Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riedewaldi kiralayalim birkac mevki icin alternatif olacaktir. Hea ?

Mumkun degil ya, gitmek istedigi an bir suru talibi cikar

Ayrica Claude Puel kendisini degerlendirecektir diye dusunuyorum

Jansen Hollanda gol kralıydı, 22M'ye almıştı Tottenham ama geldi. Slimani de gelebilir. Oyuncu isterse talipleri çok önemli değil. Eminim oyuncu da burayı çok ister. Gomis-Slimani gerçekten efsane ikili olur.

Anthony Ujah bosa cikmis.

Bunun gibi yirtici herifler bizim ligde hep is yapiyor. Cökmek lazim mis gibi firsat transferi.

Eski takimi Köln de istiyormus sanirim.

Yırtıcılığının yanısıra gol sezgisi ve son vuruş becerisi de iyi mi bu adamın?, karakteri için de olumlu referans viriliyorsa değerlendirilmeli. Köln filan bizim vereceğimiz paraları veremez...

Yırtıcılığının yanısıra gol sezgisi ve son vuruş becerisi de iyi mi bu adamın?, karakteri için de olumlu referans viriliyorsa değerlendirilmeli. Köln filan bizim vereceğimiz paraları veremez...

Gol sezgisi fena degil. Yani hic olmayacak pozisyonda gol pozisyonuna girebilecek bir adam.

Gomis vari rakip savunmacilari döven bir adam. Gomis'e göre daha patlayaci daha hizli bir tip ama. Son vuruslari biraz sikintili, akliyla degil de gücü ve fiziksel üstünlügü ile oynayan bir adam.

Bosta olmasa istemezdim zaten. Bizde böyle kivrak sprinter bir herif lazim ilerisi icin.

Marius Wolf, Eintracht Frankfurt takımında iki kere çıplak göz ile sol açık pozisyonunda izledim. Mücadele gücü yüksek, kolay kolay yıkılmayan inatçı bir Futbolcu. İki hafta önce Dortmunda karşı adamların sağ tarafını çok zorladı.

Son düzenleme:
Marius Wolf, Eintracht Frankfurt takımında iki kere çıplak göz ile sol açık pozisyonunda izledim. Mücadele gücü yüksek, kolay kolay yıkılmayan inatçı bir Futbolcu. İki hafta önce Dortmunda karşı adamların sağ tarafını çok zorladı.

1,87 boy hızlı değildir bu herif

Manchester United yönetimi Ocak ayında kadrodan bazı oyuncularla yolların ayrılması konusunda menajer Jose Mourinho'ya talimat verdi.İngiliz basınına göre; United ile yolları ayırması söz konusu olan isimler arasında sol bek Luke Shaw yer alıyor. 2014'te 27 milyon sterlin karşılığında transfer edilen 22 yaşındaki futbolcu, yaşadığı sakatlık ve form durumu nedeniyle son 1 yılda sadece 4 lig maçında onbirde yer aldı.(NTV)

bjk vida ve fellainiyi bitirmiş gibi bizim de 3 tane kalite adam almamız şart

Manchester United yönetimi Ocak ayında kadrodan bazı oyuncularla yolların ayrılması konusunda menajer Jose Mourinho'ya talimat verdi.İngiliz basınına göre; United ile yolları ayırması söz konusu olan isimler arasında sol bek Luke Shaw yer alıyor. 2014'te 27 milyon sterlin karşılığında transfer edilen 22 yaşındaki futbolcu, yaşadığı sakatlık ve form durumu nedeniyle son 1 yılda sadece 4 lig maçında onbirde yer aldı.(NTV)

Premier Lig'de kalmayi tercih eder sanki, talibi de olur zaten

Asamoah olmazsa dusunulebilir ama tabii. Muzmin sakat olmasi sikinti.

Vida-Pepe çok üst seviye ikili olur Medel ve Lens cacık çıktı Becekede Negredo vasat

Asamoah(2 M € Bonservis)
Arda Turan(Bedelsiz Kiralık) 1.5 senelik

Bunlar bize yeter,Seneye stoper ve yedek forvet peşine düşeriz

Arda iyi futbolcu değil katkı sağlamaz Hamitten daha beter transfer olur.

Bize iyi bir kanat topçusu şart. Rodriques ve Sinandan toplam bı 6-7 milyon Euro alsak onu bı adama yatirsak iyi olur.

fellaini bjk iddiaları mevcut ancak mou daha son chelsea maçında adamı kurtarıcı olarak maça soktu ve bir çok pozisyon yarattı. sanmıyorum bırakacağını. fellaini ile ilgili son açıklaması da ortada yani mou kovulursa türkiyeye bir ihtimal belki gelebilir.

Atibanin yerini hayli dolduracak bir oyuncu.

_____________Muslera_______________
Mariano___Maicon__Mangala___Asamoah
________Fernando___Ndiaye__________
__Feghouli____Belhanda____A.Turan___
______________Gomis______________
Sub:Carrasso,Serdar,Çalık,Linnes,Tolga,Rodrigues,Eren,Sprinter Forward(Kiralık)+Altyapıdan renktaşlarımız(Atalay-GK-Recep-Ozan vs)

Lato ve Denayer dekmük,Yasin-Emrah-Koray-Eray-Donk-de Jong gibi sözleşme bitimlerine tekmük,Sinanı Almanyadan herhangi bir takıma 1 Mioya dehleriz,Selçuklada anlaşıp yolları ayırarak takımımızı ferahlatırız.

Şampiyonlar Ligi için nefis bir takım olur,Yedekler gayet makul as kadro ise CL seviyesine yakın olurdu

Son düzenleme:
_____________Muslera_______________
Mariano___Maicon__Mangala___Asamoah
________Fernando___Ndiaye__________
__Feghouli____Belhanda____A.Turan___
______________Gomis______________
Sub:Carrasso,Serdar,Çalık,Linnes,Tolga,Rodrigues,Eren,Sprinter Forward(Kiralık)+Altyapıdan renktaşlarımız(Atalay-GK-Recep-Ozan vs)

Lato ve Denayer dekmük,Yasin-Emrah-Koray-Eray-Donk-de Jong gibi sözleşme bitimlerine tekmük,Sinanı Almanyadan herhangi bir takıma 1 Mioya dehleriz,Selçuklada anlaşıp yolları ayırarak takımımızı ferahlatırız.

Şampiyonlar Ligi için nefis bir takım olur,Yedekler gayet makul as kadro ise CL seviyesine yakın olurdu

Sırf Arda denilen sözde adam için dislike verdim.

Premier Lig'de kalmayi tercih eder sanki, talibi de olur zaten

Asamoah olmazsa dusunulebilir ama tabii. Muzmin sakat olmasi sikinti.

Bu oyuncuya karşı ayrı bir ilgim olduğu için haberlerini sürekli paylaşıyorum burada bence de bizim ligimize gelmesi çok küçük bir ihtimal ama fenerin ilgilendiği yönünde haberler var.

Bu oyuncuya karşı ayrı bir ilgim olduğu için haberlerini sürekli paylaşıyorum burada bence de bizim ligimize gelmesi çok küçük bir ihtimal ama fenerin ilgilendiği yönünde haberler var.

Fenere gidip RvP usulu maclara cikmamasi hos olurdu acikcasi

Southampton zamanlarinda izlediginden ilgi duydugunu saniyorum. Felaket topcuydu hakikaten. Soton iyi topcu yetistiriyor zaten, ama niyeyse ayrilan sapitiyor. (Sadio Mane haric)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt