Berk YILMAZ
Cezalı
- 15 Nisan 2009
- 2.530
- 0
- 1.306
Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri
Juan Pablo Pino
Avrupa'da Çok Büyük Ses Getirecek!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kallström ile bizde ilgileniyormuşuz.
Kaynak : Fanatik.
https://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/4323/van-damme-jelle/profil.html
Van damme alınsa iyi olabilir..Ayrılmak istiyormuş bu yüzden sivas maçında oynamak istemiyormuş..Ucuz diye bu isim mantıklı geldi bana..
bu parasızlık bizi mahfetti yuksek ucuk oyunculara hiç bakmayın beyler sadece keita ya bonservis verilmişken gidip deco falan bana hayal geliyor gercekçi olmak gerekirse servetde satılamayınca transfer cıkmaza girdi maalesef ve de en onemlisi galatasaray seyrantepe stadı yapılamaması para kaynagını kesti iyice iişler zora girdi ben bunları onceden de yazarken hadi ordan derlerdi ama gorduk işte servet satılamadi stad yetişemedi para kaynakları tıkandı bu senede idare edelim seneye şu stad olsun da 2010 sonlarından itibaren rahatlamaya başlayalım
yabancı oyuncu bu saatten sonra pek fayda sağlamaz manisadan sezeri alalım ve transferi kapatalım bence bu kadro sampiyon olur.
yabancı oyuncu bu saatten sonra pek fayda sağlamaz manisadan sezeri alalım ve transferi kapatalım bence bu kadro sampiyon olur.
Milan Baros
Nonda
Bizim son dakika bir yabancı transferi meşhur oldu artık. Çok da faydalı oluyor.
Keşke daha erken yapsalar şu işi.
Elano ' yu alabilsek süper ötesi olurdu . .Manchester Evening News’un haberine göre, City yönetimi ve teknik direktör Mark Hughes’un, Valeri Bojinov, Benjani Mwaruwari ve Elano’yu gözden çıkardığı iddia edildi.
Fatih Tekke kendisini geliştiremiyor"
Zenit'in idari menajeri Maxim Mitrofanov, Fatih Tekke'nin artık kendisini geliştiremediğini belirterek oyuncu için kulüp arayışlarını sürdürdüklerini dile getirdi.
28.Tem.2009 11:03:31
Futbol yaşantısını Zenit'te sürdüren Fatih Tekke, hâlâ kendisine yeni bir kulüp arıyor.
Zenit'in idari menajeri Maxim Mitrofanov, Türk oyuncuyu ellerinden çıkarmak için her yolu denediklerini belirtti ve "bir çok sebepten dolayı Fatih artık kendisini fiziksel ve mental açıdan geliştiremiyor. Menajerler aracılığıyla kendisine yeni bir kulüp arıyoruz" diyerek oyuncunun takımda geleceğinin olmadığını bir kez daha yeniledi.
Goal.com
Fatih Tekke.