Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

renktaş editledim mesajı, tam olarak benim dediğim gibi değilmiş araştırdım biraz. geçen sezonu chievo'da geçirdi ama bonservisi inter'de. oldukça düşük ama 600.000 euro.

bu da profili;

https://www.transfermarkt.de/de/spieler/37758/kerlon/profil.html

ayrıca dediğim gibi sakatlıklardan sonra kendine gelemedi. italya da belki onun için uygun bir lig değildi, sert geldi. bence transferi gereksiz bir "kumar" olur. önümüzde denenmiş başarısız bir örneği de var üstelik.

büyük kulüplerin ilgi odağındayken çok ciddi bir sakatlık geçirdi ve ondan sonra toparlanamadı. geçen sezonun başında chievo bir "kumar" oynayarak "ya tutarsa" mantığıyla onu oldukça düşük bir ücrete kadrosuna kattı ama kerlon beklenileni veremedi, çok az maçta oynadı ve şu an serbest durumda.

edit: biraz araştırdım tam olarak benim dediğim gibi değilmiş. geçen sezonu chievo'da geçirdi ama bonservisi inter'de, oldukça düşük ama.

https://www.transfermarkt.de/de/spieler/37758/kerlon/profil.html

İnter'in onu satmayacağını düşünüyorum.Yaratıcı oyuncu problemi var.En kötü ilerleyen yıllarda kullanacaklar.En azından rehabilitasyon dönemini geçen sene geçirdi.Bu sene yine kiralarlar herhalde.

İnter'in onu satmayacağını düşünüyorum.Yaratıcı oyuncu problemi var.En kötü ilerleyen yıllarda kullanacaklar.En azından rehabilitasyon dönemini geçen sene geçirdi.Bu sene yine kiralarlar herhalde.

yazık müthiş bir yetenek kaybolup gidiyor

şu kerlon'u bir baştan alalım ilk söylediklerim doğruymuş. :D

kerlon büyük kulüplerin takibindeyken ağır bir sakatlık geçirdi ve sonra düşük bir ücrete chievo'ya transfer oldu geçen sezonun başında. chievo bu transferin bir "kumar" olduğunu biliyordu. eğer kerlon eski haline dönerse çok büyük bir yıldız kazanacaklardı. ama sakatlık falan derken kerlon chievo'da sadece 4 maç forma giydi. yani kısaca chievo'nun kumarı tutmadı ve kerlon bu sezon başında serbest kaldı ve inter de onu "bonservissi" şekilde transfer etti. yani inter'e daha yeni transfer olmuş.

Geçirdiği sakatlık çok ciddiydi.Daha önce böyle bir dönüşü yapıp çok iyi duruma gelen Nilmar'ı hatırlıyorum.Bence Kerlon'da öyle olabilir.

zaten inter'e daha bu sezon yeni transfer olmuş. dediğim gibi serbest durumdaydı, bonservissiz şekilde inter'e geçmiş.

yani yeni transfer olduğuna göre inter bırakmaz zaten, haklısın.

sakatlığı ne durumda bilmiyorum ama büyük bir potansiyel kerlon. umarım yıldızını tekrar parlatabilir, sadece bir FM efsanesi olarak kalmaz. :)

şu kerlon'u bir baştan alalım ilk söylediklerim doğruymuş. :D

kerlon büyük kulüplerin takibindeyken ağır bir sakatlık geçirdi ve sonra düşük bir ücrete chievo'ya transfer oldu geçen sezonun başında. chievo bu transferin bir "kumar" olduğunu biliyordu. eğer kerlon eski haline dönerse çok büyük bir yıldız kazanacaklardı. ama sakatlık falan derken kerlon chievo'da sadece 4 maç forma giydi. yani kısaca chievo'nun kumarı tutmadı ve kerlon bu sezon başında serbest kaldı ve inter de onu "bonservissi" şekilde transfer etti. yani inter'e daha yeni transfer olmuş.

Zaten o transferin finansmanını İnter sağlamıştı şu İtalya'daki Avrupa dışı transfer kuralından dolayı sanırım.Chievo ile İnter arasında zaten bir ilişki var.Öyle bir anlaşmaydı en azından geçen seneden öyle aklımda kalmış.

Zaten o transferin finansmanını İnter sağlamıştı şu İtalya'daki Avrupa dışı transfer kuralından dolayı sanırım.Chievo ile İnter arasında zaten bir ilişki var.Öyle bir anlaşmaydı en azından geçen seneden öyle aklımda kalmış.

valla renktaş bu konuda o kadar bilgi sahibi değilim ama işte 3-5 dakka araştırdıklarımla bunlar çıktı.

benim de aklımda geçen sezon başında bu transferin "chievo büyük kumar oynuyor" diye lanse edildiği kalmış sadece.

hatta o zaman keşke biz alsaydık demiştim ama parlak bir sezon geçirdiği söylenemez tabii ki.

valla renktaş bu konuda o kadar bilgi sahibi değilim ama işte 3-5 dakka araştırdıklarımla bunlar çıktı.

benim de aklımda geçen sezon başında bu transferin "chievo büyük kumar oynuyor" diye lanse edildiği kalmış sadece.

hatta o zaman keşke biz alsaydık demiştim ama parlak bir sezon geçirdiği söylenemez tabii ki.

Orası kesin tabi 4 maçmı ne oynamış galiba.

keirrison gelse keske hem genc 2 3 yil sonra 30 40 milyona rahatlikla satariz

8.5 u keita ya vereceğimize keşke biraz daha koyup üstüne keirrson ı alsaydık..

Keirrison da bizden transfer teklifi bekliyordu zaten... :D

mammadou sakho super bir defans hem sag bek hemde stoper oynuyor gignac cok iyi

bunlari alsak super olur

mammadou sakho super bir defans hem sag bek hemde stoper oynuyor gignac cok iyi

bunlari alsak super olur

Sakho Arsenal'in teklifini bile kabul etmedi.Ayrıca bildiğim kadarı ile sol da ve ortada oynuyor.Gignac'ında bonservisi biraz fazla.

Blaise Matuidi (1987 – Saint Etienne)

Eden Hazard (1991 – Lille)

Sofiane Feghouli (1989 – Grenoble)

Miralem Pjanic (1990 – Lyon

Gabriel Obertan (1989 – Lorient (Bordeaux’tan kirallandı.

Nimani (1988-Monaco)

Jimmy Briand (1985-Rennes)

bunlarin hepsi gelecek yillarda dunyanin sayili oyunculari olacak bunlardan bi kac tane kapsak muthis olur

Geri
Üst Alt