Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

bence yabancıya gerek yok orhan şam ve ediz olabilir fiyatları uygunsa

Bence bizim için en mantıklı transfer; kaleci Volkan'ın bir an önce fenerle sözleşme imzalamasıdır.

Az önce youtube da Volkanın hatalarını izledim. Birden "ya fenerle imzalamazsa" diye kaygıya düştüm.

Bence bizim için en mantıklı transfer; kaleci Volkan'ın bir an önce fenerle sözleşme imzalamasıdır.

Az önce youtube da Volkanın hatalarını izledim. Birden "ya fenerle imzalamazsa" diye kaygıya düştüm.

Hele ŞL'de Schalke'den yediği bir gol vardı ki resmen hediye etmişti golü.

Kendinizi kandirmayin, Volkan kendini cok gelistirdi. Schalke doneminin maclari arasinda dunya fark var. Chelsea, Sevilla maclarini gozunuzun onune getirin.

Kendinizi kandirmayin, Volkan kendini cok gelistirdi. Schalke doneminin maclari arasinda dunya fark var. Chelsea, Sevilla maclarini gozunuzun onune getirin.

Gözümün önüne getirdim. Sevilla maçında 2 tane çok büyük hata yapıp takımına golleri yedirmişti. Penaltı şans işi olduğundan günü kurtarmıştı.

Ben Volkan gelsin deseler okey derim.Yani iyi kalecidir volkan.

Volkan ne kadar hata yapsa da Türkiye'nin1 numaralı kalecisidir.

Türkiye'de Volkan'ın 1 yaptığı hatayı diğer kaleciler 3 yapar.

Her Milli maçta hatan yapan bir kaleciden bahsdiyoruz.İspanya maçlarında yediğimiz gollerin tek sebebidir.Belçika maçında yediği kafa golünü nenem bile çelerdi dışarı

İsviçre ve Fransa maçlarında çok iyi oynamıştı. İyi bir kaleci.

Boşu boşuna yediği kırmızı kartları da saymıyorum bile.

15 günde mi öğrendi kaleciği Mete Renkdaş, gözünü seveyim:) Hatta ilk maç önceydi galiba.

Varmi peki hata yapmayan kaleci be hocam. Fener'e yillardir sansimizin tutmamasinin en buyuk aktoru Volkan Demirel'in ta kendisidir. Suan'da Turkiye'nin tartismasiz en iyisidir. Mac verir, ama cok mac kurtarir ;)

Volkan kasyığınından başka birşey degildir,ne yetenek var ne beyin,her maçta kırmızı kart görme olasılığı yüksek bir oyuncu,özeliklede uzaktan şutlar(ligimizde kimse uzaktan çekmedigi için hatada yapamıyor :(:()da çok kötü ve sürekli hata yapıyor..

Varmi peki hata yapmayan kaleci be hocam. Fener'e yillardir sansimizin tutmamasinin en buyuk aktoru Volkan Demirel'in ta kendisidir. Suan'da Turkiye'nin tartismasiz en iyisidir. Mac verir, ama cok mac kurtarir ;)

Volkan olmayınca Fb kalesi mahvoluyor

Bkz.Bjk-Fb kupa finali

Elbette hata yapmayan kaleci yok ama Volkan 'nın yaptıkları 1 değil 2 değil. 50 tane hatası var. Nonda 'nın golü diyeyim kısaca. 1 senede 2 'si fenerde 1 'i milli takımda olmak üzere 3 kırmızı kart yedi. Ama ne varsa hala bu adam çağırılıyor milli takıma. Newcastle 'da sakat olan milli takımda sağlam olan €mr€ gibi biri bence bu herif.

Geri
Üst Alt