsiz ama aşırı underrated adam)
- Rodrigo Becao (Inter yolcusu gibi duruyor ama Inter daha iyisine giderse fırsat doğabilir)
- Lucas Verissimo (çok ucuza kapatabiliriz ama sakatlıkları büyük soru işareti)
- Josip Sutalo (keşke olsa ama şimdilik ihtimal vermiyorum. belli olmaz hayat)
- Martin Erlic (kelepire alınabilecek aşırı underrated bir müdafaacı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt