Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Bu duyumu nasıl aldın? Nerede ? :063:

Kardeş duyumu ben almadım... Yağız arkadaşımız aldı. Ama herkes soyadı olayına takılınca örnek vererek olası bir şey olduğu belirttim.

Murat Durgun bir moderatorsun ama galiba İP kontrolü yapmak aklına gelmiyor...

Amcam,babamın kardeşi olmuyor yalnız Fatih renkdaş.Anne tarafından olan büyükbabamın kardeşi.Bunada dayı denmiyor doğal olarak.Bana söylenen bu,yalan söylediğimi düşünüyorsanızda şu an beni Forumdan BANlayın lütfen.

Saygılar

Peki renktaşlar,düşünceleriniz buysa saygı duyarım.Kusura bakmayın birdaha böyle bir haberle gelmem sizlere.Ama Forum Kurallarına aykırı davrandıysam ve cezam ihracsa,şu an yapın bunu lütfen.

Orkun ve Yağız, bundan sonra duyumlarınızı paylaşmamanızı rica edeceğim. Konu gereğinden fazla sapıyor...

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'ın Fransız orta saha oyuncusu Amaury Bischoff, kulübünü bıraktı.

Bischoff, L'Equipe gazetesine yaptığı açıklamada, teknik direktör Arsene Wenger ile yaptığı karşılıklı anlaşma sonucunda, sözleşmesinin yenilenmeyeceğini belirtirken, ''Wenger, gelecek sezon beni oynatacağı konusunda garanti vermedi. Biz de ayrılmamın daha iyi olacağı konusunda karar verdik'' dedi.

22 yaşındaki Fransız futbolcu, geçen yıl Werder Bremen'den bir sezonluğuna Arsenal'a gelmişti. Haberturk

Bu oyuncu hakkında bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar bukadar zamandır bu forumdayım.İlk defa aldığım bir duyumu sizlere birinci ağızdan açıklıyorum.Ama bu ne kesin gelebilir demek,Nede geldi demek.

Amcam Galatasaray Klubü yönetim kurulu üyesidir. Adı Nevzat Bilgin.İsteyen araştıradabilir.

Amcamın transfer konusunda başının etini yememden dolayı bana 'GÖRÜŞÜLEN' ismi açıkladı. Bu isim Obafemi Martins.Yani asıl hedef ne Owen nede Govou. Newcastle'dan ayrılacak bildiğiniz üzere Martins.Umarım olur.Gerçekten çok isterim.Sadece bilmenizi istedim..

Saygılar..

(sorusu olan arkadaşlara cevap verebilirim)

Ya arkadas durduk yerde Heycanladirdin ya isanllah dogrudur ve gelir iste böyle oyuncular heycan verici owen govou doymus bitmis oyuncular ;)

Niye bir duyum almış olamaz mı? Yada adam mantıklı transfer önerilerine duyum yazmış.Cezayı niye haketti anlamadım.

Bu oyuncu hakkında bilgisi olan var mı?

Fransa doğumlu ama Portekiz U21'lerde oynuyor. Fransa'da Strasbourg'un altyapısında yetişti. Oradan Werder'e geçti. Wrder'in ikinci takımında iki sezon oynadı 61 maçta 6 gol attı. Ortasahanın ortasında, oyunkurucu olarak da oynayabiliyor, ama tarzı daha çok Steve Parker'a benzetiliyordu. Geçen sene biz Alparslan'ı alırken Werder'den, Arsenal de Bischoff'u almıştı. Almanya'da büyük haber olmuştu bu iki transfer, çünkü ikisi de kendi yaş gruplarında yetenekli ve U21'lerde oynayan iki oyuncuydu. Amaury tabii Arsenal'de hiç forma şansı bulamadı o kadar yıldız arasında. Yine de Arsenalde bu sezon çok sakatlık yaşandı, bir sürü genç isim forma buldu (Aaron Ramsey bile oynadı), ama Amaury kadroya giremedi. Wenger kendisine ilk 11 sözü vermediği için bu sene ayrılmaya karar verdi. Şu anda 22 yaşında ve kendini kanıtlayana kadar Portekiz'de sıradan bir takımda oynamaya aday. Gerçi PSG ilgileniyormuş kendisiyle ama bilemiyorum. Yine de Wenger boşuna beğenmez bir futbolcuyu, bir bildiği vardır diyelim.

Oynadığı ilk maçtan sonra (Stoke'u 3-2 yendikleri rezerv lig maçı ve bu maçta Silvestre'de 90 dakika oynamış) yapılan iki yorum (ingilizcesi olan arkadaşlara):

Tbh he was pretty good. Alot different from what i expected. He looked composed on the ball and showed good vision and hardly misslayed a pass, but if he works on his fitness he could be a good player. One thing he could improve on which may just be down to fitness is running with the ball a bit more as i believe he showed good close control etc.

Posted by Josh | October 7, 2008, 4:37 pm

#

Bischoff looked impressive and strikes the ball from outside the box very well. I agree with Josh with fitness he should make the first team squad easily.

Posted by Vernon | October 7, 2008, 5:58 pm

Bu arada Fransa U18'lerde oynarken hocası, Strasbourg'dan Werder'e transfer olursa milli takıma almayacağını söylemesine rağmen transfer olmuş ve Werder'deyken Hugo Almeida'nın çift pasaportu olduğunu öğrenmesiyle kendisini Portekiz U21 takımında bulmuş.

Geri
Üst Alt