Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.679
- 90.267
- 5.003
Osimhen kâfi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lazim degil zaten oyle bir kontenjanimiz olmayacak rotasyon oyuncusu olmasi icinKoke is yapar mi
Fazla oynamaz bence artık yaş ve sezon sonu yaşadığı sakatlıktan dolayıKoke is yapar mi
Porto'nun as oyuncusu olan ve Ispanya Milli takimina yukselmis genc santraforunu nasil almayi dusunuyorsun? Boyle bir transfer Osimhen transferinden daha zordur ustelik buraya getiremezsin oyle genc yukseliste olan oyunculari cunku kariyerin basinda kimse Turkiye liginde oynamayi istemez kolay kolay.Forvet Osimhen olmazsa Samu Agehowa iyi bir seçenek, bu sezonki performansı harika, 1.93 boy ve fena atletik, artı 2004 doğumlu, yabancı kuralında gelecek sezon için 2 tane 2003 ve üzeri doğumlu, sonrasında da 2004 doğumlu şartı olacak. Samu yedek kalmayı da sorun etmez.
As oyuncu evet fakat ligde bu sezon %70 ilk 11 oynamış, artı Porto ligde bu sezon kötü ve gelecek sezon Avrupa Ligi'nde oynayacak, artı İspanya Milli Takımında da henüz bir başarısını görmedik, artı futbol camiasında da şu an öyle çok belirgin flaş bir isim olarak lanse edilmiyor, Icardi ve Morata nın takımda kaldığı bir senaryoda arada bir yedek kalmayı sorun etmez.Futbolu bilirim renkdaş, tutan öngörülerimi bilseydin şaşardın. Mesela Moratayı da almalıyız diye yazmıştım, bize geleceğini biliyordum. Daha fantastik bir transfer tavsiyesi daha yapayım. Messi yi transfer etmeliyiz, şu an tam ortalığı yakma zamanı çünküPorto'nun as oyuncusu olan ve Ispanya Milli takimina yukselmis genc santraforunu nasil almayi dusunuyorsun? Boyle bir transfer Osimhen transferinden daha zordur ustelik buraya getiremezsin oyle genc yukseliste olan oyunculari.
Bir de yedek kalmayi sorun etmezmis dedin, saka yaptin herhalde ya da piyasadan habersiz oylesine ezbere yaziyorsunKac paraya almis Porto bir arastir bence.
Kaleci önerim olacak...Stanislav Agkatsev , Senne Lammens , Nick Olij , Cleiton ,Yahia Fofana , Lazar Carevic ,Diogo Sousa (bodrum düşer bonservisini alır ise belki)
İlk 5 kaleci bana göre amatörce gözlemlerim tam Galatasaray ayarındadır diyor...![]()