Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.373
- 2.258
- 2.278
Seneye gomis 25 gol atamayacak cevresindeki adamlarin gole katki yapmasi lazim. Belhanda ve feghouliyle olmaz.yerine adam bakmak lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maiconu iyi bi fiyata satıp eski bjkli marceloyu alsak
orta sahayada kiralık renato sanches
maiconu iyi bi fiyata satıp eski bjkli marceloyu alsak
orta sahayada kiralık renato sanches
bence leiva'ya gerek yok...Belhanda'nın konusunda yazmıştım...Belhanda'nın bir röportajında görmüştüm kendisinin asıl mevki orijini Defansif ortasaha ve bence kendisini artık Selçuk'un yerinde oynatabiliriz...Defansif oyundan hiç kaçmıyor ve kendisinin 10 numara yerine 8 numarada dahada faydalı olabilir diye düşünüyorum...asıl bizim bir skorer Ofansif ortasaha ile önümüzdeki sezon şampiyonluğun en büyük favorisi oluruz...selçuk yerine---lucas leiva
belhanda yerine-----emre çolak
belhanda'dan 4-5 gelirse 2-3 ekleyip müthiş bir ortasahaya sahip oluruz,8-10 no problemini ucuza kapatırız
Gelecek sezon için:
Polonya ve Yunanistan gibi liglerden ucuza alabilecegimiz topçu almamiz lazim. Bu tarz pek taninmayan liglerde bir sürü ucuza alabilecegimiz yetenekli fussbalci var.
Arti Beşiktaşin Marcelo, Talişka, Gomez, Sosa gibi oyuncularla yaptigi gibi kaliteli oyunculara çok para ödemektense kiralamak lazim. Bu kiralama işinden iyice faydalanmamiz lazim. şampiyon olup gelecek sene şampiyonlar ligine katilirsak büyük kulüpler fazla oyun süre vermedikleri aoyunculari bize daha çabuk kiralayabilirler.
Son olarak Emre Akbaba, Abdülkadir Ömür ve Okay gibi yetenekli yerlileri fazla para ödemeden kadromuza katmaya çalişmak lazim. Bunu yapabilmek için takasta bulunmak lazim ki kadrodaki çöplerden kurtulabilelim
Transfer sezonunda fazla $$$ harcamadan güzel işler yapabiliriz ama bunu yapmak için fussbaldan anlayan bir yönetim ve başkana ihtiyacimiz var. Kahrolasi Beşiktaş bile bu işi becerdigine göre biz de becermeliyiz.
evet bonservisi elinde ve yaza çıkacak çok oyuncu var ligimizin kalitesinin üstünde donk-latovlevici-yasin-eray-hakan-carasso-koray-denayer bunların sözleşmesi bitiyor hiçbir şey yapma 7 milyon euroluk maaş bütçesi açtın ee bayernin sözleşme yenilemey sıcak bakmadığı 34 yaşındaki robbeni de riberyi de yıllık 5 milyon eurodan getir koy 2 senelik mukavele yap hala 2 milyon eruo tasarruftasın...
Olabilir mi? Olabilir...Feasible mı? Feasible...Mantıklı mı? Mantıklı...Niye muhalefet edilir? Menajerle bu işten para kazanamaz ve fener medyası yaygara koparır yaşlı diye ama o yaşlı dedikleri gökhanı kanırttı...bjk'yi 8'ledilerrenktaş hürmetler...
şlde oynarsak bu düşünülebilir ama genelde yaşli oyuncularin alinmasina karşiyim. hem bize kötü imaj veriyor lig olarak (Katardan farkimiz kalmiyor), hem gelen oyuncu belirli bir süre sonra katki saglamiyor. yaşli oyuncu almaktansa genç veya 25-28 yaşlarinda olan kaliteli oyunculari tercih ediyorum. Uzun vadede bize daha fazla katki sagliyor arti iyi oynadigi takdirde iyi paraya satabilme şansimiz doguyor (Badou Ndiaye, BJK'de Cenk Tosun)
Mustafa baskan GS da en az 2 dünya yıldızı olmalıdır diyordu zaten. Bakalim insallah samp. Olursak gelecek sezon getirecek mi flash isim veya isimler
bence leiva'ya gerek yok...Belhanda'nın konusunda yazmıştım...Belhanda'nın bir röportajında görmüştüm kendisinin asıl mevki orijini Defansif ortasaha ve bence kendisini artık Selçuk'un yerinde oynatabiliriz...Defansif oyundan hiç kaçmıyor ve kendisinin 10 numara yerine 8 numarada dahada faydalı olabilir diye düşünüyorum...asıl bizim bir skorer Ofansif ortasaha ile önümüzdeki sezon şampiyonluğun en büyük favorisi oluruz...
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
selçuk yerine---lucas leiva
belhanda yerine-----emre çolak
belhanda'dan 4-5 gelirse 2-3 ekleyip müthiş bir ortasahaya sahip oluruz,8-10 no problemini ucuza kapatırız