Chielli’yi nasıl alalım arkadaşlar saçmalamayalım.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdım üstat 50 kere...Senin için tekrar yazayım nefesim feda olsun sana...şimdi şöyle; Chiellini'nin bonservisi yok...Juventus 1 yıllık söleşme öneriyor en fazla +1 opsiyon veriyor...
Şampiyonlar Liginde oynayacak ve vergi vermeyeceği bir yere gidecek...Burası neden biz olmayalım? Şampiyonlar Ligindeyiz, adam bizi yıllardır biliyor ve Türkiye'de stopaj bulgaristandan sonraki en düşük orana sahip; %15...Ve vuk gereği biz ödemekle mükellefiz işveren olarak yani ileride avrupada başlarının belaya girdiği gibi mahkemelik olma durumları yok...
Bize gelince eğer chielliniye 6.5 milyon euro yıllık ücretten 2+1 yıllık sözleşme verirsek sana da bana da giorgio; karıncaezmez şevkinin anılarını anlatır inan bana...
Peki bize maliyeti? Efendim bize maliyeti şu; Hakan Balta-Eray İşçan-Koray Günter-Umut Gündoğan-Cavanda-Latovlevici-Donk-Carasso-Yasin
Kov bunları ki hepsinin sözleşmesi bitiyor cavanda hariç ki onu da liege almak istiyor yani bu operasyonda 2.5 milyon bonservis geliri elde edip o bonservis ödeyip maaş bütçesini de tek kuruş arttırmadan dünya yıldızımıza kavuşuyoruz ki popescudan beri sahip olamadığımız bir sol stoperden bashediyoruz...Üstelik solak ve dünya kupası tecrübeli bir dünya yıldızı...Daha ne olsun...Hatta imza parası diye ffp'den yırtabiliriz de maaşı 4.5 yapar imza parası diye 2 taksitte 2'şer milyon euro verir maaş bütçemizi de 63 milyon euroya bile çekebiliriz...
Yani büyük düşüneceksşn üstat bu çöplerin bize ne faydası var vur kıçlarına tekmeyi gelsin dünya yıldızı...Eğer İrfan Kurtoğlu Hagi'yi getireceğim dediğinde Ergün Başkan da Faruk Başkan gibi Özhan Başkan gibi alay etseydi kendimizi kandırmayalım hagiyi nasıl alalım arkadaşlar ciddi olun deselerdi nah alırdık uefa kupasını nah 4 yıl üst üste şampiyon olurduk...
Çözüm açık reçete bu...Bize kelle alacak yönetici lazım...Hocamız yeri geldi mi infazcı çingene gibi iskemleye tekme atar yeter ki cesur yönetici olsun ki maalesef yok ama kamuoyu baskısıyla olur...Ve evet yaşlı diyenlere cevap; Hakan Balta'dan yaşlı olmadığı gibi Pepe'den de gençtir...Hem de 2 yaş...Hürmetler...