Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Serdar Kurtuluş

Bi zamanlar çok iyidide sakatlık felan çok kötü oldu...Toparlanırsa çok iyi bir oyuncu ama nasıl alabiliriz ki?

Benim begendim bir oyuncu gelirse faydali olur bence

10 ismi sildi

Beşiktaş Teknik Direktörü, Delgado, Zapotocny, Sivok, Bobo, Schildenfeld, Serdar Kurtuluş, Erkan ve Necip’in yanı sıra iki kaleci Hakan ile Erdem’in gönderilmesini istedi.

BEŞİKTAŞ’ta 19 yıl sonra iki kupa birden kazandırarak büyük bir başarıya imza atan teknik direktör Mustafa Denizli, önümüzdeki sezon için kolları şimdiden sıvadı. Dün başkan Yıldırım Demirören ve siyah beyazlı yöneticilerle bir araya gelen tecrübeli teknik adam, kadrodaki 10 futbolcunun gönderilmesini isterken, iki tane kaliteli yabancının alınmasını istedi. Başkan Yıldırım Demirören, genel sekreter Kenan Öner ve bazı yöneticilerin hazır bulunduğu toplantı 2 saat sürdü.

Bodrum’da belirledi

Sezonu iki kupa ile kapatmakla işlerinin bitmediğini söyleyen Denizli, "Çıtayı yükseltmek zorundayız. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edeceğiz. İşimiz kolay değil. Taraftarımıza karşı olan sorumluluğumuz arttı.

Faydalı transferleri akıllıca yapmalıyız. Türkiye’den alınmasını istediğim ve gönderilmesine karar verdiğim oyuncuların listesini Bodrum’da yaptığım tatilde belirledim" dedi. Mustafa Denizli’nin yönetime verdiği raporda gönderilmesini istediği futbolcular şunlar: Gordon Schildenfeld, Zapotocny, Sivok, Bobo, Delgado, Serdar Kurtuluş, Erkan Zengin, Necip Uysal, kaleciler Hakan ve Erdem.

İsmail ve Veli listede

Mustafa Denizli’nin yurt içinden alınmasını istediği futbolcuların başında Gaziantepspor’un solbeki İsmail Köybaşı ile Bursasporlu Veli olduğu öğrenildi.

Tigana zamanında muhteşem bir ön liberoydu. Ertuğrul Sağlam onu tekrar sağbeke çekince performansı düştü, zaten sonra da sakatlandı. Potansiyeli çok fazla bana göre. Onu iyi yönlendirebilecek antrenör ile tekrar patlama yapabilir.

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

yahu ibb'deki cocuk neydi ismi bjk'den giden aklıma gelmedi şimdi o nasıl olur gelse

birde bizimkiler acaba obafemi martins'le ilgileniyorlarmıdır ?

nede olsa newcastle küme düştü biraz bastırabilirsek alabilme ihtimalimiz var ?

Carlos Alexandre Souza Silva ( Carlão )

21 yasinda 1.90 boyunda portekiz 2.ligin en teknik en gelecek vadeden genc oyuncusu grafite tarzi

Geri
Üst Alt