Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu 18 yasindaki polonyali oyuncuyu sezon sonu ikna ettin ettin, etmedin havada kaparlar. Italyan ve alman takimlar pesindedir, anca yillik ucreti ile ikna edersin. Oyun gorusu cok iyi.

futbol oynayan 11 futbolcu ve eski futbolcu yakını futbolcular
lOMdBE.png
Rotumi yok mu?

Defansa hala Chiellini-Huth-Serdar Taşçı-Badstuber-Boenisch'i öneriyorum hepsi de bonservissiz...

Nagatomo alınamazsa da sol beke Diego Contento-Ivan Strinic-Carlinhos uygun hepsi de bonservissiz...

Orta Sahaya yine bonservissiz olduklarından Yaya Toure-Perparim Hetemaj ve Alex Song'u öneriyorum...

Kanat Oyuncuları olarak da maalesef Ribery sözleşme uzattığı için geriye yine bonservissiz olarak Robben-Diego Capel ve Kenan Karaman (türk statüsünde bir gurbetçi olduğu için) uygun olacaktır...

Forvet olarak da Kanat-Forvet oynayabilen ve bonservisi elinde olan Jefferson Farfan ve Welliton olabilir...

Yahut daha klasik bir forvet olarak dünya kupası da oynayacak olan (farfan gibi) Paolo Guerrero-Mirko Vucinic ve Jackson Martinez gibi bonservissiz dünya yıldızı tecrübeli milli golcüler tercih edilebilir...

Serdar Aziz'i begenmiyorsun ama Serdar Tascı gelsin diyorsun..
Adam muzmin sakat..
Bu sene 14 maç oynamış.
0 gol 0 asist..
Gelsin değil mi??
Üstat İki Serdar da sakatlanıyorlar ama Taşçı kurnaz, çirkef ve pozisyon bilgisi var...Ayrıca 3. stoper olarak düşündüm. Chiellini-Huth (Maicon Satılırsa) Yedekler de Serdar Taşçı ve Serdar Aziz...5. Yedekte Ozan Kabak olur...Günter-Denayer-Çalık-Balta gönderilir...

Üstat İki Serdar da sakatlanıyorlar ama Taşçı kurnaz, çirkef ve pozisyon bilgisi var...Ayrıca 3. stoper olarak düşündüm. Chiellini-Huth (Maicon Satılırsa) Yedekler de Serdar Taşçı ve Serdar Aziz...5. Yedekte Ozan Kabak olur...Günter-Denayer-Çalık-Balta gönderilir...
Gönderileceklere katılıyorum..
Ama gelecekler konusuna değil..
Tabii ki mumkunse Chiellini yi isterim.. Ama konu o değil..
Sen Serdar Tascı'yı izledin mi son 2 yılında? Futbolunu bilerek mi konusuyorsun, ciddi suphelerim var..

Gönderileceklere katılıyorum..
Ama gelecekler konusuna değil..
Tabii ki mumkunse Chiellini yi isterim.. Ama konu o değil..
Sen Serdar Tascı'yı izledin mi son 2 yılında? Futbolunu bilerek mi konusuyorsun, ciddi suphelerim var..
Dediğim gibi türk diye yedek olarak düşündüm ve bonservissiz...Eğer bonservis vereceksek yedek stopere o zaman bir türke verelim misal Mustafa Yumlu'ya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt