Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben daha önce yazmıştım bir öneri terimde geldiğine göre hayli hayli olur

afrikadan 15 18 yaş arası topçuları getirecen altyapıya sonrada yerli yapacan terimin beğendiklerini mis gibi çözüm eray , eren, ahmetle çözülmez bu iş.
Zaten hatırlarsın sen üstat salifularla bu şekilde gelen bir ganalı ekip vardır. Oradan kingstonlar hatta appiahlar çıktı...Evet bu da olabilir britanya işi...neden olmasın?

Muslera

Mariano - Maicon - Serdar - Nagatomo

Fernando

Feghouli - Transfer - Belhanda - Transfer

Gomis​

Dogru, ben hocamin donusuyle biz guzel sonuclar aliriz diye dusunuyordum :D Bjk'nin UEFA'da ilerlemesi, Osmanli'nin gruptan cikmasi ve Bjk'nin lider cikmasi azimsanacak seyler degil.

Ustad artik bu tarz kural degisikliklerini kademe kademe, aciklaya aciklaya yapsinlar. 5 sene onceden duyursunlar ki ona gore planlama yapalim. Biktik usandik bu ayak oyunlarindan...
Haklısın ama biliyorsun bu iş fenerin işine göre dizayn edilir onun için daima yabancı sayımız fenere yakın olmalı ki kontrpleyde kalmayalım...Nasıl fikir ama; aşırı zekiyim ama akıl yok...

ne oğuzhanı yaw iğrenç bir topçu tipi de çok gıcık bjk utanmadan kaptan yapmış o tipiyle bunu birde çok salak bir tip yaw. Büyük maçlarda da oynayamıyor. Bizim emre çolak bile daha iyi hamle olur.

Muslera

Mariano - Maicon - Serdar - Nagatomo

Fernando

Feghouli - Transfer - Belhanda - Transfer

Gomis​
üstat feghouliyi ortaya çek serdarın yerine de solak bir sol stoper koy mesela chielliniyi tamamdır; transfer dediğin yerlere de robben ve ribberyi koy seneye şampiyonlar ligi çeyrek finali minimum...

Mustafa başkan bakalım seçilirse tekrar boş mu konuşmuş yoksa dolumu.
Galatasarayda bir dünya yıldız herzaman olmalı diyordu üstüne basa basa. Git getir Di Maria yı mesela yani şampiyon olursak :)

ne oğuzhanı yaw iğrenç bir topçu tipi de çok gıcık bjk utanmadan kaptan yapmış o tipiyle bunu birde çok salak bir tip yaw. Büyük maçlarda da oynayamıyor. Bizim emre çolak bile daha iyi hamle olur.
Üstat boşuna kankam değilsin kan çekiyor anasını satayım hepsinin altına imzamı çaktım...

Galatasarayda bir dünya yıldız herzaman olmalı diyordu üstüne basa basa. Git getir Di Maria yı mesela yani şampiyon olursak :)
Evet dünya kupasında iş yapmış dünya yıldızın olmazsa başarı gelmez, bizim başarımız geçmişte hep buna dayandı; hagi-taffarel-popescu-drogba-sneijder-eboue-melo-kewell-baros-meira-muslera bunlar ney? genç yetenek mi :) O yüzden katılıyorum sana yerli transfer, bejeke taktikleri ucuza al pahallıya sat, altyapı filan bunlar hikaye dünya kupası yıldızı alacaksın copa americaya 1 şampiyonlar ligine 2

Eksik çok yıldız falan alamayız oyuncu yollamadan transferde yapamayız görünen o.

oğuzhan ın meloyu attırdığı maçı unutmadık yoksa üstat yalandan yağmurlu havada suratıma tükürdü ayağına adamı attırmıştı
valla ne yalan söyleyim unutmuştum ben...allah onun o zaman binbir türlü belasını versin...gün yüzü görmesin bir ekmeğe muhtaç olsun...zürriyeti kurusun...hayırlı geceler...

Southampton küme düşerse kapılarında yatmak lazım Tadic için.

Orta üçlüden herhangi biri de eklenebilir.

Eksik çok yıldız falan alamayız oyuncu yollamadan transferde yapamayız görünen o.
Fırsat transferi olursa neden olmasın. Bonservisi olmayan birisi misali ne bileyim.
Manuda sözleşmesi bitecek fellaini olabilir mesela... Gerci onuda burada beğenen yok.
Bence çok iyi olur açıkçası. Özelikle duran toptan bukadar gol yemeyiz ki yediğimiz golün çoğu bu sene duran toptan

üstat feghouliyi ortaya çek serdarın yerine de solak bir sol stoper koy mesela chielliniyi tamamdır; transfer dediğin yerlere de robben ve ribberyi koy seneye şampiyonlar ligi çeyrek finali minimum...
Altyapıdan 7 futbolcu, Chiellini-Robben-Ribery; maliyetleri ayrı konu...

Dedeler ve torunlar; eldeki işe yarar adamlar da dede olmaya yakınken üstelik?!. En berbat formül; bu muydu önerin?:((n)

Altyapıdan 7 futbolcu, Chiellini-Robben-Ribery; maliyetleri ayrı konu...

Dedeler ve torunlar; eldeki işe yarar adamlar da dede olmaya yakınken üstelik?!. En berbat formül; bu muydu önerin?:((n)
Üstat iki ayrı mesajı birleştirmişsin ben üstadın ilk 11'ine yorum yaptım ve evet diğer mesajda dediğim gibi mecbursun zaten 8 altyapı oyuncusuna bana göre sadece yerli kaleci alınmalı şöyle çirkef olanından ve tüm takımda bunların dışında sadece eren, sinan, serdar (her ne kadar sevmesem de yedek olarak) ve tolga kalmalı gerisi kovulmalı bıktık artık yerli transferlerden...

Üstat iki ayrı mesajı birleştirmişsin ben üstadın ilk 11'ine yorum yaptım ve evet diğer mesajda dediğim gibi mecbursun zaten 8 altyapı oyuncusuna bana göre sadece yerli kaleci alınmalı şöyle çirkef olanından ve tüm takımda bunların dışında sadece eren, sinan, serdar (her ne kadar sevmesem de yedek olarak) ve tolga kalmalı gerisi kovulmalı bıktık artık yerli transferlerden...
Sana tavsiyem; boşver, kadro planlamasına hiç kafanı yorma;)...

Gary'i satip ITO'yu alalim daha ucuzken. Topigini actim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt