Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

ya aklıma takıldı şu zigiç ne drumdadır bu yılki performansı nedir alınabilirmi sizce

Zigic Racing'de harika bir performans gösterdi, Ingiltere'den talipleri bayaa bi var. 6-10M € arasi gidecek gibi.

sizce zigic rijkaardın sistemine uyarmı oyun sitilini hiç bilmiyorum gecen senede epey gündeme gelmişti nonda ümit karan gönderilirse alınabilir diyorum

sizce zigic rijkaardın sistemine uyarmı oyun sitilini hiç bilmiyorum gecen senede epey gündeme gelmişti nonda ümit karan gönderilirse alınabilir diyorum

Zigiç 4-4-1-1 in tam ideal forvetidir...Pivot takımı çıkartan ve hava toplarında etkili...Açıkcası 4-3-3 te bn pek verimli olabileceğini sanmıyorum.Ortaya çabuk ve hızlı bir adam iyi olur...Baroş idealdir bnce(çok beğenmesemde)

ispanya futbolunu takip eden arkadaşlar zigiçi eto ve henryle kıyaslayabilirmisiniz oyun stilleri benzer ve farklı yönleri açısından benimkisi sadece merak bakarsınız süpriz bir transfer olabilir

ispanya futbolunu takip eden arkadaşlar zigiçi eto ve henryle kıyaslayabilirmisiniz oyun stilleri benzer ve farklı yönleri açısından benimkisi sadece merak bakarsınız süpriz bir transfer olabilir

Böyle bir kıyas yapılamaz...Eto da henry de çok hızlı futbolcular...Zigiç çok ağır.Bizim sisteme kesinlikle uymaz...

o zaman sisteme göre oyuncu alınacağını varsayarak böyle bir transferin olması beklenemez neyse zaten ben sadece geçen yıl çok gündeme geldiği için merak etmiştim unuttum gitti

Eren Güngör

İsmail Köybaşı

Sercan Yıldırım

Volkan Şen

İbrahim Dağaşan

Özer Gurmacı

Nuri Şahin

Bunlardan alınabilenler mutlaka alınsın.

Eren Güngör

İsmail Köybaşı

Sercan Yıldırım

Volkan Şen

İbrahim Dağaşan

Özer Gurmacı

Nuri Şahin

Bunlardan alınabilenler mutlaka alınsın.

ismail sercan özer ve nuri arasında seçim isterseniz Nuri'yi seçerim mevcut kadroya daha yararlı olur öyle bir oyuncuya öncelikle ihtiyaç var bence

:cool:

volkan ve ibrahim haric cok isabetli olur...

ayrica murat ceylan ve sezer öztürk....!!!

troisi???:confused:

Murat Ceylan'ı eklemeyi unutmuşum oda var.

Volkan muhteşem yetenekli bir futbolcu. Karakterine takılanlar olmuştu karakteri hakkında bilgi sahibi değilim. İbrahim'i ben beğendim ama genelde istenilmemiş.

SIZCE hangi futbolcular GALATASARAYA gelmelidir?

gudjohnsen olabilirimi ve neill nasil olur ve baskakimi onerirsiniz

Cevap: SIZCE hangi futbolcular GALATASARAYA gelmelidir?

böyle bir konu zaten varmıydı neydi?Bence boşa açmışsın.yeterince konumuz var dostum.Şöyle sansasyonel bir konu açacaksan aç.mesela "Puyol Galatasaray'a doğru göz kırptı" gibi.yoksa konu kilit.

Real Madrid'in yaptığı flaş transferlerden sonra elindeki oyuncuların onlar için değerinin azaldığı ve bazılarını değerinden biraz aşağıya satabileceklerini ummak çok da hayalcilik olmaz diye düşünüyorum. Kaka, Ronaldo gibi oyuncularla mevkileri kesişen oyuncuların da morali bozulmuştur ve takımdan ayrılmaya sıcak bakabilirler bence. Üstelik hala David Villa, Frank Ribery gibi isimler Real Madrid ile anılmakta.

Acaba diyorum bunları fırsat bilip Real Madrid'den aradığımız mevkilere bir isim transfer edebilir miyiz? Örneğin Wesley Sneijder'i alabilmek çok iyi olurdu. Ben onun bu sene forma bulmakta zorlanacağını düşünüyorum. Sakatlıklar da yaşamıştı ama öyle müzmin sakat olduğunu sanmıyorum. Yaşı itibari ile çok uygun zaten, üstelik Rijkaard'ın vatandaşı olması, yıldız statüsünde oynayacağını bilmesi ve forma bulmasının pek zor olmayacağını düşüneceği Galatasaray'ı tercih edebileceğini düşünüyorum. Üstelik emin değilim ama sanırım Sneijder'i Hollanda milli takımına alan Rijkaard'dı.

Ne dersiniz arkadaşlar? Bence, neden olmasın?

Onun dışında Rafael van der Vaart da listemizde olabilir, gerçi onu bırakmayabilirler, daha zor görünüyor, bilemiyorum.

Andriy Shevchenko. Baros'un yasadigi dususu o da yasiyor, biz de yeniden kendine gelebilir. Yasi henuz 32.

Geri
Üst Alt