Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zamaninda Ndidiyi alalim demistim, Leicester ya gitti. Bizlik oyuncu aslinda

Cok iyi futbolcu, tam oyle bir adam lazim bize. Onun bir alt seviyesi olan Idrissa Gana Gueye de olur.

Boyle adamlari ucuza bulmak icin ciddi bir scout eforu sart.

Bizim scoutlar beceriksiz ya da soz gecirtemiyorlar. Bilemedin Fifa ya da FM oyna.

Ndidi Amatey Sisto bunlar zamaninda cok ucuza alinabilecrk genc oyunculardi. Potansiyelleri de belliydi

Bizim scoutlar beceriksiz ya da soz gecirtemiyorlar. Bilemedin Fifa ya da FM oyna.

Ndidi Amatey Sisto bunlar zamaninda cok ucuza alinabilecrk genc oyunculardi. Potansiyelleri de belliydi

Amartey hala alinabilir, pek sans bulamadi Leicester'da ama aradigimiz tip orta saha mi bilemedim.

Fernando - Amartey ikilisinin onundeki 10 numaranin ofansif katkisinin cok yuksek olmasi gerekir. Belhanda'yla olmaz.

Amartey hala alinabilir, pek sans bulamadi Leicester'da ama aradigimiz tip orta saha mi bilemedim.

Fernando - Amartey onlerindeki 10 numaranin ofansif katkisinin cok yuksek olmasi gerekir. Belhanda'yla olmaz.

Yok simdi sadece Fernando nun arkasinda egitilecek adam olabilir. Melo sonrasi demistim ben. O varken biz JPKlerle Birlolar ile ugrasti

Bizim ilacımız Okaka...yeri gelir çift forvete döneriz yeri gelir kanat oynar gomis sakatlansa yerine oynar tam hücum jokeri... Orta saha için aklımda hala lemina kaldı..Southamptonın fikstüre bir baktım cidden zor kümede kalmaları Lemina için bastırabiliriz kiralık olarak onun dışında sofian bufal bizim ligi öttürecek yetenekte bir isim .. Keza diğer düşme adayı Swanseade de Fer - Ki gibi çok iş yapacak orta sahalar var..

Aslında işin sırrı Premier Lig .. Tabi ki oradan oyuncu getirmek çok zor ama zorlayacaksın şartları..Geçen sene Fernando -Feghouli gelecek deseler ben inanamazdım ooo bize mi bırakırlar derdim adamlar gayet uygun fiyatlara geldi.. Özellikle feghouli bekleneni veremese de kağıt üstünde çok iyi transfer... Hugo Rodallega premier ligden bir anda Akhisara geldi mesela belki de biz bu işleri çok büyütüyoruz gözümüzde..Tamam Premier Lig dünya futbolunun vitrini ama 30una yanaşmış topçuların buradan Reale Barcaya City'ye gitmeleri hayal ötesi.. Şöyle orta sıra takımlarının tecrübeli topçularını almak o kadar zor olmasa gerek... Bizim transfer komitesi komisyoncu olduğu için işlerin çok zor olduğunu sanıyoruz... Herifler gitti Barcanın sol bekini 600 bin €ya aldı yeter ki işi bilelim..

Zamaninda Ndidiyi alalim demistim, Leicester ya gitti. Bizlik oyuncu aslinda
Aynen öyle reis çok kaliteli kumaşı var sadece mücadelesiyle fizik gücüyle değil yeteneğiyle de fark yaratır

Tam olarak böyle bir topçuya ihtiyacımız var , Fernando 'yla birlikte ligin anasını ağlatabilecek bir topçuya ...

274839-1461139121.jpg

Şu resme bakınca bashi geliyor aklıma

Aslinda Premier Lig'den oyuncu almak cok kolay, eger alinan oyuncu takimda istenmiyorsa tabii

Adamlar o kadar zengin ki topculara ederinin iki katini verdikleri gibi kendi topcularini da yari fiyata yolluyorlar

Ulkemizdeki vergi sartlari ve verebildigimiz maaslar dusunulunce kesinlikle PL'den daha fazla oyuncu toplamaliyiz

Ozellikle cift yonlu orta saha dedigin PL'de olur

Aslinda Premier Lig'den oyuncu almak cok kolay, eger alinan oyuncu takimda istenmiyorsa tabii

Adamlar o kadar zengin ki topculara ederinin iki katini verdikleri gibi kendi topcularini da yari fiyata yolluyorlar

Ulkemizdeki vergi sartlari ve verebildigimiz maaslar dusunulunce kesinlikle PL'den daha fazla oyuncu toplamaliyiz

Ozellikle cift yonlu orta saha dedigin PL'de olur
Özellikle takımların artık gözden çıkardığı oyuncular peşinde koşmalıyız mesela Fernando - Gomis -Feghouli transferlerinde olduğu gibi mesela Adrien Silva Leicester 'a tranfer olurken bizim Großkreutz 'da olduğu gibi yönetici kurbanı oldu oynama izni çıktıktan sonra da değerlendirilmiyordu tam fırsat transferi olabilirdi ama son 5-6 maçta artık formayı kaptı

Bunun gibi bir sürü oyuncu bulunabilir EPL 'ye bakılınca direk bizim ligde fark yaratabilecek

Ne Brahimi 40 eder ne Zaha ;)

Brahimi'yi nakit 10 versen alırsın. Zaha'yı da nakit 20-25 arasına bitirirsin. Zaten para olsa da alsak diyorum verdiğin cevaba bak.

Football transfer rumours: Wilfried Zaha to Manchester City?

Burada Zaha icin 50 milyon pound'dan bahsedilmis

Everton considering fresh swoop for Porto winger Yacine Brahimi after failed £35m bid

Burada da Brahimi icin 35 milyon pound'dan

Brahimi kontratinin son senesinde oldugundan belki ucuza kapatilabilir. O ucuz da 30 milyon euro'dur.

Para olsa bile bu kadar para olmaz yani, onu demek istedim. 30 milyon euromuz olsa bile bir futbolcuya gommemeliyiz.

Ne Brahimi 40 eder ne Zaha ;)

Brahimi'yi nakit 10 versen alırsın. Zaha'yı da nakit 20-25 arasına bitirirsin. Zaten para olsa da alsak diyorum verdiğin cevaba bak.
Yok reis ikiside eder o paraları Porto 'nun en kilit oyuncusu Brahimi öyle 10-15 milyon için kesinlikle maceraya girmezler

Zaha zaten EPL'de son 2 sezonun en dominant 2-3 kanat oyuncusundan birisi onun da bir 30-40 milyon € arası piyasası var enn kötü ...

Ki Sung-Yeung Swansea'nın orta sahası. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Donk'un daha derli toplu halidir. Donk sezon sonu giderse yerine Ki çok faydalı bi transfer olur.

Yalnız 'Çakma Gomis' başlığıyla haberi yapılan Alberth Elis geleceği parlak bi herife benziyor. Fiziği, topla ani patlamaları, hava toplarındaki golleri.. Hoşuma gitti.

Ligue 1'den skora katkıda bulunan orta saha oyuncusu: Pierre Lees-Melou. Nice 4 M euroya aldı. En az 6-7 isterler.

Daha pasör versiyonu ise Rennes'in orta saha oyuncusu Sanjin Prcic (sezon sonu sözleşmesi bitiyor.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt