Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AS (Sevilla)

Galatasaray, Sevilla'nın 21 gollü Fransız forvetini alma arzusunda ısrar ediyor. Galatasaray'ın amacı, Rusya 2018'den önce Ben Yedder'in işini bitirip sezon başı hazırlık kampına yetiştirmek..

DdTZ4qbX4AA2jxd.jpg

Aynen öyle ve öyle de olması gerekiyor...Yoksa yıldızlar sana niye gelsin ki? Ama bak katkısına...Sıkıntı tarıklarda, gündoğanlarda, günterlerde bunlara vereceğin parayı yıldızlara vereceklerinin üstüne koy ohhh misss...Yerliler de gebersin...Hürmetler...
Ugur sen takımın yaş durumunu göz ardı ediyorsun Takımın yaş ortalaması zaten yüksek.. Ve senin önerdiklerin de 30+ yaşdalar.. Biz gençleştirelim diyoruz, sen yaşlandırmaya calışıyorsun.. Bir takımda 2-3 tane 30 ustu oyuncu olabilir ama hepsi olmaz.. Gecenlerde sanırım Can mevcut oyuncuların yaşlarını yazmıştı.. Gençleştirmek, genç, dinamik, basarıya aç oyuncular almalıyız.

Ugur sen takımın yaş durumunu göz ardı ediyorsun Takımın yaş ortalaması zaten yüksek.. Ve senin önerdiklerin de 30+ yaşdalar.. Biz gençleştirelim diyoruz, sen yaşlandırmaya calışıyorsun.. Bir takımda 2-3 tane 30 ustu oyuncu olabilir ama hepsi olmaz.. Gecenlerde sanırım Can mevcut oyuncuların yaşlarını yazmıştı.. Gençleştirmek, genç, dinamik, basarıya aç oyuncular almalıyız.

Bunu aylardır diyorum. Kıçını kaldıramayan ihtiyarlar yerine potansiyeli gençlere yönelmek lazım.. Polonya, Yunanistan hatta Macar liginde bile ucuza alınabilecek bir sürü yetenek var. Podolski veya Drogba gibiler iyi hoş da belirli bir süre sonra canları oynamak istemiyor.

Podolski ikinci sezonunda kupa maçlar dışında fazla bir halta yaramadı

Drogba geldiği sezonda müthiş katkı sağladı ancak ertesi sezon 2-3 Şl maçı dışında fazla bir halta yaramadı (gerçi Manciniyle bir sorun yaşamış olabilirdi). Daha Pandev, Cris örnekleri de var.

Dorukhan'ı 1m Tl'ye almışız işte böyle işler yapın.....Emre Mor ve Barış Alıcı,Zeki Çelik,Umut Meraş....kaliteyi arttırmalıyız,bazılarına kalsa 28 yabancı koyacak

Yooo Bak Mesela;

Hakan Balta-35, Chiellini-33

Yasin Öztekin-31, Capel-30

Selçuk-33 (kafa kağıdına göre kemik yaşı 35), Song-30

Gördün mü...Hepsi daha genç...Daha isimli...Daha tecrübeli...Daha faydalı...Daha "adam"...Hem bedavalar hem daha gençler hem de yetenekliler daha ne istiyoruz? Yaş ortalamamızı da düşürdük...Sadece komisyon vermedik, bonservis ödemedik, borç yapmadık...Üzülür müsün üstat böylesi bir operasyona belki de Chiellini, Song filan bizim yerli mallarından daha dandiktir senin için ha??? Lütfen mantıklı postlar atalım hürmetler...SELÇÜK GİDECEK!!!

şuraya cevap atmayacaktım da dayanamadım burada oyuncu örneği verirken Chiellini ile başladın diye doğru analiz yapmıyorsun...Capel dediğin adam çöp kere çöp git Serdar Gürler'i al hadi ona çöp dedin git Barış Alıcı'yı al,daha faydalı olur.....ayrıca Alex Song 8 numara değil ki onun mevkiisinde 2 tane aslan gibi topçumuz var,bedavaya oyuncu örneği vereceğim diye yanlış tespitler yapıyorsunuz....Yasin Selçuk gidecekse yerlerine yerli oyuncular gelmeli,zaten alternatif oyuncu gurubunda bu isimler

sözleşmesi bitmeyen yerlilerden Eren,Tolga,Ahmet kesin gider Ahmet kiralık gider bu da ciddi sayıda yerli transferi ihtiyacını gösteriyor elimizde Serdar Aziz ve Sinan Gümüş'ten başka rahatça ilk 21'e yazacağımız yerli yok 12 yabancı yazılabiliyor desek 21'e 9 tane yerli.....yani 7 tane isim gerekiyor.

He yav can söyledi, fmden bakıp bile transfer yapamıyorlar yerli bazında
Salih Özcan da Mainz diye bir duyum vardi. Bu günlerde aldik aldik, almadik ona da bye bye

Suat'a birsey olmazsa Alman Milli takimina secilir zaten 2-3 sene icinde

Garry Rodrigues 'in olası satışından sonra yerini H. Onyekuru ile dolduramaz mıyız acaba ? Everton 'da çok fazla kanat oyuncusu var takımda kalabilir mi bilemem ama 8-10 mil. € gibi bir bedelle transfer edebilirsek çok iyi bir transfer yapmış oluruz bence

Garry Rodrigues 'in olası satışından sonra yerini H. Onyekuru ile dolduramaz mıyız acaba ? Everton 'da çok fazla kanat oyuncusu var takımda kalabilir mi bilemem ama 8-10 mil. € gibi bir bedelle transfer edebilirsek çok iyi bir transfer yapmış oluruz bence

Garry Rodrigues in satılmasını hiç istemiyorum.. Adam bizim takıma cuk oturdu ve super randıman veriyor.. Benim gozumde Bruma dan çok daha iyi.. Aklıyla oynuyor..

Cok çok iyi , red edilemeyecek bir teklif gelirse (mesela 30m€) , yerini Everton veya Barca gibi kuluplerden değil, Kuzey Liglerinden scout transferi ile doldurmalıyız..

Üstat çok yazdım Hakan Balta 35, Chiellini 33; Yasin 32, Capel 31; Selçuk 33, Song 30...Yine de gençleşiyor...37lik carassoyu filan hiç saymıyorum adam gider gitmez takımın yaşı çeyrek gençleşecek...

B
Üstat çok yazdım Hakan Balta 35, Chiellini 33; Yasin 32, Capel 31; Selçuk 33, Song 30...Yine de gençleşiyor...37lik carassoyu filan hiç saymıyorum adam gider gitmez takımın yaşı çeyrek gençleşecek...

Ben sahada oynayan mevcut 11 den bahsediyorum.. Sen yedeğin yedeğini yazıyorsun.. Bir takımın tamamı 30 ustu olamaz.. Takımda generaller de olacak, şavaşan erler de..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt