Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun denilen hain arazileri rezil fiyata peşkeş çekmiş.Hükümet arazilerden gelen paranın hayrını göremez inşallah.Canın cehenneme Dursun haini!Sana Florya ve Riva için yetki veren fosillerinde gelmişini geçmişini...

Madem Garry Rodrigues 'in satışı hariç elimizde harcayabileceğimiz çok fazla para yok yaptığı sözleşme gereği bedelsiz kiralayabileceğimiz Badou Ndiaye 'yi getirelim 1 sezon canını dişine takar oynar

Evet katılıyorum muazzam bir orta saha değil ama o varken ligde rakipleri orta sahamız ile nasıl felç ettiğimizi hatırlayın.

Fatih Terim 'in elinde Donk bile ne hale geldi , Garry Rodrigues 'i nasıl bir kanat oyuncusuna çevirdiğini hatırlayalım Ndiaye 'den çok güzel faydalanır Fatih Terim ...

Ilk 11 deki en genç oyuncu 27 yaşında. Serdar ve Garry. Bunların ikisi de 28 yaşına girecek bu sene içinde. 28 yaşında olan Belhanda inşallah defolup gider de kurtuluruz, Garry de kuvvetle muhtemel iyi paraya satılacak bu yaz.

Şu an ilk 11 oynayan Denayeri saymıyorum çünkü hem alınıp alınmayacağı belli değil hem alınsa bile seneye ilk 11 olacağını sanmıyorum.

Buna rağmen 30+ yaşında oyuncu öneriyorsunuz. Takım biraz gençleşmeli çok yaşlıyız, tecrübe mecrübe bir yere kadar gider ancak. 3 kulvarda olacağız yeni sezonda.

Muslera 31 (yazın 32 olacak)
Mariano 31 (yazın 32 olacak)
Maicon 29
Serdar 27
Nagatomo 31 (alınırsa)
Fernando 30 (yazın 31 olacak)
Orta saha transferi -?
Garry 27 (gideceğini düşünüyorum)
Belhanda 28 (inşallah defolur)
Feghouli 28
Gomis 32 (yazın 33 olacak)

Biraz genç oyunculara yönelmek lazım. Isim yapmış yaşlı oyunculardan gına geldi artık. Hem maddi yükleri çok çok daha fazla oluyor hem de öte yandan satıp para kazanma ihtimalin çok çok düşük oluyor.

Düşük maaşlı sistem oyuncularına yönelmeliyiz. Linnes gibi iyi bir takımın iyi bir parçası olacak adamlar lazım bize.

sent via GSC

Bravo.. İşte budur.. Her kelimenin altına imzamı atıyorum..

Takımı gençleştirmek yerine, daha da yaşlandıracak 30+ oyuncuları (beleş bile olsa) önermeyelim arkadaşlar.. Bonservisi olmasa bile imza parası + ücret felan derken yüksek rakamlar ödüyoruz ve bu adamlara futbolunun son doneminde emekli ikramiyesi ödemiş oluyoruz.. Bu adamı satıp, gelir elde etme sansımız da yok..

Son yıllarda sattığımız oyunculara bakalım : Telles, Bruma, Ndiaye.. Bu sene muhtemelen (gitmesini istemesem de) Garry R.. Hepsi genç, potansiyelli, geleceği olan oyuncular..

Biz transfer stratejimizi buna göre oluşturmalıyız.. Genç, basarıya aç, disiplinli, fiziği güçlü oyuncular olmalı..

Bu anlamda Elmander'e guveniyorum.. Kuzey ulkelerinden bize yeni Elmanderler kazandıracaktır..

Bu herifin gelişimini çok merak ediyorum. 1.92 boyunda, ilerde kontratakların tanrısı olacak gibi.

Şu an Aston villa-middlesbrough maçını izliyorum.

Middlesbrough takımı play Off yarı finalinde her an elenecek.

Adama traore müthiş oyuncu ve burada ne işi olduğunu anlamıyorum. 22 yaşında Barça alt yapılı

Adama traore müthiş oyuncu ve burada ne işi olduğunu anlamıyorum. 22 yaşında Barça alt yapılı

Middlesbrough EPLdeyken de iyiydi de çok beyinsizdi o dönem - her topu eziyordu

Bu konuda kendisini geliştirirse üst düzey takimlarda rahatlikla oynar

Middlesbrough EPLdeyken de iyiydi de çok beyinsizdi o dönem - her topu eziyordu

Bu konuda kendisini geliştirirse üst düzey takimlarda rahatlikla oynar
Gelişmiş baya. 5 gol 12 asist ile kapatı sezonu. Müthiş hızlı ve topu kolay kolay kaptırmıyor rakibe. Son çizgiye kadar çok inip orta yaptı ama takım arkadaşlarında pek iş Yok açıkçası.

Kalecileri de iyi bu arada.

Basın transfer sezonu açılmadan başlamış sallamaya :tbr:

''Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Younes Belhanda, takımın başarısına rağmen vasat performansıyla önümüzdeki sene için soru işareti yarattı.

Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak Galatasaray bu mevkiye eski gözdesi Ben Yedder’i düşünüyor. 2016’da Sevilla’ya transfer olmadan önce görüşülen Fransız oyuncunun, İspanya’da mutsuz olduğu söylentiler arasında. Eğer Belhanda iyi bir bedele satılırsa, 27 yaşındaki Yedder’le 10 numara sorunu çözülecek.''

Akşam

Sevilla'nın Correa ile birlikte satmayacağı tek kişi Ben Yedderdir :D

Kaldı ki satmak isteseler rahat 20 milyona satarlar.Adam forvet,10 no diye yazmışlar ancak bu kadar sallanırdı

Ben Yedder 10 numara için düşünülüyor ha.

10 numara için ?‍♂️

O herifi 30 dan aşağı hiç bir yere bırakmazlar.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt