Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.792
- 19.397
- 2.193
İnşallah Belhanda ve Maicon 'a talip çıkar ve yerlerine 2 tane adam akıllı oyuncu alabiliriz
Takımın merkezini değiştirecek 2 transfer ile bambaşka bir yere gelebiliriz ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah Belhanda ve Maicon 'a talip çıkar ve yerlerine 2 tane adam akıllı oyuncu alabiliriz
Takımın merkezini değiştirecek 2 transfer ile bambaşka bir yere gelebiliriz ...
Almanyada ve ingilterede kumeye dusen futbolculara hucum
Verstuurd vanaf mijn LG-H930 met Tapatalk
almanya: Köln - Fikstür 17/18Almanyada ve ingilterede kumeye dusen futbolculara hucum
Verstuurd vanaf mijn LG-H930 met Tapatalk
almanya: Köln - Fikstür 17/18
Hamburg - Fikstür 17/18
Wolfsburg - Fikstür 17/18
ingiltere: Stoke City - Fikstür 17/18
West Bromwich - Fikstür 17/18
Swansea City - Kulüp profili
ekstra olarak serie a'yı da ekliyorum
serie a: Benevento Calcio - Fikstür 17/18
Hellas Verona - Fikstür 17/18
Cagliari - Fikstür 17/18
Belhanda 4-5 arasi gider, Maicon 7-8 arasi
11M butce acilir, bununla baba stoper alabilirsin, Chiellini, Huth ayarinda.
belhanda gitmezsse o 8 numara bölgesinde oynamalı ve yeni 10 numara alınmalıEe hocam 10 numara ve orta saha ne olacak takmışsınız bir stopere gidiyorusunuz valla 8 ve 10 numara olmadıktan sonra stoperde ramos olsa ne yazar.
belhanda gitmezsse o 8 numara bölgesinde oynamalı ve yeni 10 numara alınmalı
10 numara gibi değil 8 gibi oynuyor çünküYeterli olmaz malesef dk son umut belki alıcı çıkar.
Benim ilgi alanım Premier lig şunu idda ediyorum 2-3 mevki dışında düşen takımların as oyuncuları bizde rahatlıkla 11 başlar. Açın bakın kadrolarına sadece tanıdıklarınız değil tanımadıklarınız da çok fean..West brom hep iyi takımalrla oynayınca denk geldim arka arkaya 4-5 kez izledim son dönemde..stoperleri var Ahmed Hegazi adını ilk kez 1 ay önce duydum o bile rahatlıkla bizim ligi domine edebilecek bir oyuncu bunun Shaqirisi Ayew brothersı Feri Kiwrchowiakı Joe Allenı Rondonu vss..var... Bizim arkasından yas tuttuğumuz ndiaye EPL sonuncusu oldu ve takımının en vasatı diyebilirim..
10 numara gibi değil 8 gibi oynuyor çünkü
evet dünya kupasında bari iyi oynar inşallah talibi çıkarPek 8 gibide değil mücadele ediyor ama yetmiyor hep bir noktada batırıyor belhandayla yola çıkılmaz.
Köln'ün oyunculari büyüklük gösterip Kontrat uzattilar (höger,Horn,Hector). Bir tek Klünter Hertha'ya gidecek ve Bittencourt (keske alabilsek) belirsiz. Üstüne Podolski dönecek diye dedikodular varalmanya: Köln - Fikstür 17/18
Hamburg - Fikstür 17/18
Wolfsburg - Fikstür 17/18
ingiltere: Stoke City - Fikstür 17/18
West Bromwich - Fikstür 17/18
Swansea City - Kulüp profili
ekstra olarak serie a'yı da ekliyorum
serie a: Benevento Calcio - Fikstür 17/18
Hellas Verona - Fikstür 17/18
Cagliari - Fikstür 17/18
Bizim gözlemciler Polonya'da ava çıkmışlar. Bir tanesi milli takımda kanat oyuncusuymuş izleyen bilgi sahibi olan var mı?![]()