Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asamoah olmazsa shawın da sözleşme bitiyomuş kapabiliriz belki ocakta campbell,bernard,younes,lavezzi,gignac,lucas lima ( özellikle alınmalı ) khacheridi seç beğen al

beşiktaş lucas lima ile görüşüyomuş çabuk davranıp alalım şu adamı ya bjk cok güclenir o da gelirse

reys nerelerdesin sen cern de ki deneylere mi katılıyorsun nasıl bir meşguliyetin var yaw.:DD

Deney olarak kullandigimiz bir grup herif de ariza cikti, bir kac gün karantina odasinda mahsur kalmak zorundaydim. Zombi istilasi gibiydi, ama hersey kontrol altinda. ^^

yerli olarak

emre akbaba
umut bozok

yabancı

asamoah
max meyer(jonathan bamba-musonda)

olabilir

yerlilerden yusuf acer ve osmanli küme düserse serdar gürler de de düşünülebilir

yerlilerden yusuf acer ve osmanli küme düserse serdar gürler de de düşünülebilir

Transfer döneminde bonservisi elindeydi, doğruysa bizim yönetim ilgilenir gibi oldu bir ara. Sonra dangalak twitter tayfasının ''İstemezük!'' nidaları ile konu kapandı, hatta kendisi de sitem etmişti aleyhindeki yazılara.

O zaman da demiştim; skor katkısı elimizdekilerin hepsinden yüksek olması muhtemel, en verimli yaştaki bir kanat oyuncusu boştayken kaçırılmamalıydı. Yabancı oyuncu yine alınırdı da mesela bir halt olmayacağı belli Sinan, takıma girmesi zor Emrah ve birkaç gol atınca menajeri vasıtasıyla defalarca kazan kaldırmaya yeltenmiş Yasin elden çıkarılırdı...

Benzer şekilde bonservis free Castro ve Titi nin de alınmasını istemiştim. Onlar için de çöp muamelesi yapıldı tabi. Adamlar çatır çatır top oynuyor. Maicon-Titi tandemi, ve Belhanda-Ndiaye den birinin yerine Castro ile çok daha oturaklı bir takım izler, üstelik tasarruf yapmış olurduk...

Real-PSG-City değiliz ki hep pahalı adamlar alabilelim...

Transfer döneminde bonservisi elindeydi, doğruysa bizim yönetim ilgilenir gibi oldu bir ara. Sonra dangalak twitter tayfasının ''İstemezük!'' nidaları ile konu kapandı, hatta kendisi de sitem etmişti aleyhindeki yazılara.

O zaman da demiştim; skor katkısı elimizdekilerin hepsinden yüksek olması muhtemel, en verimli yaştaki bir kanat oyuncusu boştayken kaçırılmamalıydı. Yabancı oyuncu yine alınırdı da mesela bir halt olmayacağı belli Sinan, takıma girmesi zor Emrah ve birkaç gol atınca menajeri vasıtasıyla defalarca kazan kaldırmaya yeltenmiş Yasin elden çıkarılırdı...

Benzer şekilde bonservis free Castro ve Titi nin de alınmasını istemiştim. Onlar için de çöp muamelesi yapıldı tabi. Adamlar çatır çatır top oynuyor. Maicon-Titi tandemi, ve Belhanda-Ndiaye den birinin yerine Castro ile çok daha oturaklı bir takım izler, üstelik tasarruf yapmış olurduk...

Real-PSG-City değiliz ki hep pahalı adamlar alabilelim...

Aynen

Bir firsat transferiydi

Ve şu anki yedek kanat oyunculardan daha fazla katki saglardi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt