- 25 Kasım 2008
- 15.645
- 218
- 1.558
Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri
bence yabancıya gerek yok orhan şam ve ediz olabilir fiyatları uygunsa
bence yabancıya gerek yok orhan şam ve ediz olabilir fiyatları uygunsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence bizim için en mantıklı transfer; kaleci Volkan'ın bir an önce fenerle sözleşme imzalamasıdır.
Az önce youtube da Volkanın hatalarını izledim. Birden "ya fenerle imzalamazsa" diye kaygıya düştüm.
Kendinizi kandirmayin, Volkan kendini cok gelistirdi. Schalke doneminin maclari arasinda dunya fark var. Chelsea, Sevilla maclarini gozunuzun onune getirin.
İsviçre ve Fransa maçlarında çok iyi oynamıştı. İyi bir kaleci.
Gözümün önüne getirdim. Sevilla maçında 2 tane çok büyük hata yapıp takımına golleri yedirmişti. Penaltı şans işi olduğundan günü kurtarmıştı.
Ilk maci kast etmistim.
15 günde mi öğrendi kaleciği Mete Renkdaş, gözünü seveyimHatta ilk maç önceydi galiba.
Varmi peki hata yapmayan kaleci be hocam. Fener'e yillardir sansimizin tutmamasinin en buyuk aktoru Volkan Demirel'in ta kendisidir. Suan'da Turkiye'nin tartismasiz en iyisidir. Mac verir, ama cok mac kurtarir![]()
Euro 2008 'deki İsviçre maçı mı Can?![]()
Volkan olmayınca Fb kalesi mahvoluyor
Bkz.Bjk-Fb kupa finali
Varmi peki hata yapmayan kaleci be hocam. Fener'e yillardir sansimizin tutmamasinin en buyuk aktoru Volkan Demirel'in ta kendisidir. Suan'da Turkiye'nin tartismasiz en iyisidir. Mac verir, ama cok mac kurtarir![]()