Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acilinden 1 kanat sağ bek olursa birde Mertens yerine tempolu 10 numara olmazsa devam

Tempolu 10 yerine tempolu bir 8,5 numarayı sanırım tercih ederim.

Eğer Griezmann gibi bir elit 10 numara gelmeyecekse gerek yok.
Okan hocam 4-3-3 dönecekse tabikide sara Torreira yanına eklenecek tempolu bir 8 buçuğa adla hayır demem ama 4-2-3-1 yapacaksak o zaman Mertens tarzı genç biri lazımm

Okan hocam 4-3-3 dönecekse tabikide sara Torreira yanına eklenecek tempolu bir 8 buçuğa adla hayır demem ama 4-2-3-1 yapacaksak o zaman Mertens tarzı genç biri lazımm

Okan hocanın Arias ilgisinden anladığım şey kanada öncelik veriyor, zaten Mertens, Yunus ve Sallai götürür 10 no’yu diye düşünüyor. Hatta takımdan ayrılmazsa ayrıca Ziyech var vs.

Okan hocanın Arias ilgisinden anladığım şey kanada öncelik veriyor, zaten Mertens, Yunus ve Sallai götürür 10 no’yu diye düşünüyor. Hatta takımdan ayrılmazsa ayrıca Ziyech var vs.
Ziyech Mertens muslera tarzı veteran topçularla vedalaşmamızın zamanı bence devre arası olmaz ama sezon sonu kesin gönderilmeliler bu arada ziyech postalanma ihtimali varsa direkt gönderilsin hatta devre arası Kerem demirbay da buna dahil oynamadığı için huzursuzluk çıkaracak bir havası var

Ziyech Mertens muslera tarzı veteran topçularla vedalaşmamızın zamanı bence devre arası olmaz ama sezon sonu kesin gönderilmeliler bu arada ziyech postalanma ihtimali varsa direkt gönderilsin hatta devre arası Kerem demirbay da buna dahil oynamadığı için huzursuzluk çıkaracak bir havası var

Kerem gitsin zaten. Ziyech konusunda ise emin değilim geçen seneki gibi ligin 2. Yarısında işimize yarama ihtimali bulunuyor.

Zaten sezon sonu istemesek de bu takım ciddi bi revizyona gidecek,

Muslera emekli
Nelsson ayrılır
Jelert eğer parlama yapmazsa kiralık gidebilir
Ziyech ayrılır
Kerem D. ayrılır
Yusuf D. ayrılır
Mertens emekli
Osimhen ayrılır
Barış büyük ihtimalle iyi bi paraya satılır

Bugune kadar hep muslera dedim hep muslera dedim ama bugun yedigi ikinci golden sonra vazgectim yazin bize acil kaleci lazim

yoan bonny..

hem bizim takıma hem de oynadığımız lige en uygun hücum oyuncusu. Kadayıflara 3-4 senelik 35-40 milyon bağlayacağımıza şöyle adamlar alsak..

Leipzig - Feyenoord - Frankfurt - Sporting Lizbon tarzı kulüplerin de takip ettiği 1 oyuncu olan Nicolaj Tornvig'i devre arasında bonservissiz 1 şekilde alabiliriz..

Ligue 1'de son dönem performanslarına göre bek/stoper kategorisinde -bence bize lazım olan- ikili mücadele ve hava topu kazanmada en güçlü isimler;

-Amir Murillo / Marsilya / Yaş: 28 / Boy: 1.84 / Sözleşme: 2026

-Jean Kevin Duverne / Nantes / Yaş: 27 / Boy: 1.86 / Sözleşme: 2027

-Clement Akpa / Auxerre / Yaş: 23 / Boy: 1.81 / Sözleşme: 2027

-Alidu Seidu / Rennes / Yaş: 24 / Boy: 1.73 / Sözleşme: 2028

Not: Sadece alınma ihtimali doğabilecek olanlar.

Screenshot Capture - 2024-12-10 - 15-04-15.png

Miguel Almiron henuz 30 yasinda ve NUFC Ocak'ta ayrilmasina izin verecek. Zaha ile falan ugrasmayip cokmeliyiz.

Dörtlü defans düzeninde devam edeceksek kesinlikle ilk transferin sağ bek olması gerekiyor. Hem de defansif özelliğiyle öne çıkan fizik/atletizm kalitesi yüksek bir oyuncu transfer etmemiz gerekiyor

Hellas Verona 'dan 23 yaşındaki Kamerun'lu Jackson Tchatchoua benim önerim

Dün Manchester United karşısında Dweh'i beğendim.3lü takım stoperi kendi Ligleri'nden bulmuşlar ama 400 bin euroya almışlar.Bizde bu tarz Ligler'den oyuncu bulmalıyız.O kadar gereksiz futbolculara milyon eurolar veriliyosa bunun 2-3 milyon eurosuna 4-5 tane oyuncu alıp kampta denemenin kimseye 1 sıkıntısı olmaz.Kiralık olarak gönderirsin.Ozornwafor örneğini verilmez bence bu konuda o menajerin önerisiydi.Şu işi yapıp zarar etme ihtimali çok az bence..

Devre arası için yazıyorum
Sağ bek: Jelerte güvenilmiyor, kaan ise ortalama bir bek oyuncu. devşirme bek olayı can sıkıyor.
Stoper: Apo ve davinson maç kaçırabilen isimler, nelsson artık verim veremeyecek duruma getirildi, stoper şart.
Orta saha: Sara ve torreira'dan biri çıkınca direkt olarak düşüyoruz. bunun yanında avrupa'da orta alanda fiziksel olarak ezildiğimizi de gözlemliyoruz. oraya bu ikisinin kalitesinde forma savaşı verecek bir orta saha lazım.
Kanat: Barış, sallai ve yunus katkı veriyorlar ama standartları yok. bir yıldız kanat transferine ihtiyacımız var, di maria olsa ne güzel olurdu :)
Forvet: Icardi yok, osimhen iki seferdir darbe yemeden sakatlık yaşadı. bast verimsiz. bir tane forvet şart.

Devre arası buralara oyuncu şart avrupada ve ligde hedef kupaysa.

Bu kadar sakatlık olunca ister istemez taraftarın transfer obezi olması normal.. İcardi hariç uzun süre eksik kalan yok çok şükür.. Bence Metehan kiralanip Nelson satılırsa ancak o zaman stoper alınabilir.. kaan-apo-davinson güzel bir rotasyon hatta çok zorda kalınca berkan bile oynuyor..
Orta saha bence en önemli eksik şu an Sara ve Toreiranin yanına yanasabilecek alternatifimiz yok..
Forvet işi de gereksiz Osimhenn-Bats yeri gelir Barış Alper de oynar .. Batsa çok para veriyoruz büyük külfet ama bu sene 3-4 tane de maç aldı tek basina ..
Ziyechi sepetleyip bir kanat bek alınabilir ..

Maximum 2 transfer yapılabilir gidip de zaten 5 adam aldirmaz hoca

Bu kadar sakatlık olunca ister istemez taraftarın transfer obezi olması normal.. İcardi hariç uzun süre eksik kalan yok çok şükür.. Bence Metehan kiralanip Nelson satılırsa ancak o zaman stoper alınabilir.. kaan-apo-davinson güzel bir rotasyon hatta çok zorda kalınca berkan bile oynuyor..
Orta saha bence en önemli eksik şu an Sara ve Toreiranin yanına yanasabilecek alternatifimiz yok..
Forvet işi de gereksiz Osimhenn-Bats yeri gelir Barış Alper de oynar .. Batsa çok para veriyoruz büyük külfet ama bu sene 3-4 tane de maç aldı tek basina ..
Ziyechi sepetleyip bir kanat bek alınabilir ..

Maximum 2 transfer yapılabilir gidip de zaten 5 adam aldirmaz hoca
Sanmıyorum bence minimum 4 transfer yapılacak ve yapılmalı rotasyona. Ziyech, Nelsson, Yusuf gideceğini düşünüyorum. Sağ bek oynayabilen stoper, 10 no'yu da yedekleyecek bir kanat ve ucuz genç bir orta saha en basitinden alınmalı. Bunun dışında hücuma ve sol beke yerli alternatif eklemeliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt