Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri
Real Madrid'in yaptığı flaş transferlerden sonra elindeki oyuncuların onlar için değerinin azaldığı ve bazılarını değerinden biraz aşağıya satabileceklerini ummak çok da hayalcilik olmaz diye düşünüyorum. Kaka, Ronaldo gibi oyuncularla mevkileri kesişen oyuncuların da morali bozulmuştur ve takımdan ayrılmaya sıcak bakabilirler bence. Üstelik hala David Villa, Frank Ribery gibi isimler Real Madrid ile anılmakta.
Acaba diyorum bunları fırsat bilip Real Madrid'den aradığımız mevkilere bir isim transfer edebilir miyiz? Örneğin Wesley Sneijder'i alabilmek çok iyi olurdu. Ben onun bu sene forma bulmakta zorlanacağını düşünüyorum. Sakatlıklar da yaşamıştı ama öyle müzmin sakat olduğunu sanmıyorum. Yaşı itibari ile çok uygun zaten, üstelik Rijkaard'ın vatandaşı olması, yıldız statüsünde oynayacağını bilmesi ve forma bulmasının pek zor olmayacağını düşüneceği Galatasaray'ı tercih edebileceğini düşünüyorum. Üstelik emin değilim ama sanırım Sneijder'i Hollanda milli takımına alan Rijkaard'dı.
Ne dersiniz arkadaşlar? Bence, neden olmasın?
Onun dışında Rafael van der Vaart da listemizde olabilir, gerçi onu bırakmayabilirler, daha zor görünüyor, bilemiyorum.