Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoperde en muhim sey uzun sureler ayni futbolcularla, ayni futbol anlayisiyla oynamaktir

Serdar - Maicon - Denayer - Ozan dortlusunu oturtursak 4 sene kadar basimiz agrimaz diye dusunuyorum

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Yedekler yine neysede As 11 de 3 oyuncudan fazla değiştirmek çok riskli tüm dengeler alt üst oluyor hele defans hiç değişmemeli en önemlisi.

Stoperde en muhim sey uzun sureler ayni futbolcularla, ayni futbol anlayisiyla oynamaktir

Serdar - Maicon - Denayer - Ozan dortlusunu oturtursak 4 sene kadar basimiz agrimaz diye dusunuyorum

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Yedekler yine neysede As 11 de 3 oyuncudan fazla değiştirmek çok riskli tüm dengeler alt üst oluyor hele defans hiç değişmemeli en önemlisi.

FM, Fifa kariyer modu, ulkenin yalanci transfer haberi yapan spor basini hep buralari bu hale getirdi

Herkes her sezon sifirdan kadro kuruyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Uğur Çiftçide boşa çıkıyor muhtemelen Nagatomonun yedeği o olur,Denayer kalır Maiconda çok aşırı bir teklif olmazsa gitmez stoperi güçlendirmek zor oraya ekstra bir yabancı daha alınmaz çünkü Donkta kalacak , Garryde muhtemelen tüm transfer politikamızın anahtarı olacak ondan gelen parayla takımı oluşturacağız.Eren ve Tolgadan veda bekliyorum ikiside hocanın gözüne giremediler.

Chiellini gelir gelmez bilemem de bence Chiellini 'ni kıyaslayacağımız adam Pepe değil S.Ramos 'dur. Bana göre S.Ramos-Chiellini ikilisi dünyanın en iyi stoperleri

Pepe bir tık daha aşağıda Hummels-Godin ile filan kıyaslanabilecek bir adam

FM, Fifa kariyer modu, ulkenin yalanci transfer haberi yapan spor basini hep buralari bu hale getirdi

Herkes her sezon sifirdan kadro kuruyor

Böyle bir fırsat 10 yılda 1 gelir

muslera , fernando , mariano gibi 3 winner gomis gibi savaşçı serdar , linnes , garry , donk, nagatomo gibi askerler var süsle etrafını 3 oyuncu değiştir keyfine bak 7 , 8 , 10 numara 3 oyuncu alacan uçucak takım bariz ya işi zora sokmaya bayılıyoruz.

En onemli transfer 8 numara

Oyunu gorusu iyi, ofansif katki saglayabilen, gol atmayi dusunen bir 8 numara lazim

adam eder etmesine ama pahalıya kaçar ondan maicon gitmeli dedim , transferde öncelik yukardada yazdığım gibi 7 , 8 , 10 ve nagatomoda gerisine sonra bakılmalı.
Doğru ama kim bu mala bu kadar para verir? Cenk Ergün bursa yerine bejekeye filan musallat olsaydı oraya okuturduk ya da önder özen gibi bir ahmak olsa danyi geçirdiğimiz gibi geçirirdi onun için yanında chiellini olan maicon idare eder üstat...

Chiellini’yi nasıl alalım arkadaşlar saçmalamayalım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Chielleni mi?

Nereye alıyorsunuz.

sent via GSC

Maicon satilirsa Inter'e satilir devre arasi istemislerdi 20m fiyat cekmistik yazin kapimizi calarlarsa 20m'ye yollariz

Chiellini için Beşiktaş'ta oynamadigi ve çirkef olmadığı için böyle düşündüğünü düşünüyorum renktas

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FIFA’nin sectigi yilin 11’i uzerinden ilerlersek

2013: Thiago Silva, Sergio Ramos
2014: David Luiz, Sergio Ramos, Thiago Silva
2015: Thiago Silva, Sergio Ramos
2016: Gerard Pique, Sergio Ramos
2017: Leonardo Bonucci, Sergio Ramos

Demek ki dedigin gibi cirkefliginden etkileniyormusum :D Burada kesin Chiellini olur diyodum acikcasi.

Pepe 2016 disinda iyi bir stoper degildi bence.

Chiellini’nin daha iyi oldugunu dusunen bir tek ben olamam herhalde.

Bu Sergio Ramos iyi gözüküyor;
Onu alak

Chielli’yi nasıl alalım arkadaşlar saçmalamayalım.

Yazdım üstat 50 kere...Senin için tekrar yazayım nefesim feda olsun sana...şimdi şöyle; Chiellini'nin bonservisi yok...Juventus 1 yıllık söleşme öneriyor en fazla +1 opsiyon veriyor...

Şampiyonlar Liginde oynayacak ve vergi vermeyeceği bir yere gidecek...Burası neden biz olmayalım? Şampiyonlar Ligindeyiz, adam bizi yıllardır biliyor ve Türkiye'de stopaj bulgaristandan sonraki en düşük orana sahip; %15...Ve vuk gereği biz ödemekle mükellefiz işveren olarak yani ileride avrupada başlarının belaya girdiği gibi mahkemelik olma durumları yok...

Bize gelince eğer chielliniye 6.5 milyon euro yıllık ücretten 2+1 yıllık sözleşme verirsek sana da bana da giorgio; karıncaezmez şevkinin anılarını anlatır inan bana...

Peki bize maliyeti? Efendim bize maliyeti şu; Hakan Balta-Eray İşçan-Koray Günter-Umut Gündoğan-Cavanda-Latovlevici-Donk-Carasso-Yasin

Kov bunları ki hepsinin sözleşmesi bitiyor cavanda hariç ki onu da liege almak istiyor yani bu operasyonda 2.5 milyon bonservis geliri elde edip o bonservis ödeyip maaş bütçesini de tek kuruş arttırmadan dünya yıldızımıza kavuşuyoruz ki popescudan beri sahip olamadığımız bir sol stoperden bashediyoruz...Üstelik solak ve dünya kupası tecrübeli bir dünya yıldızı...Daha ne olsun...Hatta imza parası diye ffp'den yırtabiliriz de maaşı 4.5 yapar imza parası diye 2 taksitte 2'şer milyon euro verir maaş bütçemizi de 63 milyon euroya bile çekebiliriz...

Yani büyük düşüneceksşn üstat bu çöplerin bize ne faydası var vur kıçlarına tekmeyi gelsin dünya yıldızı...Eğer İrfan Kurtoğlu Hagi'yi getireceğim dediğinde Ergün Başkan da Faruk Başkan gibi Özhan Başkan gibi alay etseydi kendimizi kandırmayalım hagiyi nasıl alalım arkadaşlar ciddi olun deselerdi nah alırdık uefa kupasını nah 4 yıl üst üste şampiyon olurduk...

Çözüm açık reçete bu...Bize kelle alacak yönetici lazım...Hocamız yeri geldi mi infazcı çingene gibi iskemleye tekme atar yeter ki cesur yönetici olsun ki maalesef yok ama kamuoyu baskısıyla olur...Ve evet yaşlı diyenlere cevap; Hakan Balta'dan yaşlı olmadığı gibi Pepe'den de gençtir...Hem de 2 yaş...Hürmetler...

Chielli’yi nasıl alalım arkadaşlar saçmalamayalım.

Yazdım üstat 50 kere...Senin için tekrar yazayım nefesim feda olsun sana...şimdi şöyle; Chiellini'nin bonservisi yok...Juventus 1 yıllık söleşme öneriyor en fazla +1 opsiyon veriyor...

Şampiyonlar Liginde oynayacak ve vergi vermeyeceği bir yere gidecek...Burası neden biz olmayalım? Şampiyonlar Ligindeyiz, adam bizi yıllardır biliyor ve Türkiye'de stopaj bulgaristandan sonraki en düşük orana sahip; %15...Ve vuk gereği biz ödemekle mükellefiz işveren olarak yani ileride avrupada başlarının belaya girdiği gibi mahkemelik olma durumları yok...

Bize gelince eğer chielliniye 6.5 milyon euro yıllık ücretten 2+1 yıllık sözleşme verirsek sana da bana da giorgio; karıncaezmez şevkinin anılarını anlatır inan bana...

Peki bize maliyeti? Efendim bize maliyeti şu; Hakan Balta-Eray İşçan-Koray Günter-Umut Gündoğan-Cavanda-Latovlevici-Donk-Carasso-Yasin

Kov bunları ki hepsinin sözleşmesi bitiyor cavanda hariç ki onu da liege almak istiyor yani bu operasyonda 2.5 milyon bonservis geliri elde edip o bonservis ödeyip maaş bütçesini de tek kuruş arttırmadan dünya yıldızımıza kavuşuyoruz ki popescudan beri sahip olamadığımız bir sol stoperden bashediyoruz...Üstelik solak ve dünya kupası tecrübeli bir dünya yıldızı...Daha ne olsun...Hatta imza parası diye ffp'den yırtabiliriz de maaşı 4.5 yapar imza parası diye 2 taksitte 2'şer milyon euro verir maaş bütçemizi de 63 milyon euroya bile çekebiliriz...

Yani büyük düşüneceksşn üstat bu çöplerin bize ne faydası var vur kıçlarına tekmeyi gelsin dünya yıldızı...Eğer İrfan Kurtoğlu Hagi'yi getireceğim dediğinde Ergün Başkan da Faruk Başkan gibi Özhan Başkan gibi alay etseydi kendimizi kandırmayalım hagiyi nasıl alalım arkadaşlar ciddi olun deselerdi nah alırdık uefa kupasını nah 4 yıl üst üste şampiyon olurduk...

Çözüm açık reçete bu...Bize kelle alacak yönetici lazım...Hocamız yeri geldi mi infazcı çingene gibi iskemleye tekme atar yeter ki cesur yönetici olsun ki maalesef yok ama kamuoyu baskısıyla olur...Ve evet yaşlı diyenlere cevap; Hakan Balta'dan yaşlı olmadığı gibi Pepe'den de gençtir...Hem de 2 yaş...Hürmetler...

Tamam iyi olur ama 6 milyon falan bu kadar maaş veremeyiz biz. Juve’nin 1 yıl önerdiğini bilmiyordum. Yine de bize gelmek yerine başka takıma gider diye düşünüyorum.

GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt