Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Bayern Borowski'yi satılık listesine koymuş,nasıl olur ?

Bu sezon sadece 8 maçta ilk 11'de başlamış, onlarında 3'ün oyundan alınmış galiba. Ben beğenirim Borowski 'yi. Linderoth gidecekse alınabilir. Malum daha 2 tane defans ve 1 tane forvet alacağız. En az 2 yabancı hakkımızı o mevkilerde kullanacağız.

https://www.transfermarkt.de/de/spieler/54170/ramires/profil.html

Bu adam muthis bir futbolcu. Bugun izlediyseniz eger Brezilya-Abd musebakasini, bu adam gozunuze carpmis idir. Bana gore Maicon ile Brezilya'nin en iyi futbolcularindan idi. Adeta oyunu okuyor. Her atakta onun ayagina deyiyor idi top. Attigi isabetli paslar tek kelim mukemmel idi. Yasida genc. Bizim icin onermedim, sadece ileride buyuk bir takimda oynayabilecek kapasitede oldugu icin yazdim. Brezilya'nin en cok kosan ismiydi ayrica. Kendini gosterdi. Eger 8 mil civarinda ise fiyati, bu oyuncu icin sudan ucuz. Keske daha oncu kesf edebilseymisiz.

Edit: Benfica satin almis, Seneye Benfica'da oynayacak imis.

İllede Ujfalusi diyorum ben. Emre Güngörle mütiş ikili olurlar. Yeri gelirse sağ bek olarakda faydalanabiliriz...

Artık bu yönetim sesimizi duysun... =)

Ah bi Haldun Üstünel'in yerinde olacaktım var yaa.. =)

Neyse benim önerilerim ;

Kaleci : Bir takımın en önemli mevkiisi kaleci bölgesidir bence...Bir kalecinin tüm takıma duruşuyla güven vermesi lazım.Geçmişteki kalecilerimizden Mondragon veya Taffarel tarzında biri olmalı. ---> TIMO HILDEBRAND , CARLOS IDRIS KAMENI , MAARTEN STEKELENBURG !

Sağ Bek : Yıllardır Sabriyi çekmek zorunda kalmış bir takımın taraftarları olarak bu mevkiiye transfer yaparken insanın içini garip bir his kaplasa gerek...O bölgede seneye Uğur Uçar gibi genç ve yetenekli bir oyuncu oynayacak muhtemelen.Alternatif olarak yerli bir oyuncu alınabilir. ---> ÖMER AYSAN BARIŞ , SERDAR KURTULUŞ , ORHAN ŞAM , İBRAHİM KAŞ !

Stoper : Servet'in Marsilya transferinden sonra kesinlikle farz olan stoper transferi için düşündüğüm isim Emre Güngör'ün yanında oynayacak biri olacak.Diğer adam banko E.Güngör olmalı. ---> MILAN STEPANOV , PHILIPPE SENDEROS , GUGLIELMO STENDARDO(Kesinlikle araştırın,izleyin vs..mükemmel), CHRISTOPHER SAMBA

Ön Libero : Tobias Linderoth veya Mehmet Topal eğer gidecekse bu mevkii için transfer yapılmalıdır.Yok eğer ikiside "oynayacağız" derlerse hiç dokunulmaması gereken,buranın parası ile forvete çok çok sağlam bir golcü alınması gereken bir alan.Yine de önerilerim ---> GELSON FERNANDES , ACHILLE EMANA , MEHMET AURELIO

Forvet : Bu bölgeye transferin şart.Bu işin Baros,Yaser,Nonda,Ümit Karan 4'lüsü ile olmayacağında herkes hemfikir sanırım.Zaten ümit ve nonda gidecek büyük ölçüde...Önerilerim; ---> BOJAN KRKIC(KİRALIK) , CIPRIAN MARICA , STEFAN KIESSLING , HENOK GOITOM , KEVIN KURANYI...

Stendardo vardı değil mi? çok iyi bir isimdi ancak ne işi var Lecce'de hala aklım mantığım almıyor. Lazio kazmaları doldurdu takıma ancak Stendardo gibi sağlam defansı Lecce'ye yolladı.

kalecilerden Stekelenburg da ayrılacağını açıklamıştı Ajax'tan. ben çok beğenirim.

Stendardo vardı değil mi? çok iyi bir isimdi ancak ne işi var Lecce'de hala aklım mantığım almıyor. Lazio kazmaları doldurdu takıma ancak Stendardo gibi sağlam defansı Lecce'ye yolladı.

kalecilerden Stekelenburg da ayrılacağını açıklamıştı Ajax'tan. ben çok beğenirim.

Van Der Sar: Hollanda milli takiminda devam etmeyecegini aciklayinca, kaleye Maarten Stekelenburg gecmis idi. Bende begeniyorum bu kaleciyi. Yanliz onun yedekleyen kalecide iyi Ajax'da. Zenci bir kaleci. Suan aklima gelmiyor. Cok izledim onu. Hollanda genc milli takimininda kalecilgini yapiyor.Simdi arastirdim ve buldum. Kenneth Vermeer. Iddia ediyorum bizim kalemizi siritmadan korur. Ben begeniyorum.

Van Der Sar: Hollanda milli takiminda devam etmeyecegini aciklayinca, kaleye Maarten Stekelenburg gecmis idi. Bende begeniyorum bu kaleciyi. Yanliz onun yedekleyen kalecide iyi Ajax'da. Zenci bir kaleci. Suan aklima gelmiyor. Cok izledim onu. Hollanda genc milli takimininda kalecilgini yapiyor.Simdi arastirdim ve buldum. Kenneth Vermeer. Iddia ediyorum bizim kalemizi siritmadan korur. Ben begeniyorum.

Vermeer zaten Stekelenburg sakatlanınca kaleyi devraldı ve bırakmadı. Stekelenburg da "misyonumu tamamladım" diyerek, Ajax'tan ayrılma kararı aldı. şu anda Stekelenburg milli takımın birinci kalecisi aynı zamanda. Avrupa'da kaleci arayan kalburüstü klüplerden birisine gidecektir.

Linderoth bir yere gitmiyor.Sakatlıktan kurtuldu büyük ölçüde ve tam hazır olmak için önünde uzun bir zaman var.

285257192_e2923661d1.jpg

Carlos Salcido: hızlı, atik, çabuk, soğukkanlı, mücadeleci ve topu iyi kullanan bir stoper. daha da önemlisi müdahalelerinde oldukça başarılı. bilmiyorum PSV ne düşünür bu konuda. piyasası bu sıralar en az 5-6 milyon €'dur tahminen. PSV satar mı, orasını bilemem. alabilirsek büyük iş yaparız. sol bek ve sağ bekte de oynuyor hatta. ekstradan sol bek ve sağ bek transferine gerek kalmaz.

bir de yanında Ediz gelirse, birbirini tamamlayan iki adam olur, tadından yenmez.

Lugano iyidir yahu. tavsan gibi ziplar,penguen gibi cakar.

Sağ bek için B.münichden lell düşünülebilir.Bırakcaklarmış oyuncuyu 2.5Milyon€ bonservisi var.

285257192_e2923661d1.jpg

Carlos Salcido: hızlı, atik, çabuk, soğukkanlı, mücadeleci ve topu iyi kullanan bir stoper. daha da önemlisi müdahalelerinde oldukça başarılı. bilmiyorum PSV ne düşünür bu konuda. piyasası bu sıralar en az 5-6 milyon €'dur tahminen. PSV satar mı, orasını bilemem. alabilirsek büyük iş yaparız. sol bek ve sağ bekte de oynuyor hatta. ekstradan sol bek ve sağ bek transferine gerek kalmaz.

bir de yanında Ediz gelirse, birbirini tamamlayan iki adam olur, tadından yenmez.

€6 milyona kelepir olur böyle bir oyuncu için, ama zannetmiyorum PSV bırakmaz Salcido'yu €10 mil altına....

Ibrahim Afellay

1986 dogumlu sag acık ve sol acıkta oynayabiliyor yüksek teknigi var ve 10 milyon € bedel biciliyor ama haldun ve rijkaard faktörüyle alabilseydik bu oyuncuyu cok süper bi kanat oyuncusu. cok yaralı olabilir.

Ibrahim Afellay

1986 dogumlu sag acık ve sol acıkta oynayabiliyor yüksek teknigi var ve 10 milyon € bedel biciliyor ama haldun ve rijkaard faktörüyle alabilseydik bu oyuncuyu cok süper bi kanat oyuncusu. cok yaralı olabilir.

Afellay ı bize yedirmezler malesef :(

Geri
Üst Alt