Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wie der Schweizer Blick erfuhr, wird der 26-Jährige die „Potters“ verlassen, seine Ausstiegsklausel soll bei 14,5 Millionen Euro liegen

Isvicre Medyasina göre Shaqirinin 14.5 Mioluk cikis bedeli var.

Sen de hep aynı cümleyle tepki veriyorsun ben bir şey diyor muyum :) Seviyorum seni canın sağolsun ama nerede apoletli bir yıldız var önereceğimmmm
Darren fletcher denilen salagin kac tane macini izledin bu sezonda bize yildiz transferi diye konusuon.

Cidden bir kisi bu kadar salagi toplayip onermekten utanir ya, cidden komiksin sen ya, camiadan duyumlara devam et, transfer konularina girme artik.

Darren fletcher denilen salagin kac tane macini izledin bu sezonda bize yildiz transferi diye konusuon.

Cidden bir kisi bu kadar salagi toplayip onermekten utanir ya, cidden komiksin sen ya, camiadan duyumlara devam et, transfer konularina girme artik.
Üstat ben darren fletcher'ı 2005'den beri izliyorum sen rahat ol adam şampiyonlar ligi şampiyonu diye mi zoruna gitti? Şaklabanlar mı gelsin...

İngiltere de düşen takımlarda çok iyi oyuncular var ama yine hiç birini alamayız.

şampiyonluk gelmeden konusmanın manası yok

Garryi 25e sat bonservis ödemeden Balotelliyi al...
Yüzyilin hamlesi olur hele bizim taraftar önünde Balotelli neler yapar düsünemiyorum

Garryi 25e sat bonservis ödemeden Balotelliyi al...
Yüzyilin hamlesi olur hele bizim taraftar önünde Balotelli neler yapar düsünemiyorum
Olur zira balotelli bonservissiz, milli takım oyuncusu, avrupa şampiyonasında kariyeri var ve bir dünya yıldızı tüm kriterlerime uyuyor...Sadece genç ama idare ederiz artık...

14 Yerli zorunlugu var+ Bu salaklar 19 dan sonra düsürür yabanci sayisini. Simdi 14 öderim, sonradan 30a cikar bu rakam. Örnekleri var
Aynen katılıyorum bizi bekleyen en büyük tehlike bu...Önlemi de basit daima fenerin yabancı sayısına yakın olmak 1-2 yaklaşık ile o zaman babayı alırlar...Safe Zone Is Fener's Garden :)

gomise çinden teklif gelirse yerine balotelli yedeği de ahmed musa kiralık ya da doumbia mükemmel olur be

balotelli

bernard ben arfa shaqiri

fernando ndiaye

nagatomo acerbi aziz mariano

gomis 15 civari > çin
rodrigues 15
belhanda 4-5
maicon 6-7

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt