Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılıyorum. Abi zaten kadroyu dönüştürme işi başarılı gibi gözüküyor, henüz erken gerçi bunu söylemek için ama net olan bir şey var o da kadronun yaşlı olduğu. 28-27 yaş tavan olmalı bence de.

En canımı sıkan Belhanda transferi oldu o hususta, neredeyse hiç umudum yok diyebilirim. Bir mucize olup beni yanıltamazsa kurtulmak da zor olacaktır maalesef. Feghouli de şu ana kadar beklediğim düzeyde hiç değildi ama ondan ümidi kesmedim henüz...

Mönşıngladbak gibi 5 kuruş etmeyen bir nazi kulübü değiliz ya

Swanseaye yollarlarsa bize de yollayabilirler. Denemekte fayda var. :ka19:

Salak salak konusmasan seni adam yerine koyup dogru dürüst cevap verirdim ama illa bi uyuzluk pesindesin.

Salak salak konusmasan seni adam yerine koyup dogru dürüst cevap verirdim ama illa bi uyuzluk pesindesin.

Akıllana kadar eğitileceksin

Gelelim asıl konuya. Swansea şu an sonuncu ve lig seviyesi dışında bayern sanchesi oraya kiralaması için bir sebep yok

Neden Swanseaye yollayıp da bize yollamasınlar ki. Fatih Terim geçmişte yeteneklerle çalışmış bir isim. Türkiye ligi yetenekler için iyi değil desen karşı çıkmam ama Bruma örneği var.

Adam kendisini Sociedadda geliştirdi ama asıl patlamayı burada yaptı.

Lütfen ezbere yorum yazmadan yazdiklarimi iyice oku.

elzem bölge sol bek. Hoca sol açığı belhanda ile kapatacak muhtemelen.

Trabzona çökmemiz lzm. Altınordu ile de bağlantı. gerekirse 1 miktar para verelim bu bağlantı için. Adamlar iyi işler yapıyor.

Trabzonlu Abdülkadiri şahsen kulübümüzde görmek isterim

Çok potansiyeli biri

Abi Yusuf, Abdülkadir ikilisine muhakkak yapışmalıyız ve en az birini almalıyız. Bunun yanında ben Okayı da çok beğeniyorum.

İkisini de isterim ama bu lazlarla uğraşılmaz. Yabancı bir kulübe 10 a vereceği adamı bize 15 e vermezler ki bol keseden dağıtma lüksümüz hiç yok. Hele şu dönemde gerçekçi hedefler değil bence...

Akıllana kadar eğitileceksin

Gelelim asıl konuya. Swansea şu an sonuncu ve lig seviyesi dışında bayern sanchesi oraya kiralaması için bir sebep yok

Neden Swanseaye yollayıp da bize yollamasınlar ki. Fatih Terim geçmişte yeteneklerle çalışmış bir isim. Türkiye ligi yetenekler için iyi değil desen karşı çıkmam ama Bruma örneği var.

Adam kendisini Sociedadda geliştirdi ama asıl patlamayı burada yaptı.

Lütfen ezbere yorum yazmadan yazdiklarimi iyice oku.

Şu ettiğin laflara bak ya, çocuk musun nesin. Eğitilecek mişim.

Hakan gerçekten çok haklıymış sana cahil derken, hatta az bile demiş. Cahilliği geçtim edep ve adap da yok. Geçen yine toplama kampı lafını etmişsin gördüm ama laf etmedim, 6 Milyon insan öldü orada pisi pisine çıkıp salak salak kendince şaka yapıyorsun kendince dalga geçtiğini düşünüyorsun kendince beni aşağıladığını sanıyorsun.

Işte beyin kapasiten ancak bu kadarına yetiyor maalesef. Almanya eşittir naziler. Bir kere ben Alman mıyım be beyinsiz arkadaşım ben yahudi miyim de bu saçmasapan yakıştırmaları yapıyorsun durmadan. Ben rahatsız olmam bana dokunmaz böyle şeyler sadece saçmalığın daniskası olduğu için söylüyorum yani.

Ezbere konuştuğum falan yok olayın Terim ile de alakası falan yok. Bayern Türkiye ye topçu mopçu yollamaz bu bir. Seninki resmen hayali bir öneri. Hele hele böyle genç bir yeteneği.

Ikincisi de 35 Milyon verdikleri 20 yaşındaki çocuğu 8,5 Milyon karşılığında Swansea ye kiraladılar. Biraz araştırsaydın işin maddi boyutunu da görürdün ama kimden ne bekliyorum ki.

sent via GSC

Frank Fabra- Kolombiyali sol bek Boca Juniors

dünya kupasinda patlamaya müsait

Şu ettiğin laflara bak ya, çocuk musun nesin. Eğitilecek mişim.

Hakan gerçekten çok haklıymış sana cahil derken, hatta az bile demiş. Cahilliği geçtim edep ve adap da yok. Geçen yine toplama kampı lafını etmişsin gördüm ama laf etmedim, 6 Milyon insan öldü orada pisi pisine çıkıp salak salak kendince şaka yapıyorsun kendince dalga geçtiğini düşünüyorsun kendince beni aşağıladığını sanıyorsun.

Işte beyin kapasiten ancak bu kadarına yetiyor maalesef. Almanya eşittir naziler. Bir kere ben Alman mıyım be beyinsiz arkadaşım ben yahudi miyim de bu saçmasapan yakıştırmaları yapıyorsun durmadan. Ben rahatsız olmam bana dokunmaz böyle şeyler sadece saçmalığın daniskası olduğu için söylüyorum yani.

Ezbere konuştuğum falan yok olayın Terim ile de alakası falan yok. Bayern Türkiye ye topçu mopçu yollamaz bu bir. Seninki resmen hayali bir öneri. Hele hele böyle genç bir yeteneği.

Ikincisi de 35 Milyon verdikleri 20 yaşındaki çocuğu 8,5 Milyon karşılığında Swansea ye kiraladılar. Biraz araştırsaydın işin maddi boyutunu da görürdün ama kimden ne bekliyorum ki.

sent via GSC

Yaramaz çocuklar eğitilir. Sen yaramaz bir çocuksun.

Galatasaray sıradan bir türk kulübü değil, turkiyenin en büyük kulübü. Belki Monchengladbach gibi ortalama bir nazi kulübün hayranı olduğun için Galatasarayın büyüklüğünü hiç kavrayamadın. :)

Kiralama bedeli yüksek ama her sezon 8.5m avro isteyecekler değiller. Fatih Terimin aracı ile net bir şansımız olabilir bence. Bahsettiğimiz topçu Neymar veya Asensio kadar yetenekli birisi de değil. Ek olarak Bruma örneği ortada. Portekiz ve Galatasarayda patlamış yapıp Almanya ligine transfer olmuş biri. Bayernin oynadığı lig.

Son düzenleme:
Yaramaz çocuklar eğitilir. Sen yaramaz bir çocuksun.

Galatasaray sıradan bir türk kulübü değil, turkiyenin en büyük kulübü. Belki Monchengladbach gibi ortalama bir nazi kulübün hayranı olduğun için Galatasarayın büyüklüğünü hiç kavrayamadın. :)

Kiralama bedeli yüksek ama her sezon 8.5m avro isteyecekler değiller. Fatih Terimin aracı ile net bir şansımız olabilir bence. Bahsettiğimiz topçu Neymar veya Asensio kadar yetenekli birisi de değil. Ek olarak Bruma örneği ortada. Portekiz ve Galatasarayda patlamış yapıp Almanya ligine transfer olmuş biri. Bayernin oynadığı lig.
Saçmalıyorsun yine iyice.

Gladbach ile kıyasın ne manası var. Işte bahsettiğim bu. Yine aşağıladığını sanıyorsun.

Allah akıl fikir versin çünkü bolca ihtiyacın var. Bunu çok samimi söylüyorum.

sent via GSC

Sanches konusu için cevap yazmayı unuttum.

Hâlâ şu önerini savunuyorsun ya ne diyeyim. Tamamen realiteden uzak, tamamen irrasyonel bir isim sunuyorsun burada.

Bunun Galatasarayın büyüklüğü ile falan da alakası yok. Sen bugüne kadar hiç bir büyük takımın çok buyük beklentiler içinde olduğu bir oyuncusunu Türkiye ye yolladığını gördün mü buna tanıklık ettin mi de bana saçmasapan ithamlarda bulunuyorsun.

Çok iyi hatırlıyorum burada Jese veya Inaki Williams konularında çok dalga geçmiştin sen. Tamamen aynı yere çıkıyor, burada da seninle dalga geçilmesi çok doğal birşey olurdu. Ki ben bunu yapmadım bile sadece bu önerinin imkansız olduğundan bahsettim.

Normal şartlarda şu öneriye affedersin kıçıyla güler millet.

sent via GSC

Renato Sanches'i bize yollamaz bayern, yollamayi birak Sanches bize gelmez, niye gelmek istesin ki Turkiye ligine. Swansea'ye premier lig'de tecrube kazanmak icin kiralik gitti.

sanches'in kiralarken ki 8.5'u geçtim Premier Lig'e kiraliyorlar.. en cok izlenen, sevilen lige yolluyorlar... ordaki oyun sisteminden birşey kapmasini, o ligde kendi açıklarını daha iyi kapatacaklarını bildikleri için yolluyorlar.. kimse yatirim yaptığı topçuyu akhisarla kayseriyle fln top kovalasin diye buraya vermez
+ oyuncu da istemez, menajeride istemez
paralarda yetmez..

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vida mida bilmem sol bek sol açık gelsin yeter bizim takım aslan gibi aslan bir idare eden hoca lazımdi aslan besliyorsan yediğinden korkamayacaksin.

Gerçekten Belhanda 'yı dk sonrası bir ihtimal iyi paraya satabilirsek Yusuf Yazıcı 'yı çok isterim gerçekten harbi topçu

Trabzon salak mı? Elindeki en degerli adamları 3-5 kurusa bize vereceğini mi sanıyorsunuz? Geciniz...

Biz kendi degerlerimizi çıkarmalıyız yada yurt dışından transfer etmeliyiz.

Trabzon salak mı? Elindeki en degerli adamları 3-5 kurusa bize vereceğini mi sanıyorsunuz? Geciniz...

Biz kendi degerlerimizi çıkarmalıyız yada yurt dışından transfer etmeliyiz.

Belhanda 'ya 8+2 bonservis verdiysek bence Yusuf 'a da verilebilir o meblağ eğer Belhanda 'yı elden çıkarabilirsek trabzon da kolay kolay elinin tersiyle itemez 8-10 milyon gibi paraları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt