Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 haziran itibariyle

kaleci
sağ bek
santrafor

bu üç mevkii netleşmiş olsun. gerisine transfer dönemi boyunca bakılır. ama bu 3 isimin kimler olacağını 2 haziran itibariyle biliyor olmalıyız.

Basligi "Telefon Onerileri" diye okudum, OnePlus 13R yazacaktim, baktim son mesajlarda Osimhen, kaleci, sagbek filan diyor. Tekrar basligi okuyunca jeton dustu. E gelmisken bisey yazmadan gitmeyeyim bari.

Madem para dagitacaz J. David sozlesmesi bitiyor galiba. İstedigi imza ve yillik maasi verir alirim. Gardiyi buraya yogunlastirmak daha dogru olur. 35llklerin pesinden kosmasin

Verratti de yüreğimde yaradır.

Mevcut halini bilmiyorum da Lemina-Tor'un üzerine bir de Verratti'yi alsak niye aldık demem o derece beğeniyordum adamı.

Forvet Osimhen olmazsa Samu Agehowa iyi bir seçenek, bu sezonki performansı harika, 1.93 boy ve fena atletik, artı 2004 doğumlu, yabancı kuralında gelecek sezon için 2 tane 2003 ve üzeri doğumlu, sonrasında da 2004 doğumlu şartı olacak. Samu yedek kalmayı da sorun etmez.

Brentford'dan Yunus Emre Konak kiralanabilir. Doğrudan satacaklarını düşünmüyorum ama opsiyon koyup kiralamak hem oyuncu hem Brentford hem de bizim için çok mantıklı bir seçenek gibi neticede Şampiyonlar ligi oynayacak takıma geliyor ve burada kısmi oynama garantisi koyulur sözleşmesine. Menajeri pek bizim ile çalışmıyor ama oyuncusunun menfaati için can atacaktır.

En mantıklı hamleler sırasında üst sıralarda olur bu hamle.

Yine aynı şekilde Ozan Kabak'ta bizim için 4. stoper konumunda çok iş yapar ve 3'lü denemeleri olması durumunda iyi bir alternatif olur. Sakatlık sonrası iyi bir rehabilite süreci olur kendisi için.

Bunlar CL kayıt kuralları açısındanda elimizi rahatlatır.

Forvet Osimhen olmazsa Samu Agehowa iyi bir seçenek, bu sezonki performansı harika, 1.93 boy ve fena atletik, artı 2004 doğumlu, yabancı kuralında gelecek sezon için 2 tane 2003 ve üzeri doğumlu, sonrasında da 2004 doğumlu şartı olacak. Samu yedek kalmayı da sorun etmez.
Porto'nun as oyuncusu olan ve Ispanya Milli takimina yukselmis genc santraforunu nasil almayi dusunuyorsun? Boyle bir transfer Osimhen transferinden daha zordur ustelik buraya getiremezsin oyle genc yukseliste olan oyunculari cunku kariyerin basinda kimse Turkiye liginde oynamayi istemez kolay kolay.

Bir de yedek kalmayi sorun etmezmis dedin, saka yaptin herhalde ya da piyasadan habersiz oylesine ezbere yaziyorsun :) Kac paraya almis Porto bir arastir bence.

Porto'nun as oyuncusu olan ve Ispanya Milli takimina yukselmis genc santraforunu nasil almayi dusunuyorsun? Boyle bir transfer Osimhen transferinden daha zordur ustelik buraya getiremezsin oyle genc yukseliste olan oyunculari.

Bir de yedek kalmayi sorun etmezmis dedin, saka yaptin herhalde ya da piyasadan habersiz oylesine ezbere yaziyorsun :) Kac paraya almis Porto bir arastir bence.
As oyuncu evet fakat ligde bu sezon %70 ilk 11 oynamış, artı Porto ligde bu sezon kötü ve gelecek sezon Avrupa Ligi'nde oynayacak, artı İspanya Milli Takımında da henüz bir başarısını görmedik, artı futbol camiasında da şu an öyle çok belirgin flaş bir isim olarak lanse edilmiyor, Icardi ve Morata nın takımda kaldığı bir senaryoda arada bir yedek kalmayı sorun etmez.Futbolu bilirim renkdaş, tutan öngörülerimi bilseydin şaşardın. Mesela Moratayı da almalıyız diye yazmıştım, bize geleceğini biliyordum. Daha fantastik bir transfer tavsiyesi daha yapayım. Messi yi transfer etmeliyiz, şu an tam ortalığı yakma zamanı çünkü 🔥🔥😎

Kaleci önerim olacak...Stanislav Agkatsev , Senne Lammens , Nick Olij , Cleiton ,Yahia Fofana , Lazar Carevic ,Diogo Sousa (bodrum düşer bonservisini alır ise belki)
İlk 5 kaleci bana göre amatörce gözlemlerim tam Galatasaray ayarındadır diyor...:D:emrah:

Kaleci önerim olacak...Stanislav Agkatsev , Senne Lammens , Nick Olij , Cleiton ,Yahia Fofana , Lazar Carevic ,Diogo Sousa (bodrum düşer bonservisini alır ise belki)
İlk 5 kaleci bana göre amatörce gözlemlerim tam Galatasaray ayarındadır diyor...:D:emrah:
hawk-front-facing.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt