Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jordan Ayew iyi yedek forvet olur yeri gelir yardımcı forvet olarak oynar. Okaka yerine Ayew’i tercih edelim. Bonservis ücreti aynı olur hemen hemen 6 aldılar 4-5 bırakırlar.

Transfermarkt uzerinden:

Przemyslaw Frankowski, Jagiellonia'da oynuyor, sag ayakli, sag kanatta oynuyor, 23 yasinda, piyasa degeri 1.25m, bir kere milli mac oynamis, bu sene 28 macta 4 gol 4 asisti var

Sebastian Szymanski, Legia Warszawa'da oynuyor, sol ayakli, orta sahada oynuyor (8 numara), 18 yasinda, piyasa degeri 550k, henuz milli olmamis, bu sene 35 macta 9 gol 8 asisti var

Ekstraklasa'ya yonelmemiz cok guzel haber. Aynen boyle transferlere yonelmeliyiz.

Transfermarkt uzerinden:

Przemyslaw Frankowski, Jagiellonia'da oynuyor, sag ayakli, sag kanatta oynuyor, 23 yasinda, piyasa degeri 1.25m, bir kere milli mac oynamis, bu sene 28 macta 4 gol 4 asisti var

Sebastian Szymanski, Legia Warszawa'da oynuyor, sol ayakli, orta sahada oynuyor (8 numara), 18 yasinda, piyasa degeri 550k, henuz milli olmamis, bu sene 35 macta 9 gol 8 asisti var

Ekstraklasa'ya yonelmemiz cok guzel haber. Aynen boyle transferlere yonelmeliyiz.

aynen polonya ligi gibi pek taninmamis liglerden topçu almak çok mantikli olur

o liglerde bir suru is yapacak yetenekler var ek olarak ucuza da bulabilirsin böyle yetenekleri

ortalama arjantin veya brezilyali yetenek için p0rnografik rakamlar istiyorlar

18 yaşında ki velet baya baya topçuyum diye bağırıyor kesin alak

Güzel 1 transfer dönemi için Yabancı sınırı da geleceği düşünülerek

Benedict Höwedes (Juventus)-Opsiyonlu Kiralık -1.5 Milyon Euro + 5 Milyon Euro opsiyon
Yuto Nagatomo (Inter)-2.5 Milyon Euro
Moussa Sissokko (Tottenham)-9 Milyon Euro
Barış Alıcı (Altınordu)-1.5 +50 pay
Emre Akbaba (Alanyaspor)-3.5 Milyon Euro
Emre Mor (Celta Vigo)-Kiralık 500 K
Jonathan Bamba (St.Etienne)-Free
Mario Balotelli-Free Agent OR Chicharito (West Ham)
Serkan Kırıntılı (Konyaspor)-500 K
Okay Yokuşlu-7.5 Milyon Euro

Gidenler

Rodrigues >15 Milyon Euro
Hakan Balta
Tarık Çamdal-Kiralık da olsa
Ahmet Çalık
Tolga Ciğerci
Selçuk Inan
Yasin Öztekin
Belhanda-7 Milyon Euro

Alpay Abi , sence Okay'a verilir mi 7.5 Mn € tamam yabancı sınırı geleceğini düşünürsek diye başlamışsın cümleye ama ?

forvete moussa konate kanada konplyanka nani 8 numaraya samuel bastien seko fofana badou ndiaye

onu bunu bilmem iki arab'ı da derhal göndermeliyiz, ikisinin de alicisi çıkar. 12+ üstü teklife Garry de yolcu edilebilir. Hatta UEFA'dan sattigin kadar al yaptırımı gelirse kime teklif gelirse gelsin gondermeliyiz, vazgeçilmez bir oyuncumuz yok, Muslera hariç. Kadroda çöp saydığımız oyunculardan bile 1-2 milyon euro kazanabilmeliyiz. Yoksa önümüzdeki transfer döneminde hayal kırıklığına uğrarız.

Şu 18 yaşındaki çocuk fenaymış var ya acayip bir kumaşı var gibi duruyor ...

Szymanski tam da yapilmasi gereken transfer, en fazla 2m’ye biter

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bugün Galatasaray'lı, Belhanda'yı çok seven kardeşimle gelecek sezon olası kadrosunu konuştuk. O ilk 11'de 2 ismin değişeceğini düşünüyor (Donk ve Serdar yerine yeni transferler gelir şeklinde). Ben en az 2 isim değişir'i savunuyorum. Feghouli-Belhanda-Garry-Gomis hücum hattının yeterli olacağını düşünüyor. Seneye Tudor'un kadrosunu büyük ölçüde koruyacağını zannetmiyorum Fatih hocanın. Bir maç sonrasında ''Kadroyu ben kurmadım.'' a getirmeye çalışmıştı hatta. Ve ''gelecek sene 2000'lerdeki oyun sistemine benzer sisteme geçmek istiyoruz'' gibi bir açıklaması vardı.

Dortmund Polonya turuna cikali 9 sene olmus ve biz anca uyaniyoruz haha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt