- 26 Ocak 2021
- 40.995
- 40.247
- 3.078
isim önemli degil ya profil olarak bu tip birine ihtiyacımız var bence orta sahada torreiranin yanına.Guendouzi'yi nereye aliyorsunuz bu saatten sonra ya gece gece kafa acmayin![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
isim önemli degil ya profil olarak bu tip birine ihtiyacımız var bence orta sahada torreiranin yanına.Guendouzi'yi nereye aliyorsunuz bu saatten sonra ya gece gece kafa acmayin![]()
Alakasi yok, o tren coktan kacti Marsilya'ya transfer olduktan sonra degeri katlandi. Artik Milli takim oyuncusu da oldu bu saatten sonra parayla alinabilecek ve Turkiye'ye getirilebilecek bir durumu kalmadi.
Becao (27)Bir genis liste yapmistim ama sonra eklemeler yapacam.
Kaleci: Alban Lafont (24)
Solbek: Aarón Martín* (26)
Stoper: Ismaël Doukouré (19)
Sagbek: ?
Orta saha: Dani Ceballos* (26) / Leandro Paredes (28) / Habib Diarra (19) / Denis Zakaria (26)
Ofansif kanat: Samuel Chukwueze (23) / Jonathan Bamba* (27)
Forvet: Georges Mikautadze (22) / Jean-Philippe Krasso* (25) / Moïse Sahi Dion (21) / Haji Wright (25)
*bonservissiz
Lille'de bu sezon her oyuncunun sürekli yeri değişiyo.Jonathan Bamba daha çok sol kanatta daha etkili oluyo.Son maçta da 10 numara gibi başlattı forvete attı.Bence ideal olarak alacaksak sol kanat için düşünülmeli ek olarak forvet olarak daha çok görmek isterim Lille'de şu an için..Avrupa kupalarinda olsun ligde bazi maclarda olsun su orta saha veya benzer profilde kaliteleri ayaklari alsak Icardi, Kerem ve kalirsa Zaniolo da daha rahat oynarlar:
-------Paredes/Habib Diarra/Pape Matar Sarr --- Torreira-------
---- Ceballos/Samardzic ----
Zaniolo/Bamba-------------Kerem
--- Icardi ---
Solda Kerem var diye oraya yazmam. Zaniolo kalirsa zaten Bamba'nin alinacagini dusunmuyorum yabanci kuralindan dolayi ama olurda Zaniolo ayrilirsa oraya sag ayakli oyuncu tercih ederim o yuzden sag tarafa yazdim. Orada cok mac oynamisligi var oynar yani.Lille'de bu sezon her oyuncunun sürekli yeri değişiyo.Jonathan Bamba daha çok sol kanatta daha etkili oluyo.Son maçta da 10 numara gibi başlattı forvete attı.Bence ideal olarak alacaksak sol kanat içindüşünmeli ek olarak forvet olarak daha çok görmek isterim Lille'de şu an için..
Hayallerimizi niye sınırlandırıyorsun?Dipnot: Messi, Neymar, Dybala gibi isimler yazmayalım.
Bunları saymaya gerek yok bence.14 yabancidan fazlasina izin verilmedigi icin seneye mutlaka yabanci kadrosunda daha secici olmamiz gerekiyor. Karavana lüksümüz yok.
Muslera 1
Nelsson 2
Ross 3
Adekugbe 4
Boey 5
Dubois 6
Torreira 7
Oliveira 8
Midtsjö 9
Zaniolo 10
Mata 11
Rashica 12
Yusuf 13
Mertens 14
Icardi 15
Gomis 16
Mostafa 17
Cicaldau 18
Morutan 19
Luyindama 20
58 milyona aldıkları adam ve bu sene full 11 olan herif gelecek yıl nasıl yedek olacak yav yerine kimi aldırdın barçaya?Barcelona'da ki Raphinha'nın durumu takip edilmeli.Gelecek sene büyük ihtimalle yedek olacaktır.Diğer sezon yedek kaldıktan sonra ayrılmak isteyecektir satın alma opsiyonlu kiralamak gerekli bence..
Bence başka birini alacaklardır o bölgeye.Şampiyonlar Ligi nedeniyle..58 milyona aldıkları adam ve bu sene full 11 olan herif gelecek yıl nasıl yedek olacak yav yerine kimi aldırdın barçaya?![]()
Barçanın çok transfer yapabileceğini sanmıyorum ceza olayları nedeniyle o yüzden onlardan oyuncu koparmak çok zor bence.Bence başka birini alacaklardır o bölgeye.Şampiyonlar Ligi nedeniyle..
Lazar Sarmardzic'i Mertens'in yerine çok yakıştırıyorum umarım ilgileniriz. Hatta Becao(sözleşme bitimine 1 yıl kaldı)+ Samardzic için 15+ 3 milyon bonus+ Yusuf(hala piyasası var bence) gibi bir teklif yapardım 20 ye kadar da çıkardım. Boey, Nelsson ikilisinden 40 kazanırsak gayet verilebilir bir para. Tek korkum yıldız oyuncu furyalarına düşmemeleri İcardi kalırsa zaten elimizde İcardi, Mertens, Oliveira gibi bu tarz isimler var ileride iyi paraya satabileceğimiz maaşı düşük oyuncular almamız lazım diye düşünüyorum özellikle sağ beke ve Mertens'in yerine Mertens yerine Yusuf'u oynatacağız diyorsak o zaman Sarmadzic'e de gerek yok lakin sabırlı olmalı ve Yusuf'u hep oynatmalıyız bu durumda