- 26 Kasım 2012
- 185.520
- 258.001
- 5.998
Riedewaldi kiralayalim birkac mevki icin alternatif olacaktir. Hea ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mumkun degil ya, gitmek istedigi an bir suru talibi cikar
Ayrica Claude Puel kendisini degerlendirecektir diye dusunuyorum
feghouli ile yakın arkadaşlarFaouzi Ghoulam mukemmel olur ama ben imkan bile vermiyorum
Bu transferi mumkun gormeni saglayan sey ne?
Anthony Ujah bosa cikmis.
Bunun gibi yirtici herifler bizim ligde hep is yapiyor. Cökmek lazim mis gibi firsat transferi.
Eski takimi Köln de istiyormus sanirim.
Yırtıcılığının yanısıra gol sezgisi ve son vuruş becerisi de iyi mi bu adamın?, karakteri için de olumlu referans viriliyorsa değerlendirilmeli. Köln filan bizim vereceğimiz paraları veremez...
Marius Wolf, Eintracht Frankfurt takımında iki kere çıplak göz ile sol açık pozisyonunda izledim. Mücadele gücü yüksek, kolay kolay yıkılmayan inatçı bir Futbolcu. İki hafta önce Dortmunda karşı adamların sağ tarafını çok zorladı.
O konuda gözlemlediğim kadarı ile fena değildi. Bir çok kez ona göre avantajlı durumda olan rakibini ekarte etti. Beni etkileyen tarafı ise bırakmıyor, ayakta kalıyor, rakibi deli ediyor.1,87 boy hızlı değildir bu herif
Manchester United yönetimi Ocak ayında kadrodan bazı oyuncularla yolların ayrılması konusunda menajer Jose Mourinho'ya talimat verdi.İngiliz basınına göre; United ile yolları ayırması söz konusu olan isimler arasında sol bek Luke Shaw yer alıyor. 2014'te 27 milyon sterlin karşılığında transfer edilen 22 yaşındaki futbolcu, yaşadığı sakatlık ve form durumu nedeniyle son 1 yılda sadece 4 lig maçında onbirde yer aldı.(NTV)
fellaini bjk iddiaları mevcut ancak mou daha son chelsea maçında adamı kurtarıcı olarak maça soktu ve bir çok pozisyon yarattı. sanmıyorum bırakacağını. fellaini ile ilgili son açıklaması da ortada yani mou kovulursa türkiyeye bir ihtimal belki gelebilir.
_____________Muslera_______________
Mariano___Maicon__Mangala___Asamoah
________Fernando___Ndiaye__________
__Feghouli____Belhanda____A.Turan___
______________Gomis______________
Sub:Carrasso,Serdar,Çalık,Linnes,Tolga,Rodrigues,Eren,Sprinter Forward(Kiralık)+Altyapıdan renktaşlarımız(Atalay-GK-Recep-Ozan vs)
Lato ve Denayer dekmük,Yasin-Emrah-Koray-Eray-Donk-de Jong gibi sözleşme bitimlerine tekmük,Sinanı Almanyadan herhangi bir takıma 1 Mioya dehleriz,Selçuklada anlaşıp yolları ayırarak takımımızı ferahlatırız.
Şampiyonlar Ligi için nefis bir takım olur,Yedekler gayet makul as kadro ise CL seviyesine yakın olurdu
Sırf Arda denilen sözde adam için dislike verdim.
Premier Lig'de kalmayi tercih eder sanki, talibi de olur zaten
Asamoah olmazsa dusunulebilir ama tabii. Muzmin sakat olmasi sikinti.
Bu oyuncuya karşı ayrı bir ilgim olduğu için haberlerini sürekli paylaşıyorum burada bence de bizim ligimize gelmesi çok küçük bir ihtimal ama fenerin ilgilendiği yönünde haberler var.