Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

İsmail Köybaşı ve Javier Saviola

Franco

Ugur-Servet-Balta-İsmail

M.Topal

Barış Kewell

Arda

Baros Saviola

lincoln ile nuri takas edilebilir,Murat Ceylan'da alındı mı orta 3'lümüz süper olur;

----Murat Ceylan------------Mehmet Topal--------------Nuri Şahin----------------------

Real Madrid Hollanda'lıları gönderecek madem, bizde Huntelaar'ı alalım :)

Tamam mantıksız oldu bağırmayın :D ManU istiyor zaten :)

Saviola yi gelebilir bak serdar dediydi dersiniz

Sag bek

Guy Demel

dogum tarihi: 13.06.1981

yas: 27

Boy: 1,89

Uyruk: Fildisi-Fransa.

Maliyet: Guy Demel

dogum tarihi: 13.06.1981

yas: 27

Uyruk: Fildisi Sahili-Fransa.

Sag bek icin Hamburg'dan Demel oneriyorum. Werder Bremen - Hamburg Uefa Kupasi yari final karsilasmasini izlemistim.

Bu oyuncu cok hosuma gitmisti. Neden hosuma giti ? Nedeni ise gercekten savunmasi cok iyi.

Fizik gucu yuksek olan futbolcu oldugundan dolayi.

Kademelere cok iyi giriyor. Bindirmeleri olan bir oyuncu.

Ben bize faydali olacagini dusundugum icin Demel oneriyorum.

Maliyet: 4.500.000 €

Forvet

Arouna Kone

Dogum tarihi. 11.11.1983

Yas: 25

Boy: 1,81

Uyruk: Fildisi Sahili

Forvet olarak gecen yillar almak istedigimiz Arouna Kone oneriyorum.

Ingiltere'ye gitmek icin bizi secmemis idi, transferinin bitmesi yaklasmistik ki daha sonrasinda Sevilla ile anlastigi ortaya cikmisti. Sevilla'da forma sansi bulamiyor.

Kalp buyuklulugu nedeni ile Ajax'in saglik testinden gecemedikten sonra Nac'den, Psv'ye transfer olmustu. Psv'de takip ediyordum Kone'yi. Farfan ile muthis ikililerdi. Farfan golcu, Kone ise teknigi ile birseyler yapmaya calisan bir oyuncu. Bize karsi Sampiyonlar liginde iyi maclar cikarmis idi. Kewell-Baros-Kone.

Muthis uclu olacaklardir. Rijkaard'in 4-3-3 uyacak bir oyuncu.

altaki ise videosu. Tanimayanlar icin, guzel muzik esliginde Kone birazda olsa kendini tanitsin

Maliyet: 5.000.000 €

https://www.youtube.com/watch?v=5-s...=0&sk=t&sd=a&start=15&feature=player_embedded

Edison Méndez

Dogum Tarihi: 16.03.1979

Yas: 30

Boy: 1.75

Uyuk: Ekvador

Iste size bir onerim daha olacak. Psv'den Edison Mendez. Cok yonlu bir oyuncu. Zamanimizin futbolunda her takima bole futbolculardan lazim oldugun dusunuyorum. Sampiyonlar ligin'de Liverpool'a atigi gol hala aklimda.

Mantikli transfer olur alinirsa. Bize katki sagliyacagindan ise suphem yok.

4-3-3 icin bicilmis kaftan.

Arda-Topal-Mendez uclusu ile saglam bir orta saha kurabiliriz.

Emana olmaz ise yahut gorusme olmaz ise, Mendez tercihi yapilabilir.

Maliyet: 3.500.000 €

Not: Maliyetler Transfermartk sitesine gore yazilmistir.

Edison Mendez, 1.5 milyon €'ya satış listesinde diye biliyorum. PSV yolluyor. LDU Quito alabilirmiş.

Beyler bu ömer Toprak'ı tanıyanız var mı?

ÖMER'E KICKER'DEN ÖVGÜ!..

Bundesliga’ya yükselen Freiburg'un Türk kökenli oyuncusu Ömer Toprak , spor dergisi Kicker tarafından göklere çıkartıldı.. Kicker Türk futbolcu için neler yazdı?.. İŞTE DETAYLAR!..

Bundesliga’ya yükselen Freiburg'un Türk kökenli oyuncusu Ömer Toprak , spor dergisi Kicker tarafından olağanüstü yetenekli defans oyuncuları arasında birinci sırada gösterildi.

Sıralamada Ömer'i, takım arkadaşı Pavel Krams (29), 1. FC Nürnberg'in oyuncuları Javier Pinola (26) ve Dominic Maroh (22) izledi.

Derginin haberinde, Ömer'in yaşına göre çok tecrübeli olduğu, iyi pas attığı ve topla oyunda çok sakin olduğu belirtilerek, aynı zamanda hızlılığıyla dikkat çektiği ifade edildi.

Alman 19 Yaşaltı milli takımında da forma giyen Ömer'in çok az faul yaptığı kaydedildi

--------------------Kameni/Leo/Asenjo------------------------------

Lucas Neill-------Ujfalusi---------Servet-----------Hakan Balta-------

----------------------Mehmet Topal---------------------------------

---------------Emana---------Ayhan Akman--------------------------

Arda-------------------------------------------------------Kewell----

--------------------------Milan Baros---------------------------------

Bu 11 kafama yatıyor gelelim bu 11 deki transferlere:

Kameni - Benim kaleye istediğim ilk aday ayrıca bonservisi elinde bonservis konusunda hiçbir sıkıntımız yok.

Neill - Ondan daha iyi sağ bek gelmesini bende istiyorum ancak onunda bonservisinin elinde olması sorun olmasını azaltıyor tek sorun Ada da oynadığı ve orada çok kazandığı için çok para isteme ihtimali.Gerçi çok istese bile Lincoln'den az ister

Ujfalusi - gerçekten Servet gibi sağlam ve kaliteli bir stoper eğer topu oyuna sokucak Ujfalusi'den daha iyi birisi aranıyor deniliyorsa buna da olur deriz

Emana - İşte burda yazan basan topu ayağında tutan Xavi,İniesta gibi hem hücum hem de defansın önünde 90 dakika koşarak pres yapan bir oyuncu bu özellikleri nedeniyle ayrıca kulübünün küme düşmüş olmasından dolayı bonservisinin de düşecek olmasını düşünürsek bu oyuncu için elimizden geleni yapıp bu oyuncuyu almamız lazım....

Peki bu oyuncuları almak hayal mi???

Cevap hayır ;

1 - Rijkaarda deyince oyuncunun gelmesi için bir etkileyicilik söz konusu ,

2 - GALATASARAY deyince daha büyük bir etkileyicilik var ortada ,

3 - En az 7-8 tane gitmesi gereken oyuncu sayıyoruz bunları ortalama

1 milyon dolar dan satarsak ayrıca Rijkaard'ı getirmişsin onun için ayırdığın transfer ücretlerini de eklersek yukarıdaki kadroyu kurarsak karlı bile çıkabiliriz

Demek istediğim tüm GALATASARAY'lılar Haldun Üstünel gibi güvendiğimiz bir transfer komitemizin en önünde bir abimiz var ben biraz düşünerek bu kadroyu kurdum ve takımı karlı duruma çıkardım neden Haldun abi daha iyisini daha mantıklı şekilde kuramasın ?

Evet bana bir heyecan geldi ve önümüzde inşallah hayırlı günler görücez GALATASARAY'ımız adına bunu seziyorum ve bütün heyecanla transfer dönemini takip etmeye devam

Beyler bu ömer Toprak'ı tanıyanız var mı?

ÖMER'E KICKER'DEN ÖVGÜ!..

Bundesliga’ya yükselen Freiburg'un Türk kökenli oyuncusu Ömer Toprak , spor dergisi Kicker tarafından göklere çıkartıldı.. Kicker Türk futbolcu için neler yazdı?.. İŞTE DETAYLAR!..

Bundesliga’ya yükselen Freiburg'un Türk kökenli oyuncusu Ömer Toprak , spor dergisi Kicker tarafından olağanüstü yetenekli defans oyuncuları arasında birinci sırada gösterildi.

Sıralamada Ömer'i, takım arkadaşı Pavel Krams (29), 1. FC Nürnberg'in oyuncuları Javier Pinola (26) ve Dominic Maroh (22) izledi.

Derginin haberinde, Ömer'in yaşına göre çok tecrübeli olduğu, iyi pas attığı ve topla oyunda çok sakin olduğu belirtilerek, aynı zamanda hızlılığıyla dikkat çektiği ifade edildi.

Alman 19 Yaşaltı milli takımında da forma giyen Ömer'in çok az faul yaptığı kaydedildi

Çok yazdım foruma hatta murat durgunun bloganundada yazım vardır bu kalli ne halta yarar anlamıyorum gelecegi parlak bir stoper

Geri
Üst Alt