Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.946
- 10.784
- 2.838
polonyalı dediniz madem lestırdan kapuskayı kiralayak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstat süpersin...belhanda'nın menejerliğini yaptığı şirketten beğendiğiniz oyuncular hangisi ?
World Football - Danışman firma - Oyuncu danışmanı
Rotumi yok mu?futbol oynayan 11 futbolcu ve eski futbolcu yakını futbolcular
![]()
Rotumi yok mu?
Rotumi'ye paradan haber ver hemen aktif futbola döneraktif olarak oynayanlardan yaptım 11 tane
sonra paraları alıp kaçsın yesin kadınlarla kızlarlaRotumi'ye paradan haber ver hemen aktif futbola döner![]()
Orta Sahaya yine bonservissiz olduklarından Yaya Toure-Perparim Hetemaj ve Alex Song'u öneriyorum...
beşiktaş başlamış bile bonservissiz oyuncu avına
Defansa hala Chiellini-Huth-Serdar Taşçı-Badstuber-Boenisch'i öneriyorum hepsi de bonservissiz...
Üstat İki Serdar da sakatlanıyorlar ama Taşçı kurnaz, çirkef ve pozisyon bilgisi var...Ayrıca 3. stoper olarak düşündüm. Chiellini-Huth (Maicon Satılırsa) Yedekler de Serdar Taşçı ve Serdar Aziz...5. Yedekte Ozan Kabak olur...Günter-Denayer-Çalık-Balta gönderilir...Serdar Aziz'i begenmiyorsun ama Serdar Tascı gelsin diyorsun..
Adam muzmin sakat..
Bu sene 14 maç oynamış.
0 gol 0 asist..
Gelsin değil mi??
Gönderileceklere katılıyorum..Üstat İki Serdar da sakatlanıyorlar ama Taşçı kurnaz, çirkef ve pozisyon bilgisi var...Ayrıca 3. stoper olarak düşündüm. Chiellini-Huth (Maicon Satılırsa) Yedekler de Serdar Taşçı ve Serdar Aziz...5. Yedekte Ozan Kabak olur...Günter-Denayer-Çalık-Balta gönderilir...
Dediğim gibi türk diye yedek olarak düşündüm ve bonservissiz...Eğer bonservis vereceksek yedek stopere o zaman bir türke verelim misal Mustafa Yumlu'ya...Gönderileceklere katılıyorum..
Ama gelecekler konusuna değil..
Tabii ki mumkunse Chiellini yi isterim.. Ama konu o değil..
Sen Serdar Tascı'yı izledin mi son 2 yılında? Futbolunu bilerek mi konusuyorsun, ciddi suphelerim var..