Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Arkadaşlar, öncelikle kendi fikirlerimi belirtmek isterim...

Ne Aykut ne de Orkun, koskoca bir sezonu (lig, avrupa vs) taşıyabilecek kaleci değiller. Kalecide yaş hiç önemli değildir. Tabii ki 38 yaşında emekliliği gelmiş bir isim almak saçmalık olur ama her kalecinin 30 yaşındaki hali, 20 yaşındaki halinden çok daha iyidir. Leo Franco, transferi için bir yerlerde "yattı" gibi bir şey okudum. Riijkard istemediğini belirtmiş. Büyük ihtimal yalan... Ama gerçekten Leo gelmiyor ise, bana kalırsa sözleşmesi bitmiş olan Bolton kalecisi Ali Al-Habsi alınabilir. Ayriyetten de bonservisi elinde olan Kameni... Fakat biraz fanteziye kaçırırsak işi; Timo Hildebrand...

Defans için, Servet'in artık %90 ihtimalle gideceğini biliyoruz. Eğer takımdan gönderilme olayları yaşanmazsa Emre Güngör, Semih Kaya, Emre Aşık gibi bir üç stoperimiz var. Şahsi düşüncem, defansa genç veya çok yaşlı olmamak kaydıyla (en fazla 32) çok iyi bir stoper transfer edilmelidir. Gündemde Senderos haberleri var, umarım doğrudur. Eğer ki gerçekleşirse, Senderos - Semih Kaya ikilisinin olmasından yanayım. Çünkü Semih'in üstüne düşülürse, Emre Aşık'tanda, Servet Çetin'den de iyi bir stoper olacaktır. Eğer ki Senderos olmazsa, Carlos Diogo, Cesare Bovo veya Ahmed R.Madouni olabilir...

Uğur Uçar, çok iyi bir sağbektir. Fakat 1.5 senelik bir sakatlık sonrası, bütün bir sezonun ağırlığını çekmesi hem zor hemde tehlikelidir. Sağ bek için "sürpriz bir yıldız" alınmadığı sürece (ki bence gerek yok) Serkan ve Uğur Uçar uzun yıllar boyunca GS'mizin sağbekliğini yapabilirler.

Orta sahamız gerçekten çok güçlü. Fakat orta sahaya takviye yapılacaksa, bu taktiğe göre olmalıdır. Örneğin Lincoln gibi futbolcunuz varsa, 4-4-2 taktiği size pek uymaz. Haliyle 4-3-1-1, 4-2-3-1 gibi taktiklerle oynarsınız. Şahi kanaatim, 4-4-2, veya 4-3-3 taktiğine dönmemizdir. Özellikle 4-3-3'ü oynayabilecek çok iyi bir kadroya sahibiz. Yalnız, orta saha için iki yönlü bir oyuncu transferini şart görüyorum. Ve tabii ki bu futbolcuların kondisyonunun yüksek ve gerçekten kazanmak için oynayan, çabalayan futbolcu olmaları gerekmektedir. Mounir Diane, Selçuk İnan, Olivier Kapo ve alternatif olarak Maniche...

Forvet hattına gelince, kafamda 4-3-3 ün ileri üçlüsü için kafamda ki şekil (Arda - Baros Kewell)'dır. Ancak Arda'yı orta sahaya çekmeyi düşünürsek, onun yerine Gomis, Saviola, Sercan Yıldırım alınabilir. Ama şöyle bir olursa ki (Kewell - ... - Baros), ortada ki santrafor için kesinlikle Michael Delura'ın alınmasından yana olurum...

Saygılar,

Kameni 4 yil daha uzatti. Ali al-habsi artik gelmez,gecen yil adami beklete beklete sinir ettiler.

Gomis ve Sercan ise cok zor.

açıkçası yönetime ve teknik ekibe güveniyorum. Senderos gibi, Van Nistelrooy gibi adamları getirmek gibi yanlışlar yapmayacaklardır. Allah, Galatasaray'ı şu cahil taraftarın elinden korusun.

açıkçası yönetime ve teknik ekibe güveniyorum. Senderos gibi, Van Nistelrooy gibi adamları getirmek gibi yanlışlar yapmayacaklardır. Allah, Galatasaray'ı şu cahil taraftarın elinden korusun.

Senderos'un gelmesinin nesi yanlış? 23 yaşında Arsenal'de, Milan'da forma giymiş gencecik çocuk. Kimi getirtelim? Rio Ferdinand'ı mı?

Senderos'un gelmesinin nesi yanlış? 23 yaşında Arsenal'de, Milan'da forma giymiş gencecik çocuk. Kimi getirtelim? Rio Ferdinand'ı mı?

Bence Terry alınmalı. Ferdinand'dan daha iyi. Ayrıca Puyol son zamanlarda kadro dışı kalıyordu, mutsuzmuş. Rijkaard'ın da büyük emeği vardır onda. İkna edilebilir. Aslında benim en çok istediğim adam Sergio Ramoş. Ramoş'u alırsak seneye kesin şampiyonuz.

Arkadaşlar çok pardon ama 23 yaşında olmasının nesi sorun? 30 yaşında derler "yaşlı" dersiniz. 23 yaşında gelecek vaadeden derler "sorun" dersiniz...

Bonservisi Arsenal'de olan, Milan'da forma giymeye devam eden, İsviçre'ninde değişilmez ismi olmuş ve gelecek vaad eden bir isim Senderos. 7 yıl sonra yani 30 yaşına geldiğinde belki yeni bir "Rio Ferdinand" olmuş olacak kendisi. (Ferdinand, 23 yaşında iken Leeds United'te idi).

Senderos'tan daha iyi bir stoper transferi demek, eşittir Rio Ferdinand demektir arkadaşlar.

Saygılar,

Huntelaar gelecek, dertler bitecek :D :m26:

23 veya 24 yaşında ne fark eder?

Rio Ferdinand 24 yaşında ManU'da oynuyordu. Senderos'ta AC Milan'da oynuyor.

Tabii ki Ferdinand ile Senderos'u bir tutmuyorum ama Senderos'unda 30 yaşına geldiğinde yeni bir Ferdinand olmayacağını nerden biliyorsunuz?

Servet Çetin'in şu sadece 2 yılda yaşadığı değişme bakın...

23 veya 24 yaşında ne fark eder?

Rio Ferdinand 24 yaşında ManU'da oynuyordu. Senderos'ta AC Milan'da oynuyor.

Tabii ki Ferdinand ile Senderos'u bir tutmuyorum ama Senderos'unda 30 yaşına geldiğinde yeni bir Ferdinand olmayacağını nerden biliyorsunuz?

Servet Çetin'in şu sadece 2 yılda yaşadığı değişme bakın...

Rio Ferdinand, Leeds'deyken de Rio Ferdinand'dı.

Rio Ferdinand Leeds'deyken Rio Ferdinand değildi, Ferdi'ydi adı, Manchester'a transfer olduğunda Rio Ferdinand oldu.

philippe mexes gelirmi arkadaşlar nasıldır bu oyuncu

sağ bek , mısırın ENNFI takımında oynayan 87 doğumlu ahmed el mohammadi , brezilya macında brezilyanın o tarafını felc etti , lucas neilide top diye oynayacak yetenek var ,

gecen sene newcastle 1,5 milyon pounda almayı düşünüyormuş... yönetim abuk sabuk işler peşinde koşacağına bu cocugu alırsa 2 sene sonra 15 milyon euro değere ularşır..

Geri
Üst Alt