Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri
Sag bek
Guy Demel
dogum tarihi: 13.06.1981
yas: 27
Boy: 1,89
Uyruk: Fildisi-Fransa.
Maliyet: Guy Demel
dogum tarihi: 13.06.1981
yas: 27
Uyruk: Fildisi Sahili-Fransa.
Sag bek icin Hamburg'dan Demel oneriyorum. Werder Bremen - Hamburg Uefa Kupasi yari final karsilasmasini izlemistim.
Bu oyuncu cok hosuma gitmisti. Neden hosuma giti ? Nedeni ise gercekten savunmasi cok iyi.
Fizik gucu yuksek olan futbolcu oldugundan dolayi.
Kademelere cok iyi giriyor. Bindirmeleri olan bir oyuncu.
Ben bize faydali olacagini dusundugum icin Demel oneriyorum.
Maliyet: 4.500.000 €
Forvet
Arouna Kone
Dogum tarihi. 11.11.1983
Yas: 25
Boy: 1,81
Uyruk: Fildisi Sahili
Forvet olarak gecen yillar almak istedigimiz Arouna Kone oneriyorum.
Ingiltere'ye gitmek icin bizi secmemis idi, transferinin bitmesi yaklasmistik ki daha sonrasinda Sevilla ile anlastigi ortaya cikmisti. Sevilla'da forma sansi bulamiyor.
Kalp buyuklulugu nedeni ile Ajax'in saglik testinden gecemedikten sonra Nac'den, Psv'ye transfer olmustu. Psv'de takip ediyordum Kone'yi. Farfan ile muthis ikililerdi. Farfan golcu, Kone ise teknigi ile birseyler yapmaya calisan bir oyuncu. Bize karsi Sampiyonlar liginde iyi maclar cikarmis idi. Kewell-Baros-Kone.
Muthis uclu olacaklardir. Rijkaard'in 4-3-3 uyacak bir oyuncu.
altaki ise videosu. Tanimayanlar icin, guzel muzik esliginde Kone birazda olsa kendini tanitsin
Maliyet: 5.000.000 €
https://www.youtube.com/watch?v=5-s...=0&sk=t&sd=a&start=15&feature=player_embedded
Edison Méndez
Dogum Tarihi: 16.03.1979
Yas: 30
Boy: 1.75
Uyuk: Ekvador
Iste size bir onerim daha olacak. Psv'den Edison Mendez. Cok yonlu bir oyuncu. Zamanimizin futbolunda her takima bole futbolculardan lazim oldugun dusunuyorum. Sampiyonlar ligin'de Liverpool'a atigi gol hala aklimda.
Mantikli transfer olur alinirsa. Bize katki sagliyacagindan ise suphem yok.
4-3-3 icin bicilmis kaftan.
Arda-Topal-Mendez uclusu ile saglam bir orta saha kurabiliriz.
Emana olmaz ise yahut gorusme olmaz ise, Mendez tercihi yapilabilir.
Maliyet: 3.500.000 €
Not: Maliyetler Transfermartk sitesine gore yazilmistir.