Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğim gibi türk diye yedek olarak düşündüm ve bonservissiz...Eğer bonservis vereceksek yedek stopere o zaman bir türke verelim misal Mustafa Yumlu'ya...

Ugur Guzel kardesim guzel guzel yazıyorsun ama kusura bakma sana katılmıyorum.. İsim vermesen hadi neyse diyeceğim ama bizim takıma önerdiğin isimler nedir yahu?? Serdar Tascı ve Mustafa Yumlu.. Pes...

Ugur Guzel kardesim guzel guzel yazıyorsun ama kusura bakma sana katılmıyorum.. İsim vermesen hadi neyse diyeceğim ama bizim takıma önerdiğin isimler nedir yahu?? Serdar Tascı ve Mustafa Yumlu.. Pes...
Üstat yedek bunlar 3. yahut 4. isimler...Yedeğe yabancı yazamayız ki? Ayrıca sıkıntı yok üstat katılmak zorunda değilsin kusura da bakmıyorum estağfurullah kusurluk bir şey yok iyi geceler...

Üstat yedek bunlar 3. yahut 4. isimler...Yedeğe yabancı yazamayız ki? Ayrıca sıkıntı yok üstat katılmak zorunda değilsin kusura da bakmıyorum estağfurullah kusurluk bir şey yok iyi geceler...
kısıtlı yerli oyuncu var piyasa da zaten genç yerliler alalım ya da alt yapıdan dolduralım yerli boşluğunu

Yedek olarak dusunduğun futbolcu sakatlık ve ceza durumda ilk 11 de olacaktır.. Sonradan oyuna girse bile belli bir kalitede olması gerekir. Bize önerdiğin 2 oyuncu da vasat.. Biri 31 yaşında.. Sık sık sakatlanan bir oyuncu.. Almanyadan Rusya pazarına gecmiş.. Diğeri Trabzon'un dışladığı bir adam.. Vasatın da altı.. Bunlar oynayacagına Denayer oynasın, Ahmet Calık oynasın, Koray oynasın.. Hiç olmazsa genç ve belli bir seviyesi var..

Yedek olarak dusunduğun futbolcu sakatlık ve ceza durumda ilk 11 de olacaktır.. Sonradan oyuna girse bile belli bir kalitede olması gerekir. Bize önerdiğin 2 oyuncu da vasat.. Biri 31 yaşında.. Sık sık sakatlanan bir oyuncu.. Almanyadan Rusya pazarına gecmiş.. Diğeri Trabzon'un dışladığı bir adam.. Vasatın da altı.. Bunlar oynayacagına Denayer oynasın, Ahmet Calık oynasın, Koray oynasın.. Hiç olmazsa genç ve belli bir seviyesi var..
Ahmet Çalık'de yetenek yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ahmet Çalık'ın boynu altında kalsın hem terbiyesiz hem yeteneksiz hem de yeniçeri...

Evetttt, bak ilk defa aynı dusuncedeyiz.. Ahmet Çalık ismini begendiğim için değil , sadece kotunun iyisi olarak yazdım.. M. Yumlu'yu sorsan Trabzonlular da aynı seyi soyler. Serdar Tascı zaten gereksiz.. Neyse bu konu uzar gider.. Sana iyi geceler..

Niye bilmiyorum ama içimde hep bu hissiyat var. Sezon sonu Carlos Bacca transfer edilecek. Belki kafamda bir takım şemayla bağladığım düşüncelerle, belki her transfer sezonunda takımımızla yazılması yüzünden bilemiyorum. Ama ismini yazıp incelemeye başladığımda Galatasaray formasının çok yakışacağını hayal ediyorum. Bacca-Gomis forvet hattı Türkiye'de en az 40 atar heralde :D

Abi adamın gollerini izlerken cidden keyif alıyorum, gollerinin çoğu üst düzey santrafor golü. Gomis kalıp Bacca'yı da katalım ki gol yollarında daha rahat bir sezon yaşayalım. Bu tip adamlar her türlü en az 15 atıyor çünkü. Yoktan gol yaratacak forvet tipi; Bacca. Bayılıyorum şerefsize

Geçen sezonda hiç adı anılmaz ve gündemde yokken Mariano keşke bizim olsa diye ağlıyordum bir günde gerçek oldu. Bu sezonki hedefim yine İspanya'dan ama daha zor gerçi bu kez elimizde Cl'de olacak muhtemelen. Emre Mor için gidip Daniel Wass'ı alıp gelsek ne hoş olur.

Rodrigesi satip yasini gönderip, Emre Akbaba Emre Mor Trezegt alip kanat transferini bitmeli,
Cabayeyi alip orta saha sorununu çözüp.
Genç bir siyahi forvet ile de gomisi yedeklemek şart..

Denayer ve Serdar hocanın ideal ikilisi olacaktır Dany ve Semih gibi. Naga ve Donkuda salmaz.

Naga ve Denayerin bonservisini aliriz Donkla sozlesme uzatiriz. Garry giderse gelen parayla bir orta saha bir sol açık gelir. Birde yedek santrafor ihtiyacimiz var.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu düşüncemi yanlış bulabilirsiniz ama ben Fatih Terim varken Oğuzhan ile sözleşme imzalanması gerektiğini düşünüyorum. Belhanda 'yı 4-5 mil € bonservis ile satıp yerini sözleşmesi biten Oğuzhan ile doldurmak bana göre gayet iyi bir transfer hamlesi olur

Bu ligde neler yapabileceğini gördük Fatih Terim böyle yetenekli futbolcuları kazanmasını bilir ...

Wolfsburg dan didavi hamburg dan holtby olabilir belhandanin yerine ikiside ondan iyi oyuncu.didavi yeni ilic miz olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt