Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma-Telles-Ndiaye ve Rodrigues 'i parlattık büyük takımlara iyi paralara gittiler Jese 'nin bunlardan artısı dünya piyasasında tanınan bir futbolcu eğer onu parlatabilirsek çok daha fazla kar sağlayarak satabiliriz onu ...

Ndiaye harici iyi para kazanmadık.

Bir sol stoper
Denayer
Bir genç türk stoper

Aslında 3 stopere ihtiyaç var en azından ancak Maiconun varlığı sıkıntı yaratıyor bence

Tamam işte reis üçünü toplam 40 milyon € 'ya sattık iyi para :D

Tamam seni mi kırıcam şimdi gerçeklere bakalım.

Telles Chelseaye gidicek ordan gelen parayla emre akbabayı alalım.

Cavandanın opsiyonu alıcaklar o parayı jonathan bambaya kullanalım.

Garry satılırsa e.junior ve emre moru alalım

Eren, tolga ve diğer işe yaramazları ucuza okutup okakayı alalım ( 4 5 e alırız)

Alalım Bunları kötü çıksa dahi satarız elimizde patlamaz imkanı yok.

Bruma-Telles-Ndiaye ve Rodrigues 'i parlattık büyük takımlara iyi paralara gittiler Jese 'nin bunlardan artısı dünya piyasasında tanınan bir futbolcu eğer onu parlatabilirsek çok daha fazla kar sağlayarak satabiliriz onu ...
Enes Telles daha önce satıldığı için onu yazmamıştım. Tabii onu da listeye dahil edebiliriz. Bu sattığımız adamların ortak özelliği genç olmaları (20 li yas) ve gelecek vaat etmeleri. Biz de bundan sonraki stratejimizi buna göre olusturmaliyiz. 30 lu yaşlarda değil 20 li yaşlarda genç, dinamik, potansoyelli topçular bulmalıyız.

Dolar, euro kurunun fırlayıp gittiği ortamda isim yapmış adam alamayacagimiza göre Scout transferi yapmalıyız.

Maalesef iki gözüm Robben ve Ribery, Bayern ile sözleşme yeniledi...Hani şu ihtiyarlaşmış Bayern başından atıyor, artıklara ihtiyacımız yok dedikleriniz...

Neyse bonservissiz kalan diğer dünya yıldızlarının listesini güncelliyorum...Kaleci-Sol Bek-Sağ Bek yazmayacağım zira artık ihtiyacımız yok...Mücadeleci Orta Saha-Forvet-Kanat ve Stoper alternatiflerimizi yazıyorum;

Stoper: Chiellini-Huth-Badstuber-Boenisch
Orta Saha: Toure-Song-Fellaini-Mbia
Kanatlar: Farfan-Capel
Forvet: Guerrero-Vucinic-Jackson Martinez

Not: Miralem Sulejmani'yi de kaçırdık BSC civanla 3 Mayısta 2 yıllık uzatım sözleşme imzalamış...

Wolfsburg Küme ye düşerse:

Didavi
Origi (Kiralık olabilir; L'pool.da bonservisi)

Samuel Bastien / Badou Ndiaye

8 numaraya bu iki isimden biri gelir

Maalesef iki gözüm Robben ve Ribery, Bayern ile sözleşme yeniledi...Hani şu ihtiyarlaşmış Bayern başından atıyor, artıklara ihtiyacımız yok dedikleriniz...

Neyse bonservissiz kalan diğer dünya yıldızlarının listesini güncelliyorum...Kaleci-Sol Bek-Sağ Bek yazmayacağım zira artık ihtiyacımız yok...Mücadeleci Orta Saha-Forvet-Kanat ve Stoper alternatiflerimizi yazıyorum;

Stoper: Chiellini-Huth-Badstuber-Boenisch
Orta Saha: Toure-Song-Fellaini-Mbia
Kanatlar: Farfan-Capel
Forvet: Guerrero-Vucinic-Jackson Martinez

Not: Miralem Sulejmani'yi de kaçırdık BSC civanla 3 Mayısta 2 yıllık uzatım sözleşme imzalamış...

Jackson Martinez ne durumda? Bir zamanlar deli atiyordu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim taraftar yine ucar kesin.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

transfer dönemlerinde artık taraftara bk atmayı bırakalım.

Çapzın yöneticilerin artık transferi kim yapıyorsa her transfer döneminde sergiledikleri vizyonsuzluğu, fiyaskoları yapmamaları için çaba gösterelim.
Bu sene harcanan paraya inanılmaz kötü kadro kuruldu.Eğerki geçen sene genel olarak doğru hamleler yapılsaydı son haftaya kadar sıkıntı çekmezdik.Çok rahat şampiyonluğu ilan etmiştik.Evet iki maçta kalsa ben şampiyon olduğumuzu düşünüyorum.Fakat bu seneki şampiyonluğu yapılan transferlerle çok büyük riske attığımızı gördük.

Tüm bunlara rağmen şu yönetimlere iki çift laf edeceğinize hala taraftara bk atma derdindesiniz.

Çindeki Avrupalı yıldızlar ne alemde acaba detaylı bir araştırma yapılıp fırsat transferi yapılabilir ....

Detaylı bir araştırma yapılabilir çok oyuncu var orada ...Astronomik rakamlar kazanıyorlar fakat sıkılmaya başlayınca bırakıp geliyorlar güzel bir pazar olduğunu düşünüyorum ...
birde yabancı sayısıda kısıtlı orda dediğin gibi iyi bir araştırma yapılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt