Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence de yerli olarak yedek kaleci Emre Akbaba ve Emre Mor 'un transferlerini kesin olarak bitirmemiz lazım

Geri kalanlarında hepsi tartışmasız kaliteli oyuncular olması gerekiyor

Stopere Mangala
Sol Kanada Konoplyanka
8 numaraya Ndiaye
Forvete Okaka

İyi transferler olurdu diye düşünüyorum.

Muslera - XXXXX
Mariano - Linnes
Maicon - Ahmet
XXXXX - Serdar
Nagatomo - Carole
Fernando - Donk
XXXXXX - Selçuk
Feghouli - Sinan
Belhanda - Emre Akbaba
XXXXXX - Emre Mor
Gomis - XXXXX

Kaleci ilen beraber 3 yerli gelsin 4 tanede yabancı ilen mühim bir kadroya erişiriz.
selcuk carole ahmet yaramaz adamlar, terimin normal sartlarda bunlari oynatacagini sanmiyorum. 4 yabanci bek fazla lüks olur zaten.

Pepe Chiellini Hummels Cahillin yanında Vida mı o_O büyük hayal kırıklığı yaşıyorum bugün itibariyle Uğur Bey
Üstat bunlar örnek hepsini alalım demiyorum elbet :) Chiellini-Huth muhteşem olur dedim maiconu da 4-5 milyon bonservisle satabilirsek diye olmazsa sadece Chiellini de hem maiconu hem tüm geri hattı adam eder renktaş hürmetler...

Hocam k. bakma beğeniyle okurdum konularını ama şu yorumundan sonra ancak troll olursun benim gözümde. Maicon Denayer çöpleri dururken bu aslanın adını lekeyeleyen benim gözümde futboldan zerre çakmıyordur k. bakma tekrardan dost acı söyler
Estağfurullah üstat ne demek neden kusuruna bakayım eleştirilere açığım galatasaraylı olmak bu demek üstat ama adan yine en kritik maçta gelmişiz şampiyonluk deplasmanına yine gitti kendi kalesine gol atıp bir de penaltı yaptırdı onun için beyin lazım dedim ve gerçek stoper örnekleri verdim...Bana orada Seleznov gibi kurnaz adam lazım...Adam baktı bizim serdar mal, savsak hemen kendini araya sokup penaltı aldırdı...Bizim seviyemizde ancak yedek olur Serdar maalesef...Ahlaksız ya da hantal olduğu için değil beyinsiz olduğu için...Ha ama yabancı sınırlaması var 3. ; 4.stoperimiz olabilir...

Bence de ama carole son senesi ve 14 yabancı kuralından ötürü yedek durabilir gibi...
Carolün 750 bin euro ücreti var, Fransa liginde pek ala bir takim bulabilir. Söyle 1-1.5 milyon kazaniriz diye düsünüyorum. Öyle ahlaksiz bir oyuncu da degil yatip parami alayim demez bazi ahlaksizlar gibi.

Kolayca elden cikaririz. Yerli bir sol bek almak lazim, kulübede iki yabanci bek oturamaz :)

Estağfurullah üstat ne demek neden kusuruna bakayım eleştirilere açığım galatasaraylı olmak bu demek üstat ama adan yine en kritik maçta gelmişiz şampiyonluk deplasmanına yine gitti kendi kalesine gol atıp bir de penaltı yaptırdı onun için beyin lazım dedim ve gerçek stoper örnekleri verdim...Bana orada Seleznov gibi kurnaz adam lazım...Adam baktı bizim serdar mal, savsak hemen kendini araya sokup penaltı aldırdı...Bizim seviyemizde ancak yedek olur Serdar maalesef...Ahlaksız ya da hantal olduğu için değil beyinsiz olduğu için...Ha ama yabancı sınırlaması var 3. ; 4.stoperimiz olabilir...

Yahu anlamadığım şu Seleznyov karaktersizse bunda Muslearanın Serdarın ne suçu var...en ufak temas yok ortada hakemin udurması neden hakem hatalarında bile kusuru kendi topçumuzda arıyoruz... Gs taraftarı maalesef çok fazla objektif kendine eleştirel davranıyor bu sene saçma sapan çalınan 3. penaltı biz yine kusuru topçumuzda arıyoruz..

Ayrıca stoper örneklerine lafım yok oradaki en vasat Huth bile bize seviye atlatır Leicester defansına atlattığı gibi ama bu adamların yanına alternatif Vida gibi 3.sınıf bir stoperi yazmak nedir onu çözemedim .. Hani Kajer desene anlarım da Vida nedir abi adam Tosicin arkasında kalıyor onu geçtim Tosic yoksa Medel oynuyor stoperde biz de bu adamı örnek stoper diye yazıyoruz..İronik değil mi ?

Carolün 750 bin euro ücreti var, Fransa liginde pek ala bir takim bulabilir. Söyle 1-1.5 milyon kazaniriz diye düsünüyorum. Öyle ahlaksiz bir oyuncu da degil yatip parami alayim demez bazi ahlaksizlar gibi.

Kolayca elden cikaririz. Yerli bir sol bek almak lazim, kulübede iki yabanci bek oturamaz :)
Üstat katılıyorum ama en son Linnes için bunu dedim linç yedim ondan bu da kalabilir o zaman nasılsa her ikisinin de sözleşmesi seneye bitiyor ve seneye 14 yabancı kuralı devam ediyor...Ve evet adam ahlaklı git dersen gider...Haklısın...

Serdar bugün ayrılıyorum desin bjk -fb kapısında yatar Çağlardan sonraki açık ara en iyi yerli stoperden bahsediyoruz Maicon ve Denayerde göremediğimiz hırs ve agresiflik kendisinde mevcut şu agresifliğini birazcık törpülerse yıllarca stoper aramayız(sağlıklı olması şartıyla sakatlık sorunu maalesef çok tedirgin ediyor..

Yahu anlamadığım şu Seleznyov karaktersizse bunda Muslearanın Serdarın ne suçu var...en ufak temas yok ortada hakemin udurması neden hakem hatalarında bile kusuru kendi topçumuzda arıyoruz... Gs taraftarı maalesef çok fazla objektif kendine eleştirel davranıyor bu sene saçma sapan çalınan 3. penaltı biz yine kusuru topçumuzda arıyoruz..

Ayrıca stoper örneklerine lafım yok oradaki en vasat Huth bile bize seviye atlatır Leicester defansına atlattığı gibi ama bu adamların yanına alternatif Vida gibi 3.sınıf bir stoperi yazmak nedir onu çözemedim .. Hani Kajer desene anlarım da Vida nedir abi adam Tosicin arkasında kalıyor onu geçtim Tosic yoksa Medel oynuyor stoperde biz de bu adamı örnek stoper diye yazıyoruz..İronik değil mi ?
Yok üstat oyun karakteri, milli oluşu, uluslararası tecrübesi, türkiye liginden tanıdık oluşu (eski örnekleri verince kim gibi diyorlar zago bile bazı renktaşlarımız için bilinmeye bir isim mesela bana göre en ideal stoperlerdendir 1-0 önde girersen son yarım saate o maçı kitlerdi zago mümkün değil kendi şey ettirsen gol atamazadın...öyle bir şeydi işte...), çabukluğu bir de sol stoper oluşundan örnek verdim...Tosic kim yahu sol bek adam aslında medel de ön libero...O işler Şenol hoca ile yönetim arasındaki sidik yarışı...

Serdar bugün ayrılıyorum desin bjk -fb kapısında yatar Çağlardan sonraki açık ara en iyi yerli stoperden bahsediyoruz Maicon ve Denayerde göremediğimiz hırs ve agresiflik kendisinde mevcut şu agresifliğini birazcık törpülerse yıllarca stoper aramayız(sağlıklı olması şartıyla sakatlık sorunu maalesef çok tedirgin ediyor..
Üstat sen de aynı sıkıntıları dile getiriyorsun işte? Savsaklık, agresiflik, ahmaklık, sakatlık...?

Denayer ve Serdar'a gelene kadar daha oynamayıp yattığı yerden para alan 3 stoper var. Koray 1 milyon, Ahmet 1 milyon, Balta da 1.25 alıyor. Maicon da kazık çıktığına göre şu kadar parayı çer çöpe yedirmemiz iyi bir şey değil. Adam akıllı iki tane stoper almamız lazım.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Üstat adam dün bir tane kendi kalesine gol atmış bir de penaltı yaptırmış...Hiç mi bir şeyler ifade etmiyor...,??? Bu kadar naif olmayın renktaş...Ben bu sakar gitsin demiyorum ama yedek kalsın ancak son 5 dakikada vakit geçirmek için alınabilir 3. yahut 4. stoper olarak...

Baska bir renktas yazmıştı, emin oldum.. Sen de Serdar Aziz takıntısı , onyargısı var.. insanlardaki onyargıyı yıkmak, atomu parcalamaktan daha zordur" diye Einstein boşuna soylememiş..

Dunku maçı belli ki bu önyargılarla izlemişsin.. Serdar Aziz kendi kalesine gol atmıyor, top ona carpıp giriyor.. Arada dunya kadar fark var.. (Gerekirse bu farkları ayrıca konusuruz..) Penaltıda da Serdar Aziz in hiç rolu yok. Zaten uydurma penaltı oldugunu tum yorumcular soyledi.

Baska bir renktas yazmıştı, emin oldum.. Sen de Serdar Aziz takıntısı , onyargısı var.. insanlardaki onyargıyı yıkmak, atomu parcalamaktan daha zordur" diye Einstein boşuna soylememiş..

Dunku maçı belli ki bu önyargılarla izlemişsin.. Serdar Aziz kendi kalesine gol atmıyor, top ona carpıp giriyor.. Arada dunya kadar fark var.. (Gerekirse bu farkları ayrıca konusuruz..) Penaltıda da Serdar Aziz in hiç rolu yok. Zaten uydurma penaltı oldugunu tum yorumcular soyledi.
Üstat ama dikkat hep her maçı böyle...

Serdar bu takimda en son elestirilecek oyunculardan biri kendinize gelin

Muslera - XXXXX
Mariano - Linnes
Denayer/Maicon - Serdar
XXXX - Kaan Ayhan
Nagatomo - Ömer Bayram/Aziz Behich
Fernando - Donk
XXXXXX - Musa Çağıran
Feghouli - Sinan
Belhanda - Emre Akbaba
Rodrigues - Emre Mor
Gomis - XXXXXXXXXX

yabanci forvet alternatifi, ilk 11'e ndiayenin yerine bi adam. Bi de akli basinda bir yabanci stoper ve yerli yedek kaleci lazim. 14 yabanciyi su sekilde tamamlayabiliriz. baskasi olmaz zaten elde yerli oyuncu yok. 8-9 transfer sart.

selcuk carole ahmet yaramaz adamlar, terimin normal sartlarda bunlari oynatacagini sanmiyorum. 4 yabanci bek fazla lüks olur zaten.

Ben Carole den hala umutluyum. Hatırlayın ilk yılını.. Telles ile forma rekabetine girmişti ve burda herkes Telles mi iyi, Carole mu iyi diye tartışıyordu.. Telles'in durumu ortada.. Carole oyle 3 kuruşa harcanacak bir adam değil.. Yaşı da genç.. Fiziği de iyi..

İnşallah Belhanda ve Maicon 'a talip çıkar ve satabiliriz

Takımın merkezini değiştirecek 2 transfer ile bambaşka bir yere gelebiliriz ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt