Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri
--------------------Kameni/Leo/Asenjo------------------------------
Lucas Neill-------Ujfalusi---------Servet-----------Hakan Balta-------
----------------------Mehmet Topal---------------------------------
---------------Emana---------Ayhan Akman--------------------------
Arda-------------------------------------------------------Kewell----
--------------------------Milan Baros---------------------------------
Bu 11 kafama yatıyor gelelim bu 11 deki transferlere:
Kameni - Benim kaleye istediğim ilk aday ayrıca bonservisi elinde bonservis konusunda hiçbir sıkıntımız yok.
Neill - Ondan daha iyi sağ bek gelmesini bende istiyorum ancak onunda bonservisinin elinde olması sorun olmasını azaltıyor tek sorun Ada da oynadığı ve orada çok kazandığı için çok para isteme ihtimali.Gerçi çok istese bile Lincoln'den az ister
Ujfalusi - gerçekten Servet gibi sağlam ve kaliteli bir stoper eğer topu oyuna sokucak Ujfalusi'den daha iyi birisi aranıyor deniliyorsa buna da olur deriz
Emana - İşte burda yazan basan topu ayağında tutan Xavi,İniesta gibi hem hücum hem de defansın önünde 90 dakika koşarak pres yapan bir oyuncu bu özellikleri nedeniyle ayrıca kulübünün küme düşmüş olmasından dolayı bonservisinin de düşecek olmasını düşünürsek bu oyuncu için elimizden geleni yapıp bu oyuncuyu almamız lazım....
Peki bu oyuncuları almak hayal mi???
Cevap hayır ;
1 - Rijkaarda deyince oyuncunun gelmesi için bir etkileyicilik söz konusu ,
2 - GALATASARAY deyince daha büyük bir etkileyicilik var ortada ,
3 - En az 7-8 tane gitmesi gereken oyuncu sayıyoruz bunları ortalama
1 milyon dolar dan satarsak ayrıca Rijkaard'ı getirmişsin onun için ayırdığın transfer ücretlerini de eklersek yukarıdaki kadroyu kurarsak karlı bile çıkabiliriz
Demek istediğim tüm GALATASARAY'lılar Haldun Üstünel gibi güvendiğimiz bir transfer komitemizin en önünde bir abimiz var ben biraz düşünerek bu kadroyu kurdum ve takımı karlı duruma çıkardım neden Haldun abi daha iyisini daha mantıklı şekilde kuramasın ?
Evet bana bir heyecan geldi ve önümüzde inşallah hayırlı günler görücez GALATASARAY'ımız adına bunu seziyorum ve bütün heyecanla transfer dönemini takip etmeye devam