Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

javi martinez için LIVERPOOL ve MANCHESTER CITY kapışıyormuş.buna 20 milyon vereceklerine 20 bize versinler mehmet topalı alsınlar nonda ve linderothu üzerine bedavaya verelim

Ben Gomis'i gerçekten çok isterim.Fiyat/yaş/verim olarak gerçekten inanılmaz.Nonda'yı ver ,5 milyon Euro ver.Nonda'nın maaşınıda seneye kulüp ödesin ama bu adamı alsın.

Biliyorum çok zor ama neden olmasın...

Aslinda olabilir. Nonda'nin Fransa'da hep piyasasi vardir. Nonda+5-7M € gibi bir teklif edebiliriz Gomis icin.

Coutadeur biryere transfer oldu diye hatirliyorum.

Gervinho zor.

---------Leo-------------

Uğur--Neill--Servet----Balta

--Emana--Topal---Arda--

Gio------baros------Kewell

Çok iyi bir kadro bence sadece belimizi bükecek Emana olur

Gio - kiralık (opsiyon)

Leo - bedelsiz (kameni olsa tabi ama)

Neill - bedelsiz

Emana - 7 milyon euro yada (deco yu da izlemek harika olur)

Bu kadro hayalimdeki kadro tam anlamıyla bizi tatmin edecektir. hadi haırlısı diyelim...

Bence tottenhamda oynayan Zokora alınmalı orta sahayı çok güçlendirir...

Zokora konusunda sana katılıyorum. Çok iyi bir ön libero. Özellikle bir çok ön libero aksine ayağında top varken adamı izlemek keyif. Ayrıca o mevkide oynayan bir orta saha oyuncusunun aksine çok hızlı ve her yere hızır gibi yetişiyor.

nakamura gibi bir oyuncu sizce nasıl olur? :)

Celtic'teki performansı gayet iyiydi. Belki 1 sene daha Avrupa kulvarında mücadele etmek ve kariyer yapmak adına kulüpte kalabilir.
nakamura gibi bir oyuncu sizce nasıl olur? :)

Anıl baba sen ne yaptın ?! :D

30 yaşındaki adam henüz bırakmaz herhalde futbolu. 38'ine kadar oynar bu adam. 8 sene Japonya'da geçmez. :)
Nakamura ülkesine gidecek diye biliyorum. Futbolu orada bırakacakmış.

aslında lincoln ün yerine nakamurayı düşünebiliriz.hem solak hem serbest vuruşları çok iyi.aradığımız kan olabilir.juninho mu nakamura mı desinler nakamura derim yani :) okadar hastasıyım bu adamın.

hiç olmadı ali lukunku yu geri getirelim.ümit ten daha iyidir :D

forvet olarak angelov yada purovic nondanın yerine iyi olur.

--------------------Kameni/Leo/Asenjo------------------------------

Lucas Neill-------Ujfalusi---------Servet-----------Hakan Balta-------

----------------------Mehmet Topal---------------------------------

---------------Emana---------Ayhan Akman--------------------------

Arda-------------------------------------------------------Kewell----

--------------------------Milan Baros---------------------------------

Bu 11 kafama yatıyor gelelim bu 11 deki transferlere:

Kameni - Benim kaleye istediğim ilk aday ayrıca bonservisi elinde bonservis konusunda hiçbir sıkıntımız yok.

Neill - Ondan daha iyi sağ bek gelmesini bende istiyorum ancak onunda bonservisinin elinde olması sorun olmasını azaltıyor tek sorun Ada da oynadığı ve orada çok kazandığı için çok para isteme ihtimali.Gerçi çok istese bile Lincoln'den az ister

Ujfalusi - gerçekten Servet gibi sağlam ve kaliteli bir stoper eğer topu oyuna sokucak Ujfalusi'den daha iyi birisi aranıyor deniliyorsa buna da olur deriz

Emana - İşte burda yazan basan topu ayağında tutan Xavi,İniesta gibi hem hücum hem de defansın önünde 90 dakika koşarak pres yapan bir oyuncu bu özellikleri nedeniyle ayrıca kulübünün küme düşmüş olmasından dolayı bonservisinin de düşecek olmasını düşünürsek bu oyuncu için elimizden geleni yapıp bu oyuncuyu almamız lazım....

Peki bu oyuncuları almak hayal mi???

Cevap hayır ;

1 - Rijkaarda deyince oyuncunun gelmesi için bir etkileyicilik söz konusu ,

2 - GALATASARAY deyince daha büyük bir etkileyicilik var ortada ,

3 - En az 7-8 tane gitmesi gereken oyuncu sayıyoruz bunları ortalama

1 milyon dolar dan satarsak ayrıca Rijkaard'ı getirmişsin onun için ayırdığın transfer ücretlerini de eklersek yukarıdaki kadroyu kurarsak karlı bile çıkabiliriz

Demek istediğim tüm GALATASARAY'lılar Haldun Üstünel gibi güvendiğimiz bir transfer komitemizin en önünde bir abimiz var ben biraz düşünerek bu kadroyu kurdum ve takımı karlı duruma çıkardım neden Haldun abi daha iyisini daha mantıklı şekilde kuramasın ?

Evet bana bir heyecan geldi ve önümüzde inşallah hayırlı günler görücez GALATASARAY'ımız adına bunu seziyorum ve bütün heyecanla transfer dönemini takip etmeye devam

Kameni Espanyol ' la 4 yıl daha anlaştı . Bence kaleye Ufuk ' u alalım. Hem yetenekli , hem de Türk.

merhaba arkadaşlar forumda yeniyim..bu benim ilk mesajım..

yönetim leo francoyu aldıysa yedek oturtacağını düşünmüyorum..ufuk da onun yedeği olarak düşünülüyor..stoper için kayseriden eren güngör çok iyi.Topu oyuna iyi sokabilen bir oyuncu.sağ bek sıkıntımız uğur un iyileşmesiyle inşallah son bulur..çok iyi bir sağ açık transferi yapılmalı.forvete de Rijkaard eski öğrencisi Gudjohnsen'i getirtebilir,bonservisi de 4-5 m€ civarlarında.,fiziken de güçlü bir oyuncu. 4-3-3 oynicaksak bence böyle birşey olabilir..

--------------Leo Franco------------------

Uğur------Servet---Eren G.---Hakan Balta

(Transfer)----Mehmet Topal----Arda

Baros---Gudjohnsen---Kewell

Geri
Üst Alt