Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda 4-5 arasi gider, Maicon 7-8 arasi

11M butce acilir, bununla baba stoper alabilirsin, Chiellini, Huth ayarinda.

Gelmesi gerekenler : Emre Mor + Emre Akbaba + Kaan Ayhan + Trezegeut + Furkan + yabancı stoper (Mangala) + Nagatomo + Turk kaleci + sprinter forvet
Gitmesi gerekenler : Kontratı bitenlerin tamamı + Ahmet + Tarık + Selçuk + Belhanda + Fegouli + Garry (mecburen) + Eren + Cavanda

Almanyada ve ingilterede kumeye dusen futbolculara hucum

Verstuurd vanaf mijn LG-H930 met Tapatalk

Benim ilgi alanım Premier lig şunu idda ediyorum 2-3 mevki dışında düşen takımların as oyuncuları bizde rahatlıkla 11 başlar. Açın bakın kadrolarına sadece tanıdıklarınız değil tanımadıklarınız da çok fean..West brom hep iyi takımalrla oynayınca denk geldim arka arkaya 4-5 kez izledim son dönemde..stoperleri var Ahmed Hegazi adını ilk kez 1 ay önce duydum o bile rahatlıkla bizim ligi domine edebilecek bir oyuncu bunun Shaqirisi Ayew brothersı Feri Kiwrchowiakı Joe Allenı Rondonu vss..var... Bizim arkasından yas tuttuğumuz ndiaye EPL sonuncusu oldu ve takımının en vasatı diyebilirim..

Güzel 1 transfer dönemi için Yabancı sınırı da geleceği düşünülerek

Benedict Höwedes (Juventus)-Opsiyonlu Kiralık -1.5 Milyon Euro + 5 Milyon Euro opsiyon
Yuto Nagatomo (Inter)-2.5 Milyon Euro
Moussa Sissokko (Tottenham)-9 Milyon Euro
Barış Alıcı (Altınordu)-1.5 +50 pay
Emre Akbaba (Alanyaspor)-3.5 Milyon Euro
Emre Mor (Celta Vigo)-Kiralık 500 K
Jonathan Bamba (St.Etienne)-Free
Mario Balotelli-Free Agent OR Chicharito (West Ham)
Serkan Kırıntılı (Konyaspor)-500 K
Okay Yokuşlu-7.5 Milyon Euro

Gidenler

Rodrigues >15 Milyon Euro
Hakan Balta
Tarık Çamdal-Kiralık da olsa
Ahmet Çalık
Tolga Ciğerci
Selçuk Inan
Yasin Öztekin
Belhanda-7 Milyon Euro

Belhanda 4-5 arasi gider, Maicon 7-8 arasi

11M butce acilir, bununla baba stoper alabilirsin, Chiellini, Huth ayarinda.

Ee hocam 10 numara ve orta saha ne olacak takmışsınız bir stopere gidiyorusunuz valla 8 ve 10 numara olmadıktan sonra stoperde ramos olsa ne yazar.

Acı gerçekler;
Belhanda 10 civarı teklif gelmedikçe satılmaz , Maicon da aynı şekilde 8+ teklif beklenir. :D
M.Cengiz kalırsa max 1-2 transfer olur.Satış olursa yerleri doldurulmak için yapılır(inş) transferleri saymadım.
Gomis'i Çin'e satmazsak, Balotelli,Fereyra,Chicarito gibi isimler hayal unutalım.

Tahminim: Emre Akbaba+Purple, yerli bir solbek bakılır, atila turan ile aziz behiç arasında gider-geliriz(ikisi de alınmaz)
İsimli bir 8 numara alınır.(yabancı)
Kasımpaşa'daki çöp gelir.
Kapanış.

Benim ilgi alanım Premier lig şunu idda ediyorum 2-3 mevki dışında düşen takımların as oyuncuları bizde rahatlıkla 11 başlar. Açın bakın kadrolarına sadece tanıdıklarınız değil tanımadıklarınız da çok fean..West brom hep iyi takımalrla oynayınca denk geldim arka arkaya 4-5 kez izledim son dönemde..stoperleri var Ahmed Hegazi adını ilk kez 1 ay önce duydum o bile rahatlıkla bizim ligi domine edebilecek bir oyuncu bunun Shaqirisi Ayew brothersı Feri Kiwrchowiakı Joe Allenı Rondonu vss..var... Bizim arkasından yas tuttuğumuz ndiaye EPL sonuncusu oldu ve takımının en vasatı diyebilirim..

huddersfield ve brightonun kadrosu da o kadar iyi degil bence

Bizim gözlemciler Polonya'da ava çıkmışlar. Bir tanesi milli takımda kanat oyuncusuymuş izleyen bilgi sahibi olan var mı?
cf60bf758f311aad5b27c986a5d6108c.jpg

Yabancı değil türk oyunculara yönelmeliyiz emre deniz barış istanbulun sağ beki iyi oyuncular furkan var umut bozok var

Bu yabancı dayatması bitmeyecek
Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

Köln'ün oyunculari büyüklük gösterip Kontrat uzattilar (höger,Horn,Hector). Bir tek Klünter Hertha'ya gidecek ve Bittencourt (keske alabilsek) belirsiz. Üstüne Podolski dönecek diye dedikodular var

Bizim gözlemciler Polonya'da ava çıkmışlar. Bir tanesi milli takımda kanat oyuncusuymuş izleyen bilgi sahibi olan var mı?
cf60bf758f311aad5b27c986a5d6108c.jpg

Transfermarkt uzerinden:

Przemyslaw Frankowski, Jagiellonia'da oynuyor, sag ayakli, sag kanatta oynuyor, 23 yasinda, piyasa degeri 1.25m, bir kere milli mac oynamis, bu sene 28 macta 4 gol 4 asisti var

Sebastian Szymanski, Legia Warszawa'da oynuyor, sol ayakli, orta sahada oynuyor (8 numara), 18 yasinda, piyasa degeri 550k, henuz milli olmamis, bu sene 35 macta 9 gol 8 asisti var

Ekstraklasa'ya yonelmemiz cok guzel haber. Aynen boyle transferlere yonelmeliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt