Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

bence volkan demirel süper transfer olur zaten fener de gitmesini istiyo sözleşmesi de bitti

acep biraz daha genclere yonelik transferler yapılamaz mi yani demek istediğim 19-20 yaş araliğinda. verelim kiraya pişsin sonra oynatalim...

Yazim buraya yollanmasi gerek, ve buyrun:

Dogru transfer nedir size göre ?

Bana göre, genc oyuncular almamiz lazim, yani istikbal vadeden genc futbolcular. Gelecegin yildizlarini bulmaliyiz, öyle yetenekler transfer etmeliyiz ki, ileride büyük paralara satalim. Riskli ama ne olur sanki Ingiltere'ye gitsek 18-23 yas arasi genc oyunculari alsak. Söyle 2-3 milyon bastirsak. Hem ingiliz stili bize uyar, adamlar tam bir proffesyonel küpü ! ingiliz derken icinde su ülkerlerde var Avustralya, Iskocya, Yeni Zelanda, Galler. Yani bu tiplerde genc oyuncular alinirsa süper olur bence. Size bir proffesyonel futbolcu örnegini vereyim: Harry Kewell.

Lincoln geleli, medyada gündem yaratiyor, yok söyle, yok böyle. Hep negatif. Ama Kewell topunu oynuyor, taktir aliyor, ve medyada TIK yok :)

Jermain Defoe

Emile Heskey

David Healy

Nelson Valdez

Nelson Rivas

Lucas Neill

Pascal Chimbonda

Louis Saha

Jermaine Pennant

John Utaka

Theofanis Gekas

Habib Bèye

Gérémi

Alan Smith

Mark Viduka

Sidney Govou

Justin Hoyte

Gary O'Neil

Andy van der Meyde

Paulo Ferreira

Cristian Zaccardo

Khalid Boulahrouz

Cacau

Angelos Charisteas

Gerald Asamoah

Afonso Alves

Gabri

Philipp Degen

Benni McCarthy

Mido

Steven Pienaar

El-Hadji Diouf

Hugo Almeida

Brett Emerton

Benjani - Benjamin Mwaruwari

Alma olasılığımızın olduğu futbolcular ile benim alınmasını istediğim futbolcuların listesi. 2.30 da koyacaktım ama dayanamadım :)Askerden geçen ay geldim futboldan oldukça uzak kalmıştım gittiğimde benjani yeni transfer olmuştu hatırladığım kadarıyla ama fazla şans bulamamış ve m.city deli gibi forvet arıyor. 4-3-3 e uyarmı bilmem ama baros - benjani çok iyi olurdu.Bide foruma hoşgeldim :ka25:

Jermain Defoe

Emile Heskey

David Healy

Nelson Valdez

Nelson Rivas

Lucas Neill

Pascal Chimbonda

Louis Saha

Jermaine Pennant

John Utaka

Theofanis Gekas

Habib Bèye

Gérémi

Alan Smith

Mark Viduka

Sidney Govou

Justin Hoyte

Gary O'Neil

Andy van der Meyde

Paulo Ferreira

Cristian Zaccardo

Khalid Boulahrouz

Cacau

Angelos Charisteas

Gerald Asamoah

Afonso Alves

Gabri

Philipp Degen

Benni McCarthy

Mido

Steven Pienaar

El-Hadji Diouf

Hugo Almeida

Brett Emerton

Alma olasılığımızın olduğu futbolcular ile benim alınmasını istediğim futbolcuların listesi. 2.30 da koyacaktım ama dayanamadım :)Askerden geçen ay geldim futboldan oldukça uzak kalmıştım gittiğimde benjani yeni transfer olmuştu hatırladığım kadarıyla ama fazla şans bulamamış ve m.city deli gibi forvet arıyor. 4-3-3 e uyarmı bilmem ama baros - benjani çok iyi olurdu.Bide foruma hoşgeldim :ka25:

Hoşgeldin,gözün aydın bitirmişsin

güzel liste benjaminde iyi oyuncu..

Joe Cole bu adamı alabilsek keşke :D

umut dünyası

Yazim buraya yollanmasi gerek, ve buyrun:

Dogru transfer nedir size göre ?

Bana göre, genc oyuncular almamiz lazim, yani istikbal vadeden genc futbolcular. Gelecegin yildizlarini bulmaliyiz, öyle yetenekler transfer etmeliyiz ki, ileride büyük paralara satalim. Riskli ama ne olur sanki Ingiltere'ye gitsek 18-23 yas arasi genc oyunculari alsak. Söyle 2-3 milyon bastirsak. Hem ingiliz stili bize uyar, adamlar tam bir proffesyonel küpü ! ingiliz derken icinde su ülkerlerde var Avustralya, Iskocya, Yeni Zelanda, Galler. Yani bu tiplerde genc oyuncular alinirsa süper olur bence. Size bir proffesyonel futbolcu örnegini vereyim: Harry Kewell.

Lincoln geleli, medyada gündem yaratiyor, yok söyle, yok böyle. Hep negatif. Ama Kewell topunu oynuyor, taktir aliyor, ve medyada TIK yok :)

dostum genç futbolcu almak büyük bir risk

öncelikle şu var genç futbolcu gelecek vaadediyosa en az 5 milyon eurodan başlar ingilterede.Diyelimki bastırdık parayı aldık ya bekleneni veremezse... Türkiyede sabretmek denen birşey yok adam gelip 5 maç kötü oynadımı hem yönetim hem teknik direktör istifaya çağırılır oyuncuyada küfür edilir...

Ayrıca genç futbolcu Türkiyeye gelmek istemez bizim için Katar ligi Dubai ligi neyse ingiliz futbolcu için de TSL odur...

Ama takımlarımızda son yıllarda ismi marka değeri taşıyan oyuncular artmaya başladı Kewell, Baros, Lincoln, R.Carlos, Anelka, Güiza gibi oyuncuların Türkiyeye gelmesi son yıllarda TSLnin değerini arttırmaya başladı. Bu oyuncuların gelmesi devam ederse yakında TSL genç oyuncular içinde cazip olabilir...

Şu an Keita bombasından sonra Emana'yı da istiyorum:D

Jermain Defoe

Emile Heskey

David Healy

Nelson Valdez

Nelson Rivas

Lucas Neill

Pascal Chimbonda

Louis Saha

Jermaine Pennant

John Utaka

Theofanis Gekas

Habib Bèye

Gérémi

Alan Smith

Mark Viduka

Sidney Govou

Justin Hoyte

Gary O'Neil

Andy van der Meyde

Paulo Ferreira

Cristian Zaccardo

Khalid Boulahrouz

Cacau

Angelos Charisteas

Gerald Asamoah

Afonso Alves

Gabri

Philipp Degen

Benni McCarthy

Mido

Steven Pienaar

El-Hadji Diouf

Hugo Almeida

Brett Emerton

Onlarca adamın içinden yine tutturamadım fotomaça yazarmı olsam ne :confused:

haldun abi varken kimi istesek alırız. yalnız şöyle bir durum var haldun abi gidip bizim istediğimizi değil f5lilerin hayallerini süsleyen adamı transfer ediyor helal olsun valla...

7M € Keita'ya.

5-8M € daha büdjemiz kaldi.

# Kim Källström

Simdi Lyon ile bu kadar iyi iliski kurmusken bir oyuncu daha neden almayalim?

Benim önerim ise Isvecli ortasaha oyuncusu Kim Källström.

Herseyi ile takima uyabilecek oyuncu.

Bonservis bedeli ise 5-8M € arasin'dadir.

kallstrom.jpg

Cevap: # Kim Källström

mantıklı transfer önerilerine açsan daha iyi olurdu:D

Geri
Üst Alt