Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde forvet için Lucas Pérez transferini düşünmekte fayda var Arsenal 'de kalmayacaktır artık geri döneceği bir Deportivo 'da kalmadı. UCL faktörünü devreye sokarsak bence rahatlıkla aklını çelebiliriz

Değişik bir forvet , çok ekstra özellikleri olan komple bir hücum oyuncusu biraz daha 9.5 numara gibi bir oyuncu bir hücum oyuncusunda olması gereken her şeyden yeteri kadar var bu adamda. Zaten alacağımız forveti Fatih Terim çoğu zaman Gomis 'le birlikte kullanacak bunu göz önünde bulundurursak Lucas Pérez bence doğru tercih olabilir

____________________Muslera_____________________
Mariano_____Denayer___Serdar____Nagatomo
____________________Fernando____________________
_______________Ndiaye____Belhanda______________
_____Feghouli______Gomis______Konoplyanka___

+
Gökhan Değirmenci
Martin Linnes
Maicon Roque
Atila Turan
Ryan Donk
Emre Akbaba
Selçuk İnan
Emre Mor
Sinan Gümüş
Stefano Okaka

+
Ozan Kabak,Recep Gül,Celil Yüksel,Atalay Babacan

Gelenler
Gökhan : 500 B €
Denayer : 3 M €
Nagatomo : 2.5 M €
Atila : 500 B €
Ndiaye : 1.5 M € Kira
Emre A : 4 M €
Emre M : 1 M € Kira + 7 M € Opsiyon
Konoplyanka : 7 M € Bonservis
Okaka : 2.5 M €

Total : 22.5 Milyon €

Gidenler : Garry(20 M),Tolga(1.5 M),Eren(1 M),Cavanda(1.5 M),Carole,Lato,Carrasso,Eray,Hakan,Koray,Yasin,Tarık,Ahmet(Kira),Umut.G

Total : 24 M €

bize her sezon 10 gol üzeri atacak ofansif orta saha lazım fatih hocam seneye belhanda daha iyi olacak dedi ve belhanda kalacak ama hangi pozisyonda oynayacak 8 mi 10 mu ...

kono gibi adamları alacağımızı hiç sanmıyorum kanatlara Trezeguet ve Emre Mor bekliyorum fazlası zor

goulart.jpg

RİCARDO GOULART

Aslında aradığımız ofansif orta saha oyuncusu bu arkadaş

https://www.transfermarkt.com.tr/ricardo-goulart/profil/spieler/106076

Nagatomo
Denayer

Koziello ya da Bastien
Emre Akbaba
Trezeguet ya da Emre Mor
Erce Kardeşler
Umut Meraş ya da Sakıb Aytaç(serbest kalıyorlar sol beke daha fazla para vermeyelim ayrıca Carole giderse)
Okaka

Ayrıca küme düşecek Osmanlı'da Musa Çağıran ve Serdar Gürler mutlaka konuşulacaktır
ve Akhisar'dan serbest kalacak Muğdat ve Soner

Extra olarakta 3 tane altyapıdan isim bekliyorum

Levante-Barca macini izledim 5-4 bitti.

Levante takimindan Emmanuel Boateng 3 gol, Enis Bardhi 2 gol atti. Özellikle Enis Bardhi 2 müthis gol atti sol ve sag ayagiyla.

Emmanuel Boateng 21 yasinda, Enis Bardhi 22 yasinda.

Boatengi Gomis'e yedek olarak almak lazim, Belhandayi sutlayip Bardhiyi monte etmek lazim. 2 oyuncu da cok hosuma gitti.

Bardhi as oyuncu olarak alinirmi tartisilir ama Boateng yedek olarak cok uygun isim.

Emmanuel Boateng | Yas 21 | 7 gol 1 assist | Forvet

90158845.jpg

Enis Bardhi | Yas 22 | 9 Gol 2 Assist | 10 numara

timthumb.php

Resmi siteye baktım, kadroda 28 oyuncu var ama Fatih Hoca bunlardan 15-16 sından faydalanıyor.. Diğerleri kontenjan senatörü :)) Yani boş adamlar..

Bu sene guzel bir temizlik yapmalıyız.. Kontratı bitenleri ve son senesine girenleri yollayıp, gereksiz adamlara para vermekten kurtuluruz..

Seneye CL, Lig ve kupa maçlarını dusunerek rekabetci , birbirinin yoklugunu aratmayacak seviyede 22-24 kişilik kaliteli bir kadro kurmak gerekiyor..

Yerli statude oynayacak oyunculara ihtiyacımız var.. Bu sene dikkat cekenler; Emre Akbaba, Emre Mor, Okay Y., Kaan Ayhan, Ertugrul.. Umarım bunlardan 2-3 tanesini kadroya katarız.

Ben Maicon ve Denayer'i yeterli bulmuyorum.. Bunların yerine yabancı , hızlı stoperler bulmalıyız..

Stoper dışında 8 no, sol bek(Nagatomo), ve sprinter forvet (Ahmet Musa gibi) yeterli olacaktır.

Kimse kusura bakmasın ama Badou-Belhanda bence olmaz.Belhanda kalacaksa 8 numaraya daha oturaklı ve skorer birisi lazım.Bana kalsa Belhandayı gönderrim.Ayrıca lig devam ederken hoca Belhandayı bu yaz göndereceğim der mi?Okaka alınsaydı adım gibi eminim Belhanda yedekti.
Konuya dönersek, Gary 23 milyon gibi satılırsa Bamba mutlaka zorlanmalı.Şakiri de 14.5 ise sanırım almazlar.

Şampiyonlar Ligi'nde üst düzey başarı isteniyorsa;

Kompany
Mandzukic
Ramires (ya da Guarin)
gibi bu platformda üst düzey maçlarda tecrübesi olan oyunculardan serpiştirceksin.

Ya da mucizeyi gerçekleştirmek zorundasın.

Son Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finalinde üst düzey 2 oyuncumuz vardı: Drogba, Sneijder. Hamit, Melo, Eboue, Riera, Ujfalusi gibi oyuncular bir alt klasmandı. Belhanda, Feghouli, Fernando, Mariano, Nagatomo bu bir alt klasmandaki oyunculardır bence. Drogba, Sneijder ayarında en az 1 transfer olmalı, olur da. Bu sayı 2'ye çıkarsa umutlanabiliriz.

Samuel Bastien
Georges Ntep
Ahmed Musa

Bu tarz bir gençleştirme operasyonu da deneyebiliriz

Levante-Barca macini izledim 5-4 bitti.

Levante takimindan Emmanuel Boateng 3 gol, Enis Bardhi 2 gol atti. Özellikle Enis Bardhi 2 müthis gol atti sol ve sag ayagiyla.

Emmanuel Boateng 21 yasinda, Enis Bardhi 22 yasinda.

Boatengi Gomis'e yedek olarak almak lazim, Belhandayi sutlayip Bardhiyi monte etmek lazim. 2 oyuncu da cok hosuma gitti.

Bardhi as oyuncu olarak alinirmi tartisilir ama Boateng yedek olarak cok uygun isim.

Çakma üstad tesadüfen denk geldiği maçtan oyuncu önermiş. :asd:

Son katıldığımız Şampiyonlar Ligi'ndeki Atletico Madrid deplasmanı 11'inde sağ açıkta Sabri, sol açıkta Yasin, orta sahada Jem Karacan ve Bilal Kısa bulunuyordu.

Son katıldığımız Şampiyonlar Ligi'ndeki Atletico Madrid deplasmanı 11'inde sağ açıkta Sabri, sol açıkta Yasin, orta sahada Jem Karacan ve Bilal Kısa bulunuyordu.

ne cesaretli takımmışız gerçekten
bernabeu deplasmanınada erayla çıkmıştık bi ara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt