Koray Sarıoğlu
Parçalı Üye
- 8 Mayıs 2009
- 3.285
- 1
- 1.308
Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri
Yoksa bunlar kardeşmi
Aynı kişi misiniz siz ?
Yoksa bunlar kardeşmi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı kişi misiniz siz ?
Bu duyumu nasıl aldın? Nerede ? :063:
Hocam yanlış anlamayın ama annemin kızlık soyadı ile dayımın soyadı farklıdır. Zamanında anneannemin iki evliliği olduğu için. Yani bunlar çok olası şeyler.
Amcanın soyadıyla senin soyadın nasıl farklı oluyor ?
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nda bu isimde biri bulunmamaktadır.
Ok kimlik numarani yaz bize ozelden anlayalim neyin ne oldugunu.
https://www.medimagazin.com.tr/mm-prof-dr-nevzat-bilgin-vefat-etti-h-31882.html
Zönk ?
Nevzat Bilgin Vefat Etmiş![]()
İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'ın Fransız orta saha oyuncusu Amaury Bischoff, kulübünü bıraktı.
Bischoff, L'Equipe gazetesine yaptığı açıklamada, teknik direktör Arsene Wenger ile yaptığı karşılıklı anlaşma sonucunda, sözleşmesinin yenilenmeyeceğini belirtirken, ''Wenger, gelecek sezon beni oynatacağı konusunda garanti vermedi. Biz de ayrılmamın daha iyi olacağı konusunda karar verdik'' dedi.
22 yaşındaki Fransız futbolcu, geçen yıl Werder Bremen'den bir sezonluğuna Arsenal'a gelmişti. Haberturk
Bu oyuncu hakkında bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar bukadar zamandır bu forumdayım.İlk defa aldığım bir duyumu sizlere birinci ağızdan açıklıyorum.Ama bu ne kesin gelebilir demek,Nede geldi demek.
Amcam Galatasaray Klubü yönetim kurulu üyesidir. Adı Nevzat Bilgin.İsteyen araştıradabilir.
Amcamın transfer konusunda başının etini yememden dolayı bana 'GÖRÜŞÜLEN' ismi açıkladı. Bu isim Obafemi Martins.Yani asıl hedef ne Owen nede Govou. Newcastle'dan ayrılacak bildiğiniz üzere Martins.Umarım olur.Gerçekten çok isterim.Sadece bilmenizi istedim..
Saygılar..
(sorusu olan arkadaşlara cevap verebilirim)
Bu oyuncu hakkında bilgisi olan var mı?